#test_kinekus

    Dostala som šancu testovať výrobky Kinekus. Pre mňa ako žienku zbláznenú do varenia a pečenia je to veľká česť, tak som sa s radosťou pustila do testovania.
    Ako prvý som testovala nerezový mlynček na strúhanku, ktorý má ešte ďalšie 4 nadstavce, takže zvládne strúhať zeleninu, ovocie, orechy aj syry.
    Keďže je to pôvodne mlynček na strúhanku, tak ako prvé som si počas týždňa vysušila pečivo , aby som vyskúšala, ako to zvládne. Musím povedať, že to zvládol výborne, ľahko sa s ním pracovalo, strúhanka bola jemná, presne taká, akú mám rada.
    Pri príprave zeleninového šalátu som skúsila nadstavec na jemné strúhanie, použila som mrkvu a tiež som bola spokojná. Behom chvíľky bola mrkva na šalát nastruhaná a bez väčšej námahy.
    Ešte som skúsila nastrúhať uhorku na plátky, ale tu musim žiaľ napísať, že som bola sklamaná. Uhorku mlynček nezvládol, kolieska boli neúplné, mlynček ju doslova "žuval", veľa šťavy tieklo bokom. Takže toto bolo pre mňa sklamaním.
    Výhodou tohto mlynčeka je, že sa dá celý umyť behom chvíľky pod tečúcou vodou a dá sa rýchlo zložiť. Určite bude mojim pomocníkom pri struhaní orechov a strúhanky, veď na tento účel je pôvodne aj určený.

    1