karolinka24
    27. jan 2017    Čítané 160x

    Dm-ka na testovanie

    S veľkým očakávaním prišiel balíček z MK na testovanie, neviem kto mal väčšiu radosť, či mama alebo dcéra  Tak sme sa z radosťou pustili do testovania. Tu je zopár našich poznatkov z testovania a ĎAKUJEM, že som mohla byť jednou z tých, čo mali možnosť testovať tieto úžasné výrobky od dm drogérie. Spravili ste radosť viacerým členom rodiny.

    Chutné občerstvenie na chladné dni:

    - dmBio žihľavový čaj s citrónovou trávou 

    - babylove ovocný čaj pre bábätká a deti 

    - dmBio Superfood tyčinka chia, kokos a červený pomaranča

    - Das gesunde Plus pastilky s príchuťou ovocného punču

    Voňavé kúpanie ako v kúpeloch: 

    - Balea pena do kúpeľa „perlový zázrak“

    - Balea tekuté krémové mydlo „Sweet Wonderland“

    - Balea deo telový sprej „Magic Fairytale“

    - Balea MEN sprchovací gél „Natural Escape“

    - Balea krémový sprchovací gél „Sweet Wonderland“

    Niečo pre mamičku:

    - Balea Beauty Effect nočné sérum 

    - Balea soľ do kúpeľa „ Lotosový sen“ 

    Pre čistú domácnoať:

    - Denkmit prostriedok na umývanie riadu rozmarín & mäta

    - Denkmit ošetrujúci sprej na nábytok 

    - Profissimo vonný set jablko-škorica 

    Drobnosti, ktoré potešia:

    - Dontodent jemná detská zubná pasta s jahodovou príchuťou vhodná do 6 rokov

    - Soft & Sicher papierové vreckovky classic 

    Takže drobnosti, ktoré potešili hlavne v tejto zime, keď sme všetci chorí. Vreckovky s krásny dizajnom do každej kabelky, ale aj prvá pomoc pri manželovom soplíku. Ja si tieto vreckovky kupujem často, takže môžem hodnotiť len pozitívne. 

    Zubná pasta - dcérka si strašne vyberá pasty raz sa jej nepáči vôňa, chuť, atď ako dieťa, ale táto mala u nej veľký úspech, škoda, že to len do 6 rokov čo ona už žiaľ má, čo je veľká škoda lebo by sme jej ostali verní.  

    Balea deo telový sprej „Magic Fairytale“ tak tento tiež hneď putoval do kabelky, je to také sladšie ale nevtieravé, kto má rád sladšie vône, môžem len odporučiť.

    Nočné sérum pre mňa veľká spokojnosť nakoľko mám po 40, veľká spokojnosť s týmto výrobkom pár dni som ho aplikovala a pleť je hladšia a jemnejšia. Super vec a vrelo odporúčam. 

    Soľ do kúpeľa - užasná vôňa už po otvorení krabičky a ešte lepšia v kúpeli toto hodnotím veľmi pozitívne ako relax pre unavené mamičky či už po práci alebo ako len relax po ťažkom a náročnom dni.

    Denkmit prostriedok na umývanie riadu rozmarín & mäta. Keď som to zbadala, nechápala som čo to je, až po prečítaní. Zvlaštný obal, na mňa aj moc silná aróma ale to je asi otázka zvyku ako pomocník v kuchyni veľmi dobrý aj odmasťovacie schopnosti. 

    Denkmit ošetrujúci sprej na nábytok - tak ten sme si užili aj v práci  Pracujem v Jysku a tam je nábytku dosť a aj prachu tak to bola taká skúška v ktorej uspel veľmi dobre.Nie je moc aromaticky čo je super. PROFISSIMO vonný set jablko skorica veľmi pekná vôňa taká vianočná vo veľkej miestnosti po určitom čase necítiť ale keď príde človek po dlhom dni domov opäť to pekne zacíti pre mňa osobne veľmi pekná vôňa a určite budúce vianoce nebude u nás chýbať.

