darabka
22. jan 2017
264 

Ako moja rodinka testovala balíček z dm

Ahojte mamičky, babičky, žienky, čakateľky.

Volám sa Daniela. Na koníku som skoro každý deň. Rada sledujem životy ľudí ale málokedy sa do diskusií zapojím. Zaujala ma výzva, že sa môžem zúčastniť výberu mamičiek ktoré budú testovať výrobky značky dm. Túto drogériu navštevujem pravidelne, či už dopĺňam veci ktoré mi v domácnosti dôjdu, alebo tam nakupujem darčeky pre rodinu, v každom prípade mám rada ich výrobky. 2. januára som dostala správu že budem medzi 20 mamičkami, ktoré budú testovať balíček. Keďže 3. januára mám meniny, tak to bol krásny meninový darček, za čo veľmi pekne ĎAKUJEM 🙂

Myslím si že drogéria dm je naozaj štedrá, lebo 9.1.2017 mi neprišiel balíček ale BALÍČISKO a v ňom bolo:

  • Babylove ovocný čaj pre bábätká a (6-ročné slečny)

V ten deň som si dala rande s mojou dcérou Danielkou a spoločne sme testovali čajíčky. Ona aj napriek tomu že to bol čaj pre bábätká a ona je už veľká 6-ročná slečna, usúdila že čajík je výborný a malému bábätku by určite tiež chutil. Farba krásna tmavočervená, a vôňa taká zvláštna, veľmi jemná. Necítila som tam nič výrazné. V balení je 20 vrecúšok je vhodný pre deti od 4 mesiaca, moja dcérka určite odporúča ochutnať tento čajíček 🙂

  • dmBio žihľavový čaj s citrónovou trávou

Mám veľmi rada kávu, ale určite raz do dňa vypijem čaj, bylinkový, zelený, na chudnutie, určite nie ovocný - tie nemusím. Tentokrát som si urobila žihľavový (tú citronovú trávu som tam necítila) pil sa príjemne, farbu aj chuť mal dobrú, určite si ho niekedy kúpim. Zzvláštne, že papier s prekladom mal na priesvitnom obale, čo keď rozbalíte na začiatku a vyhodíte potom sa už k tomu nedostanete, aj keď z obrázku je Vám určite jasné že ide o žihľavový čaj, no na chuti mu to neubralo. V balíčku je 20 vrecúšok. Určite odporúčam ochutnať tento čajík 🙂

  • Balea pena do kúpeľa" perlový zázrak"

Pena do kúpeľa patrí k tým, ktoré na 100% budem pravidelne kupovať. Ani jedna katalógová pena, mi tak nenapenila vaňu len 2 vrchnákmi ako táto. Pena, sviečka, kniha a môžete si doma urobiť súkromné wellnes pre seba. Určite najbližšie vyskúšam inú vôňu, ale táto kombinácia ruží a fialky je úžasná. Žienky nezabudnite si ju najbližšie kúpiť, určite neoľutujete 🙂.

  • Balea soľ do kúpeľa "lotosový sen"

Soľ do kúpeľa má jednu veľkú chybu a to že je to malé balenie (chýba dávkovanie). Hneď po otvorení Vás ovanie vôňa jazmínu (ktorú mimochodom z levanduľou považujem za najkrajšiu). Kryštáliky soli majú krásnu farbu a lupene sa pekne "rozvijú" vo vode čo je fakt veľmi romantické, k tomu pohár vína a relaxujete. Určite sa pozriem či majú aj väčšie balenie ak nie, budem kupovať to malé. ODPORÚČAM !

  • Plus pastilky s príchuťou ovocného punču

Takže pastilky. Tieto cukríky sa u nás zjedli ako prvé, čo dokazuje že naozaj veľmi chutili, ako dámskej tak aj pánskej časti rodiny. Veľmi pekné balenie, také kabelkové, (žiaden plast, ani papier), zvyknutý sme na TIC-TAC, a možno práve preto to bola príjemná zmena. Také vianočné, sladkasto-kyselkavé s vôňou škorice. Škoda že to bola limitovaná edícia, myslím, že na trhu by našli svoju skupinu zákazníkov. Určite odporúčam, kým ich ešte zoženiete. 

  • Soft&Sicher  hygienické papierové vreckovky

Hygienické vreckovky vyskúšali úplne všetci členovia family, ako inak veď je zima a vreckovku potrebuje mať po ruke každý. Veľké plus je 15 ks v balení, veľmi pekný vzor, značenie kde otvoriť balíček vreckovky a aby som nezabudla na detail - logo dm v rohu - miléééé. V mojej kabelke určite nebudú chýbať. Určite odporúčam.

  • Denkmit prostriedok na umývanie riadu rozmarin & mäta

V mojej domácnosti mám ako pomocníčku umývačku, a preto keď už mám umývať riad ručne, tak na to požívam JAR. Aj keď som skúsila niekedy nejakú náhradu, nikdy ma to dostatočne neuspokojilo. Denkmit rozmarín & mäta bola riedšia, mala veľmi intenzívnu vôňu, nevysušila mi ruky a riad pekne odmastila. Veľké plus dávam šikovnej veľkosti "do ruky". Keďže cena je skoro rovnaká (nie je tam veľký rozdiel), ostanem verná JAR-i, ale mamičky, kľudne si to vyskúšajte,je určite lepšia ako Pur.

