1 / 1

    Mozes ist po ciklotrase zo starej bystrice ona ide az do ziliny

    4. feb 2021

    @tatianka0000 fakt? To je skvele, lebo ja prave do ziliny chcem na bike ist. Dakujem pekne. 🙂

    4. feb 2021
    Komentár bol odstránený

    Do Žiliny nejde, tá cyklotrasa ide zo starej Bystrice cez Krásno nad Kysucou a končí v dunajove. Ale potom cyklotrasa konci, ešte do Ochodnice sa celkom dá, ale do KNM už len po hlavnej prip. je tam taká poľná hrbolata cesta okolo železnice.
    A tá, čo spomínaš ty, cez to Lodno, to ak tam bude nejaká cesta, tak len možno nejaká lesná cestička.

    4. feb 2021

    @petrife ja som pozerala na starej bystrici so svokrom mapu co je pri cyklotrase a vravel ze ta cyklotrasa ide az do ziliny

    4. feb 2021

    @tatianka0000 určite nie, na 100% končí v Dunajove, bývala som v krásne nad Kysucou, momentálne v Ochodnici, takže to tu mám hneď za rohom 🙂
    Akože majú v pláne ju potiahnuť až do ZA, ale to je ešte ďaleká hudba budúcnosti.
    Ešte ak tak ma napadlo, že ak sa treba dostať do ZA, tak po cyklo do Krásna a odtiaľ cyklobusom do ZA, ale tie cyklobusy chodia len v letnej sezóne.

    4. feb 2021

    @petrife ja by som si chcela taky dlhsi cyklovylet spravit ze zavcasu rano vyrazim a vecer sa vratim, pozeram ze by som usetrila kebyze idem cez lodno 10 km. Poznas to tam? Je to moc prudke stupanie ta skratka ak by som sla? A mozem tou horou sama, chodia tadial ludia? Bezne chodim stale sama, aj cez les, ale zas cyklistov tam stretavam casto.

    4. feb 2021
    4. feb 2021

    @petrife u nas su komplet vsetky lesne cesty asvaltove, aj ked v horsom stave, ale na bicykel su super, tak som rozmaznana. :D Potom kdesi ked som prisla, polna cesta, same diery, vratila som sa na hlavnu. Bohvie ako to bude v tom Lodne. 🙂 Ale vylety u nas v okoli ma uz nudia lebo vsetko poznam. Potrebujem zmenu.

    4. feb 2021

    @danielinaa fuu, tak toto netuším, ale predpokladám, že asfaltová isto nebude, možno ak nejaký úsek, ale zasa nikdy som tade nešla, tak veru neporadim.
    Ale aj ak by si ušetrila 10 km, tak možno len dĺžkou, ale nie časovo, po cyklo to máš isto pohodlnejšie aj rýchlejšie, ak teda nie si zrovna zástancom horskej cykloturistiky 🙂

    4. feb 2021

    @danielinaa ešte sa skúsim spýtať brata, on na bicykli len po horách chodí, možno bude vedieť viac. Tak ak mi napíše, tak ešte dám vedieť.

    4. feb 2021

    @petrife dakujem ti velmi krasne. Kludne ked si aj za par dni spomenies, napis. Nemusi to byt hned. Aj tak sa tam nedostanem este tak skoro. U nas je zima a sneh este v marci castokrat. :( Zistujem si len predbezne co a ako podniknut.

    4. feb 2021

    @petrife chodim aj po hlavnej, aj horou, podla nalady. Akurat polnym cestam sa vyhybam. Mozno v lete ked je uplne sucho by to slo, ale ich nevyhoda je, ze hoc vsade sucho, na polnych sa voda paradoxne dlho v tych dierach co v nich su, drzi. Aj ked neprsalo cele dni. Stale kopa vody. Raz mi takyto usek 2 km trval hodinu, islo ma picnut.

    4. feb 2021

    @danielinaa ahoj, bráško mi toto odpísal na otázku, či je tam cesta na bicykel:
    "Je, na bicykli je par usekov na tlacenie, je za potreby dlhsie sucho byvalo to tam rozmocene. Cestou by som to nenazval skor traktor cesta. Dlho som tade nesiel chodime to priamo z krasna az na radostku. Lepsie je to z poviny na radostku. Z poviny hore ide asfalt a potom kusok terenu do radostky."
    Takže asi to až taká dobrá cesta nebude.

    5. feb 2021

    @petrife dakujem pekne. Necham asi tak a pojdem si dookola.

    5. feb 2021

    @danielinaa za máličko 🙂

    5. feb 2021

    @petrife toto je nasa najhorsia lesna cesta. Preto som rozmaznana. :D

    5. feb 2021

    @danielinaa joj, tak to fakt ani neskusaj 🙂 naše lesné cesty sú strašné, koľaje od traktorov, blato, jamy, hrôza, to máš niekedy problém na pešo prejsť 🙂
    Ako hovorím, tu časť som ešte nešla, ale čo chodíme tu v okolí, tak všade rovnako. A myslím, že na bystriciach to bude ešte horšie, lebo tam vo veľkom drevo ťažia, tak cesty katastrofa :(
    A ešte sú tam všelijaké zvieratká ako bonus 🙂 Brat chodieva na bicykli aj čisto cez hory a tak a neraz hovoril, že videli všeličo, aj rysa už stretol :(

    5. feb 2021