    DmBio žihľavový čaj s citrónovou trávou - ja moc tieto čaje nemusím ale veľmi prekvapil chuťou aj vôňou, ale putoval k svokrovcom, ktorí tieto čaje obľubujú a veľmi si ho pochvaľujú. 

    babylove ovocný čaj pre bábätká a deti tak tento čajík sme netestovali ale mame ho nachystaný pre našu veľmi dobrú kamarátku lebo má malé bábetko používa tieto čajíky a ona je veľmi spokojná, takže za mňa len toľko.

    dmBIO Superfood tyčinka chia, kokos a červený pomaranča, tak tá skončila ako prvá v mojej kabelke ako raňajky do práce môj poznatok veľmi chutná šťavnatá takže od dnes má moje miesto v kabelke.

    Das gesunde Plus pastilky s príchuťou ovocného punču jedným slovom waw u nás bola o ne doslova bitka  JA som si ich chcela dať do kabelky a moja dcéra ich chcela pre seba tak sme museli ísť kúpiť ďalšie tak u nás si ich len môžme pochlaliť príjemná chuť krásny obal.

    Balea pena do kúpeľa „perlový zázrak“ tak toto je pre mňa top produkt krásna vôňa, krémová konzistencia, stačí málo a je veľa peny úžasná pena do kúpeľa. V postate táto skupina voňavé kúpanie bola pre mňa najzaujímavejšia a najviac mi učarovala  

    V šetky výrobky sú úžasné. Vrelo odporúčam všetkými 10. Balea tekuté krémové mydlo „Sweet Wonderland“ nádherná vôňa aj skvelo vyzerajú tieto výrobky len škoda, že limitovaná edícia, snáď stihneme kúpiť do zásoby kým sa vypredá. Kto vyskúša, neoľutuje. 

    Balea krémový sprchovací gél „Sweet Wonderland“ krémový sprchovací krém oživí zmysly pôvabne sladkou vôňou po vanilke a ruže. Hydratačné zloženie chráni vašu pokožku pred vysušením a vôňa dodá zážitok zo sprchovania. Naozaj úžasný ako hovorím tieto všetky výrobky sú pre mňa top. 

    Balea MEN sprchovací gél „Natural Escape“ tak pre môjho manžela, veľká topka už len tým že je to je v 3v1 výhoda už len tým že je to aj sprchový aj šampón a tým, že je manžel stále na cestách obrovská výhoda. Krásna vôňa príjemná konzistencia škoda, že len limitovaná edícia. Fakt skvelá vydarená edícia.

    Zhrnutie všetky výrobky sú super som rada že som mohla byť jednou s tých ktoré mali možnosť testovať tieto výrobky. Ďakujem tímu MK, že mi to umožnil a taktiež ďakujem dm za skvelé vývobky. Za úžasný projekt pre mamičky obrovské ĎAKUJEM.

    #test_dm8

    maburka
    26. jan 2017    Čítané 92x

    Naše testovanie s dm

    Ahojte, milé rodinky.

    Ďakujem modrému koníku a dm drogerie za možnosť testovať úžasnú kozmetiku, drogériu, čaje a pochúťky.

    Výrobky ktoré sme testovali:

    dmBio žihľavový čaj s citrónovou trávou 

    babylove ovocný čaj pre bábätká a deti

    dmBio Superfood tyčinka chia, kokos a červený pomaranč

    Das gesunde Plus pastilky s príchuťou ovocného punču

    Balea pena do kúpeľa „perlový zázrak“

    Balea tekuté krémové mydlo „Sweet Wonderland“

    Balea deo telový sprej „Magic Fairytale“

    Balea MEN sprchovací gél „Natural Escape“

    Balea krémový sprchovací gél „Sweet Wonderland“

    Balea Beauty Effect nočné sérum

    Balea soľ do kúpeľa „ Lotosový sen“

    Denkmit prostriedok na umývanie riadu rozmarín & mäta

    Denkmit ošetrujúci sprej na nábytok

    Profissimo vonný set jablko-škorica 

    Dontodent jemná detská zubná pasta s jahodovou príchuťou vhodná do 6 rokov 

    Soft & Sicher papierové vreckovky classic 

    dmBio žihľavový čaj s citrónovou trávou - čaj v chladných dňoch dobre zahrial, páči sa mi bylinková vôňa a príjemná chuť, nebol nahorklý - bylinné čaje nedochucujem ani medom ani citrónom, dal sa dobre piť. Za nás odporúčam.

