danupas
    Správa bola zmenená    18. máj 2022    

    Ahojte, nevysmejte ma za túto otázku :D
    Ale mam taký problém. Kúpili sme bazén, zapustili ho do zeme a nechali trčať asi 15cm.
    A kameň úrazu je že je v ňom extrémne veľa dažďoviek. Minulý rok sme kvôli tomu bazén vypustili a napustili znova lebo sme mysleli že je to kvôli tomu že bola okolo sadená tráva a tým že sa to polievalo tak vychádzali zo zeme ale tento rok znova to isté a to už je tráva vysadená. Ja som z toho na nervy lebo keď poviem ze tam bolo cez 50 malých dazdoviek tak nepreháňam. Dali sme okolo dlažbu na 30 cm lebo širšie by to nešlo keďže už tam je chodník.
    Ja mam panicky strach z daždoviek, chápem že v tomto ma asi žiadna gazdinka nepochopí ale hady a dažďovky keď vidím len v knižke tak ju už viac neotvorím.
    Moja otázka znie je možné to nejako riešiť. Existuje nejaký prostriedok ktorý má v okolí bazénu zbaví dazdoviek ? Poraďte ak toto už niekto riešil lebo ja som z toho na nervy a ľutujem už aj kúpu bazéna.
    Musela som môjho uprosiť aby sme znova vypustili celý bazén povyberali ich lebo on povedal že tam dáme chémiu, povysavame ich a vymenime piesok vo filtracii 😁 Čo nepripadalo do úvahy keďže v živote by som do takej vody nešla.
    Keď toto niekomu hovorím tak mi väčšinou neveri že tie daždovky vylezu po stene do bazéna ale inak si to nedokážem vysvetliť.