Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Ahojte baby prosím Vás poraďte čo robiť možno zbytočne paniakrim ale bojím sa. Ide Oto že minulú stredu mi muža zobrala sanitka na cp strávil 7hodin ja som tam prišla aj s malým lebo som nevedela čo je s mužom malý bol na chodbe asi 1minutu hneď potom prišla po neho moja mama a problém je v Tom že v ten deň tam bol človek čo mal osýpky sedel tam normálne niekoľko hodín s ostatnými pacientmi malý bude mať o pár dní 15mesiacov takže ešte nieje očkovany o tých osypkach sa manžel dozvedel v piatok poobede keď bola za ním veterina že ho musia sledovať. Ja som aj volala dnes doktorke ale zrejme má dovolenku nik mi to nedvíha neviem čo mám robiť veľmi sa bojím o malého sivé tam nebol dlho ale aj tak čo som čítala veľmi sa to ľahko šíri.

    Baby prosím Vás ešte otazocka je mi strašne zle stále zvraciam dnes už asi 10x ide zo mňa aj voda čo vypijeme proste ani tekutiny neudrzim v sebe. Neviem pri prvom mi bolo tiež zle ale nepamätám že až takto manžel vraví že mám ísť na pohotovosť ale ja neviem nevysmeju ma tam. Dnes čo som bola u gynekológa mala by som byť v 7tyzdni ale lekran nič nevidel len gestacny vak.

    Dobrý deň mamicky, kedze su tu coskoro vianoce chcela by som pomoct mamicke,rodine,choremu dietatku prostr niekomu kto to veľmi potrebuje islo by o financnu pomoc ktoru by som poskytla v prebehu novembra. Len by som potrebovala najst niekoho kto to naozaj potrebuje niekoho o kom ste si isty ze je naozaj v nudzi. Preto Vas velmi prosim o to ak o niekom viete dajtr mi o nom vediet. Ak chcete vidiet oco presne ide kludne napiste správu. Dakujem krasne a prajem pekny deň.

    Ahojte baby prosím vás o radu 26.4 mi končí materská ale neviem kedy mám ísť vybaviť rodičovský príspevok môžem uz teraz alebo až po skončení materskej?

    Ahojte baby prosím vás ja už fakt neviem mali mal pre týždňom hnačky horúčky boli sme u našej lekárky tá že črevná vyroza tak ok z držať diétu a sťahovať horúčku ale večer !ale mali v stolici vlascnice krvy a išla zneho doslova voda tak sme šli na pohotovosť tam že veď on má hnačky že to stoho tak ok volám doktorke mojej ráno a ona že to je ok dobre teda to bolo v piatok a včera z malého išlo že úplne veľa ako som ho prenalobala tak si prdol a krv foto dám do komentáru tak volám záchranku prišli a pomalí má vysmiali že som hysterka že mali je úplne v poriadku a že to Stoch hnačiek má ale toľko krvy ja neviem a v noci zas mal dnes ideme ku lekárke našej som zvedavá čo povie ale už si sama pripadám ako taký dement a hysterka ale je to moje prvé bábo a veľmi sa o neho bojím? Ak dakoho pohosujem fotkami ospravedlňujeme sa ale ja už fakt neviem stretla ste sa stim niektorá?