    babylove ovocný čaj pre bábätká a deti - môj syn pije len neochutené čaje a vodu, čajík mal sladko-kyslastú chuť, ide na dračku  Tiež môžeme len odporučiť.

    dmBio Superfood tyčinka chia, kokos a červený pomaranč - ďatľovo-ovocná tyčinka s kokosom a chia semiačkami. Len sa tak po nej zaprášilo  Dodala energiu a má výbornú chuť. Odporúčame.

    Das gesunde Plus pastilky s príchuťou ovocného punču - týchto cukríkov som sa obávala z toho dôvodu že tento typ cukríkov nemám rada pretože sa zvyknú rosypať na jazyku, no bola som milo prekvapená aj chuťou bol viac kyselkavý ako sladký a nerosypal sa.  Vyskúšali sme celá rodina, odprúčame 

    Balea pena do kúpeľa „perlový zázrak“ - nakoľko sa u nás kúpe vo vani len náš 3 ročný syn tak penu testoval len on. Trošku s obavou lebo má vrodenú suchosť kože. Vôbec mu to pokožku nevysušilo. Krásne vonia. Veľmi dobre pení, do vane som dala len jeden vrchnáčik peny a krásne napenila celú vaňu. A to nehovorím o radosti môjho syna  Bez peny sa oddteraz nekúpeme.

    Balea tekuté krémové mydlo „Sweet Wonderland“ - tekuté mydlo rozmazná vaše zmysly sladkou vôňu vanilky a ruže. Ruky máme aj po častom umývaní hydratované a jemné. Balea tekuté krémové mydlá kupujeme v rôznych vôňach a ani raz nesklamali.

    Balea deo telový sprej „Magic Fairytale“ - hodinová deo ochrana s vôňou malín a magnólie a krásna vôňa, vydrží naozaj veľmi dlho. Nefarbí oblečenie, neostávajú škvrny. Pokožka je jemná a nevysušená.

    Balea MEN sprchovací gél „Natural Escape“ - jemné zloženie 3 v 1. Manžel skúšal. Pochvaľoval si. Najmä to že ho nesvrbelo telo po sprche ako po iných sprchových géloch. Jedinú výtku mal že mohol mať silnejšiu vôňu.  

    Balea krémový sprchovací gél „Sweet Wonderland“ - krémový sprchovací krém vonia samá vanilka a ruža, je to nádherná sladká vôňa. Hydratačné zloženie super pre moju suchú a citlivú pokožku. 

    Balea Beauty Effect nočné sérum - s peelingovým efektom, s obsahom kyseliny glykolovej a kyseliny hyalurónovej. Na toto sérum som sa neskutočne tešila. Mám veľmi citlivú pleť hneď sa mi začervená, svrbí a podobné veci, no pri tomto nočnom sére som nemala žiadne alergické reakcie, pleť mám uplne jemnučkú. Určite ostávam verná a dokúpim.

    Balea soľ do kúpeľa „ Lotosový sen“ - relaxačný kúpeľ robí každému dobre  máme aj sprchový lotosový sen  v kombinácii super relax a oddych.

    Denkmit prostriedok na umývanie riadu rozmarín & mäta - obsahuje éterické oleje. Na odmastnenie veľmi dobrý. Jediné mínus u mňa oproti ostatným denkmit čistiacim prostriedkom na riad slabo penil.  

    Denkmit ošetrujúci sprej na nábytok - vďaka antistatickému zloženiu čistí, ošetruje a chráni drevené, plastové a sklenené povrchy a chráni pred opätovným ukladaním prachu u nás viditeľne až 4 dni  čo je pri našom "živom striebre“ uplne super. 

    Profissimo vonný set jablko-škorica – Miestnosť naplní príjemnou ovocnou vôňou. Pre jemnejšiu vôňu stačia 4 paličky  krásne prevonia celú izbu.

