1 / 1

    Áno, odporúčam. Veľa prachu zoberie, netreba meniť žiadne filtre a ešte aj ionizuje vzduch. Je úplne tichá, žiadny hluk nerobí a preto ide nonstop. a.pomaha pri chorobách deťom.

    1. apr 2024

    Mi ju máme už 6 rokov , ide v kuse každú noc bez problému. Sme menej chorí , menej alergií. Raz za týždeň umývam filter. Spotreba energie minimálna. Ja som Max spokojná 👍. Keď spím mimo svojho bytu, chýba mi - ten vzduch je fakt rozdiel. Odporúčam

    1. apr 2024

    My ju mame a fajn. Kolko prachu zoberie uvidis ked ju budes cistit. A netreba menit ziadne filtre len umyjes a pouzivas dalej. Mame ju zapnutu stale.

    1. apr 2024
    danupas
    autor

    @stanislavao
    @adriankomoj
    @ivulik211
    Áno to som čítala že netreba ani Filtre meniť len utret. Mate ju zapnutu nonstop alebo dajme tomu na noc ci deň vypínate?
    Ešte by ma zaujímalo ako to je keď chcete napr vyvetrať lebo čítala som ze nemá byť pri otvorenom okne vtedy ju vypnete ci necháte tak ?
    Chcela by som ju aspoň do kuchyne s obývačkou medzi kuchyňou a obývačkou mame dvere ale skoro stále sú otvorené... spolu majú tieto 2 miestnosti asi 60m2 stačí ak bude len v obyvacke a výkon nastavím na stredný?

    1. apr 2024
    danupas
    autor

    @adriankomoj naozaj to je cítiť aj na tom vzduchu ? Myslíš ze by to pomohlo aj na výpary keď napr niečo varím? Lebo my nemáme v kuchyni okno tak vždy vetram tak ze nechám z chodby otvorené a na chodbe otvorím okno ale to dlho trvá kým sa vyvetra... a strašne mi v tej kuchyni to okno chyba tak by som ju chcela aj kvôli tomu.

    1. apr 2024

    Výkon môže byť aj na plno, ja ráno popostielam, vypnem čističku a otvorím okno. Keď sú otvorené okná alebo ,zapalim sviečku tak čističku vypínam. Mám ju položenú na komode. A keď zasvieti slnko, vidím ako saje ten prach, priťahuje do seba. On ionizuje vzduch. Je taký čistý. Mne to pripomína ako keď v lete prší a tak sa ochladí po daždi tak cítim taký čerstvý vzduch.

    1. apr 2024

    Máme doma dve, už niekolko rokov.

    1. apr 2024

    Nie je z tych najlepsich, su aj lepsie a cenovo podobne...mame winix zero, je certifikovana pre astmatikov,alergikov, ma viac druhov filtrov a menia sa...osobne by som nechcela cisticku kde sa nemenia filtre 🙂

    1. apr 2024

    Tiež som ju prvotné pozerala, našťastie nekúpila. Nefiltruje vzduch. Mame zo stránky prealergikov.sk čističku winix. Ma filtre.

    1. apr 2024

    Mame doma niekolko rokov. Chori sme rovnako, tam zmena nie je. Ale mame lepsi pocit.😁

    1. apr 2024

    @danupas nevypinam ju vôbec. Ide nonstop. A beží na najvyšší výkon v izbe 16m2.

    1. apr 2024

    @ludmilka2407 filter sa umyje a netreba nič meniť a kupovať.

    1. apr 2024

    @stanislavao prave preto som ju nechcela ..winix ma 3 filtre, zachyti viac necistot

    1. apr 2024

    @danupas uz len to, ze to nema ziadny filter je to o nicom, niekde to tie alergeny zachytit musi

    1. apr 2024
    danupas
    autor

    @0kristina0 zachytáva na ten filter ktorý je dnu ale ten sa dá utrieť že ich nemusíš menit

    1. apr 2024

    @danupas ale to je o nicom filter, ten ti zachyti akurat tak prach, oblubena je preto, lebo je cenovo dostupna a nemusis kupovat filtre, zazraky od nej necakaj urcite.

    1. apr 2024

    Zachytí trocha prachu, zase nie je až tak super. Cenovo dostupná a trebárs môjmu mužovi, je alergik, vadí ten ,,pach,, vzduchu. Kuchynský ,,smrad,, trebárs z vyprážanie vyčistí asi tak rýchlo ako okno na chodbe. Ja ju mám v celku rada, pach vzduchu mi nevadí a je doma asi o polovicu menej prachu.

    1. apr 2024

    @ludmilka2407 tiež máme Winix a odporúčam

    1. apr 2024