  • Balea tekuté mydlo “Sweet Wonderland“ vanilka & ruža

V kúpeľni mám keramický dávkovač,  do ktorého si prelievam tekuté mydlo. Tento ostal nepreliaty, lebo obal je tak pekný, že by ho bolo škoda zahodiť. Mydlo ma veľmi príjemnú vôňu ruží a vanilky. Je primerane husté, pení a ruky voňajú dlho. Opäť veľká škoda, že ide o limitovanú edíciu. Určite odporúčam vyskúšať 🙂.

  • Balea krémový sprchový gél  “Sweet Wonderland“ vanilka a ruža

Medzi moje najčastejšie produkty, ktoré kupujem v dm, patria BALEA sprchovacie gély (aj dámske aj pánske). Stále sa poteším keď pribudne nová vôňa. Obaly majú veľmi pekné, hustota gélu mi vyhovuje, veľkosť 300 ml za tú cenu 0,99 je super. Konkrétne táto vôňa ruží a vanilky potešila moje zmysly. Určite odporúčam mamičkám všetky druhy 🙂.

  • Balea telový sprej “Magic Fairytale“ s vôňou malín a magnólie    

Tak tento sprej som "podarovala" sestre aby ho vyskúšala, keďže ja to nepoužívam.

Vôňa bola sladká, kvetinovo-malinová. Obal je veľmi pekný. Mám rada keď si môžem vyskladať kozmetický balíček v dm, podľa vôni a farieb. Sprej + tekuté mydlo + sprchovací gél + šampón a máte za necelé  5 euro krásny kozmetický balíček, ktorý nielen lahodí oku, ale aj krásne vonia.

  • Balea MEN sprchový gél “ Natural Escape“    

Moji chlapci poznajú všetky druhy vôní a sú spokojní. Super výhodou je 3v1 (tvár, telo, vlasy). Vôňa príjemná, s penivosťou sú spokojní. Pridávam fotku, že sme doma mali už kúpené sprcháče, takže moji muži určite odporúčajú a nielen tento druh.

  • DmBio Superfood tyčinka chia, kokos a červený pomaranč

Zdravá BIO tyčinka. noooo, Ja som (Bohužiaľ :( ), presne ten typ, ktorému nechutia zdravé veci. (práve preto mám takú super postavičku 🙂 ). Zjesť som ju zjedla aj s manželom na polovicu. Bolo cítiť spomínané ovocie ďatle, kokos, pomaranč,  chia semienka, ale radšej uprednostním sušené ovocie v balíčkoch. Mne viac chutia tie musli tyčinky. Ale zase mamičky, prečo to nevyskúšať, možno zachutí práve Vám. 🙂  

  • Balea BEAUTY effect- Nočné sérum s peelingovým efektom

Môj obľúbený nočný krém vystriedal na 2 týždne Balea Beauty sérum. Výsledok je vskutku dobrý. Som spokojná a určite ho budem striedať s krémom. Tvár po nanesení bola napnutá (mám rada ten pocit), tie peelingove guľôčky som necítila, gél sa pekne rozniesol a vsiakol do pokožky. Ráno som bola spokojná, nemala som mastnú pleť. Za mňa určite áno. Odporúčam tento výrobok. 🙂

  • Profissimo vonný set jablo- škorica

Tak na tento set som sa veľmi tešila a trošku ma sklamal.  :(. Mám rada vonné tyčinky a sviečky ale toto bolo veľmi slabé na môj vkus. Možno niekomu kto má rád jemnú vôňu bude vyhovovať. Tyčinky som na druhý deň obrátila, ale nemala som pociť nejakej intenzívnejšej vône.  Musíte prísť úplne blízko aby ste cítili túto jablkovo-škoricovú vôňu. Veľké mínus dávam za to že  firma prelepila "preklad" na obrázok ako zložiť tento voňavý set.

  • Detská jemná zubná pasta Dentodent s jahodovou príchuťou

Moja dcérka bola hlavnou testovačkou tejto jahodovej zubnej pasty. Pekný obal, príjemná jahodová chuť, dvojfarebná, veľkosť je 100 ml... Čo je super. Aj napriek tomu že moje dievčatko bude mať na budúci týždeň 6 rokov, určite jej ju ešte kúpim, takže záver je že moja dcérka odporúča všetkým deťom túto zubnú pastu.

  • DenkMit antistatický ošetrujúci sprej na nábytok

Na drevo a drevený nábytok používam klasickú diavu. Vyskúšala som už rôzne iné prípravky a spreje. Tento má príjemnú vôňu. Po nastriekaní je pena, ktorá sa vytratí. Cenovo je určite výhodnejší v porovnaní s inými podobnými sprejmi. Veľkou výhodou je, že sa dá využívať aj na iné povrchy nielen drevené. Určite odporúčam vyskúšať.

Chcem sa veľmi pekne poďakovať  kolektívu MK že ma vybrali,  a drogérii dm že som mohla otestovať výrobky. Ostávam jej verná a ako som napísala v komente:

"Drogéria dm je ako čierna diera... Nedokážeš okolo nej prejsť, aby Ťa nevcucla dnu🙂"

#test_dm8

Začni písať komentár...

Odošli