    Dontodent jemná detská zubná pasta s jahodovou príchuťou vhodná do 6 rokov - vyvinutá pre optimálnu ochranu mliečnych zúbkov proti zubnému kazu. Hoci je až od 6 rokov, umývali sme ňou zúbky aj 3 ročnému synovi. Doteraz sme používali neochutenú eco pastu, lebo žiadnu ochutenú nezniesol, proste si inou zúbky neumyl, ale jemnou detskou pastou dontodent si zubky nechal umyť. 

    Soft & Sicher papierové vreckovky classic - vreckovky s krásny dizajnom do každej kabelky, u nás aj na super hru stavanie hradu  sú jemné a neoderú nos. 

    tita1107
    24. jan 2017    Čítané 166x

    Testovali sme

    Ahojte, volám sa Martina, som manželka jedného muža a matka troch krásnych detí. Sme bežná rodinka, ktorá má bežné radosti aj starosti. 

    Zdravíme celý tím MK a spoločnosti dm drogéria markt a v prvom rade sa chceme poďakovať za možnosť testovať opäť vybrané výrobky. S malou dušičkou som sa zapojila a asi som veľmi chcela, keď sa mi to splnilo. Na moje potešenie prišla správa, že som tá šťastná a ideme na to. Huraaaaaa! 

    Nedočkavo sme čakali na balíček a keďže bolo krátko po sviatkoch šup s ním pod stromček. Tešili sme sa, že máme pod ním prvý darček v roku 2017. Keďže mám rodinu už skoro 20 rokov, drogéria dm má sprevádza už 2 desaťročia a som rada za každú novinku. Tak a ide sa testovať 16 produktov z jej obrovského sortimentu.

    Nech sa páči ...

    01. Dm Bio Superfood tyčinka Chia Kokos Červený pomaranč BIO.

    Ako inak ako správni gurmáni sme sa hneď vrhli na poživeň, nemohli sme odolať. Hoci sme silní mäsožrúti, táto tyčinka má príjemnú konzistenciu, nevtieravú chuť a kokos milujeme. Navyše je zdravá a určite vhodná ako prvá pomoc do kabelky, keď Vás prepadne hlad. Kvalitný výrobok, určite odporúčame.

    02. Hygienické vreckovky Soft&Sicher.

    Super nápad testovať vreckovky v chrípkovom období, keďže sme celá rodina usmrkaná a hneď ich každý testoval. Výhoda je veľkosť balenia (15 ks), sú mäkkučké, 4 vrstvové, šik balenie a potlač iba vyzdvihuje  kvalitu týchto super mäkkučkých vreckoviek. Keďže nás je plná chalupa už máme nové balenie, určite nie posledné.

    03. Balea MEN Natural Escape 3 v 1.

    Chlapi nemali veľa možností testovať, ale tento sprchový gél vyskúšali všetci a boli spokojní. Podelili sa. Príjemná pánska jemná vôňa, dobrá konzistencia, vôňa citeľná na pokožke aj po nejakom čase a hlavne chlapci sú hraví, páčilo sa im, ze ma dobrú penivosť a mohli sa pohrať s bublinkami.... odporúčajú, nesklamal ani ostré oko mužov.

    04. Balea BEAUTY EFFECT NACHTSERUM.

    Keďže v mojej prichádzajúcej 40-ke rada skúšam takéto séra na sebe s pocitom, že budem stále mladá a krásna, tak som toto nočné sérum s peelingovým efektom hneď začala testovať. U mňa zatiaľ v pohode, jemná vôňa a gélová konzistencia. Pleť zanecháva vypnutú a natiahnutú, ale to tak má byť, treba naň aplikovať klasický nočný krém. Ja za seba musím povedať, že som určite omladla, cítim sa dobre a to je hlavné. Určite sa oplatí vyskúšať. 

    05. Detská zubná pasta DONTODENT.  

    Klasická detská pasta, akú sme ju poznali my ako deti. Voňavá, sladká, s pokušením ju zjesť, vhodná pre mliečny

    chrup. Našej Ninke veľmi chutila sladká výrazná jahodová chuť, pretože sa snažíme prejsť na bio pastu bez chutí, takže túto máme výnimočne na prilepšenie. Za všetky deti hovoríme ÁNO.

    06. Balea Deo sprej Magic Fairytale.

    Deo sľubuje až 24 hodinovú ochranu, proti poteniu. Má veľmi výraznú vôňu malín a magnólie. Vhodný hlavne po večernej sprche. Telo ostane príjemné voňavé a do rána vôňa pominie. Ja mám radšej deo bez zápachu, určite by som po ňom nesiahla v obchode, ale plus je, že je bez alu soli a vhodný pre mladšie dievčatá ako deo aj voňavka. Je veľmi výrazný svojou vôňou.

    07. Tekuté mydlo Balea creme seife Sweet Wonderland.

    Tieto tekuté mydlá používame stále, nie je to pre nás novinka a sme spokojní. Super hustá konzistencia a pena, táto vôňa je veľmi príjemná, dobrá voľba a ručičky ostávajú ako v bavlnke, pekne hebké. Super produkt.

    08. Balea Dusche & Creme Sweet Wonderland.

    Rovnako ako tekuté mydlo, super príjemná vôňa, konzistencia aj penivosť. Všetky sprchové gély sú super a ani tento nesklamal.

    09. Vonný set Profissimo jablko-skorica. Vyupratovaný byt krásne prevonia set tekutej zmesi a drevených paličiek ako odvádzačov vône. Pekný dizajn a úžasná vôňa Vianoc, ktorú milujeme. Vôňa je príjemná, nevtieravá, vhodná aj na bežné dni. Milujem voňavý byť a všetky osviežovače sveta . Odporúčam.

    10. Denk mit ošetrujúci sprej na nábytok s antistatickým účinkom. 

    Nemám rada upratovanie a leštenie, ale tieto pomôcky nám uľahčujú prácu. Nastriekať, vyleštiť a hotovo. Neviem to porovnať, ale je bez vône, nezanecháva mastný film a nábytok ostal čistý a bez prachu. Za mňa klasika, ktorá plní svoju funkciu.

    11. Balea kúpeľová soľ Lotosový sen.

    Úžasná soľ, príjemná relaxačná vôňa, parádny oddych vo vani. Milujem tieto soli, uvoľnia telo a krásne si oddýchnem. Za mňa plus, ze je hrubozrnná, rada cítim ako sa zrnká rozpúšťajú a zmenšujú. Super na 100%.

    12. Bio žihľavový čaj s citrónovou trávou.

    Mám rada žihľavový čaj, nakoľko čistí telo. Príjemná, lahodná aróma iba podčiarkla príjemnú chuť tohto čajíka. Netreba ani dochucovať cukrom, či medom je veľmi chutný a hlavne zdravý!

    13. Bio detskú čaj ovocný.  Výhodou je, že je bio, hlavne pre deti, ale má nevýraznú chuť, treba ho dochutiť aspoň medom. Za nás malo výrazný.

    14. Prostriedok na riady Denk mit Aróma Intense rozmaríne & minze.  

    Keďže k nám domov ešte taká vymoženosť ako umývačka riadu nedorazila, tak umývame riad v ručičkách a tento prostriedok je fajn. Príjemne vonia, zmena oproti citrónovej vôni, ktorú používame a super penivosť, konzistencia a šetrný k rukám. Dobrá voľba.

    15. Das Gesunde Plus pastilky.

    Super balenie do kabelky, ovocno-punčová chuť no paráda. Fakt sa podarili. Vyvážená chuť sladko-kyselkavá a naviac milujem všetky chute, ktoré sa spájajú s Vianocami. Doma bola o ne bitka. Škoda, že to bola limitka, ja som za obnovenie a opakovanie tejto limitky. Vždy by v kabelke potešili. Mňaaaam.

    16. Balea pena do kúpeľa Perlový zázrak.

    Aj keď na kúpanie nie je vždy čas, penu sme si poctivo rozdelili a boli sme prekvapení dobrou penivosťou, robila aj prekrásne bubliny, príjemná vôňa a super relax. Bežne penu nepoužívame, ale ako spestrenie bola super. 

    Naše testovanie je na konci, bolo veselé, dokázali sme sa pohádať, aj zasmiať, v niečom sme mali spoločný názor, v niečom rozdielny. No 100 ľudí, 100 chutí. My sme si to ako rodina užili a strávili sme pri testovaní pár spoločných chvíľ. Ešte raz ďakujeme MK a dm drogérii. 

    Prajeme veľa nových super tvorivých nápadov. S pozdravom Martina s rodinou.

    smajcii
    24. jan 2017    Čítané 75x

    Testovanie dm

    Tam pod Tatrami v slovenskej zemi, strhol sa tam boj testovací.  Veľmi pekne ďakujem celému tímu Modrého koníka a spoločnosti dm za takúto super možnosť. Urobili ste mi Vianoce aj v Januári. 

    Doteraz si spomínam, ako som si tesne po Novom roku našla správu od Modrého koníka, že ma vybrali na testovanie, v prvom momente som ani nechápala o akom testovaní je vlastne reč, úplne som zabudla, že som sa niekde niekedy zapojila. Dokonca som v tom množstve príspevkov hľadala ten svoj komentár, či sa naozaj nepomýlili, ale čuduj sa svete nie . Keďže vyhrať dm boxy sa mi nedarí, zadarilo sa aspoň toto testovanie a som za to z celého srdca vďačná. Ako som spomínala v komentári, ktorý rozhodol o mojej účasti na testovaní, nemám deti, ale štyroch dospelých chlapov, ktorí narobia viac neporiadku ako poriadku, preto ocením akékoľvek prostriedky, ktoré mi uľahčia prácu, alebo spríjemnia relax. 

    dm drogéria sa rozhodla odmeniť 20 mamičiek, 16-timi výrobkami z ich zásob, už len tento milý krok zaručenie prinesie spoločnosti dm ďalší kopec nových priaznivcov, o ktorých však nepochybujem, že ich je už beztak dosť .

    Písal sa 9. Január 2017, keď sa študentka VŠ trápila a zatínala zuby nad poslednými vedomosťami zimného semestra, ktoré musí jej hlava ešte poňať, tobôž ak šlo o jeden z jej najväčších nepriateľov, matematický predmet s množstvom vzorcov a výpočtov. Z posledných síl hltala skriptá, ktoré nemali konca kraja a predstava, že ešte stále nevie 100 strán z 260 stranovej knihy jej na psychickej pohode veľmi nepridávala. V tom nastal dlhý zvonivý tón telefónu, ktorý ju vytrhol od učenia a milý hlas pána kuriéra jej zahlásil, že o 10 minút doručí balík. 

    Celá šťastná som vybehla von a netrpezlivo vyčkávala, kedy si ten balíček budem môcť konečne otvoriť a celý prezrieť, v hlave ma však mátala jediná predstava: „Dievča, ako sa od toho balíčka odtrhneš a začneš sa venovať učeniu? Skúška je zajtra, ešte všetko nevieš a navyše ti prišlo domov veľké pokušenie.“ 

    Po krátkej psychohygiene v podobe preskúmania obsahu balíčka, som sa s nevôľou vrátila k učeniu, no ten pocit, že ešte nemôžem začať testovať ma jednoducho nenechal chladnou a zaviedol ma opäť k prezeraniu balíka. 

    Zrak mi padol na PROFISSIMO VONNÝ SET JABLKO – ŠKORICA, ktorý som mohla „testovať“ pri učení a zároveň nepotreboval moju bezprostrednú pozornosť. Tam sa začalo moje testovanie . Obal tohto výrobku nám sľubuje, že miestnosť, v ktorej sa nachádzame zaplní príjemnou letno-ovocnou vôňou, za čo môže množstvo použitých ratanových tyčiniek. Musím povedať, že vôňa škorice a jablka je pre mňa jednou z najpríjemnejších vôní vôbec a evokuje vo mne skôr Vianoce ako leto, no po otvorení a ovoňaní tohto výrobku som cítila prevažne nepríjemnú vôňu, jablká bolo cítiť celkom fajn, no škorica sa mi zdala neidentifikovateľná, keby som si na obale neprečítala, že tam je, ani by som ju nevedela určiť. Prvé dojmy z tohto výrobku teda pre mňa neboli veľmi príjemné, dokonca som vôňu vo svojej izbe vôbec necítila a to som použila hneď niekoľko ratanových tyčiniek. Na tento set som samozrejme nezanevrela a skúšala som ho presúvať po rôznych častiach domu, bol v otvorenej obývačke, na schodisku, v uzavretej izbe a nakoniec si našiel najvhodnejšie miesto, a to na toalete.  V miestnosti širokej približne 2x2 metre sa vôňa rozšírila veľmi rýchlo a musím povedať, že z počiatku pre mňa nepríjemnej vône sa postupom času stala vôňa veľmi príjemná. Keď sa ratanové tyčinky napili, sálala z nich identifikovateľná jablkovo-škoricová vôňa, v konečnom dôsledku teda môžem tvrdiť, že vonný set splnil svoj účel .

    Na DM BIO ŽIHĽAVOVÝ ČAJ S CITRÓNOVOU TRÁVOU si spočiatku posvietili vycibrené jazýčky dvoch hlavných domácich „čajoholikov“, čiže mňa a ocka . Musím povedať, že Nový rok sa u mňa už tradične nesie v znamení detoxu a žihľavový čaj sa považuje za jednu z top detoxikačných bylín, preto som rada, že som mohla siahnuť po tomto výrobku od dm . Pár druhov žihľavových čajov som už stihla otestovať a keďže čaje pijem nesladené, moje chuťové poháriky vedia oceniť čo sa im páči a čo nie. Zatiaľ čo niektoré žihľavové čaje mi prišli mierne nahorklé, pri tomto čaji musím podotknúť, že ide o naozaj lahodnú čajovú zmes, ktorej chuť nie je horká, skôr príjemne nasladlá. Možno to tak fantasticky dotvára aj citrónová tráva obsiahnutá v čaji. Milé dámy a páni, vrele odporúčam a podotýkam, že tento čaj sa veľmi hodí aj na každodenné pitie, nie len k detoxikačným kúram. Čajík počas týchto dvoch týždňov prešiel aj chuťovými pohárikmi ďalších troch členov domácnosti, ktorí už síce čaje sladia, ale aj tak ocenili vyváženú chuť žihľavy a citrónovej trávy . 

    DENKMIT PROSTRIEDOK NA UMÝVANIE RIADU ROZMARÍN & MÄTA ma prinútil uvažovať o vete: "Neudělali soudruzi z NDR chybu?"  Nemal by sa tento saponát používať skôr do kúpeľa? Podľa mňa určite áno, tak dokonalá penivosť, vôňa a blahodarné účinky na pleť by mali jednoznačne patriť do kúpeľne. Až som mala chuť ponatierať sa olejom a ísť sa odmastniť do tohto zázraku. Vôňa tohto prostriedku vo mne evokuje detstvo, keď som bola nachladená a mama ma kúpavala vo vode s prídavkom mentolového oleja, aby sa mi ľahšie dýchalo . Musím však uznať, že aj saponát s touto vôňou je dokonalý a výrobcovia by mohli pouvažovať aj o výrobe peny do kúpeľa s touto vôňou, určite by bola mojím favoritom v oblastí pien do kúpeľa . K saponátu je treba ešte dodať, že skutočný stav korešponduje s informáciami vyznačenými na obale. Na bohatú penivosť úplne postačí pár kvapiek a odmastňovanie je takisto silnou stránkou. Týmto prostriedkom som ochotná zameniť doteraz používanú Jar, ktorá mimochodom poriadne zdražela a zďaleka nevonia tak príjemne ako toto. Za veľké pozitívum tohto výrobku považujem aj fakt, že saponát obsahuje horkastú zložku, ktorá má zabrániť náhodnému ochutnávaniu výrobku. 

    DM BIO SUPERFOOD TYČINKA S PRÍCHUŤOU CHIA, KOKOSU A ČERVENÉHO POMARANČA s nami zavítala až na Oravu alebo skôr do slovenského Ria. Keďže sme rodení Tatranci, radi vybehneme do neďalekých hôr, či iných kútov našej domoviny a samozrejme na cestách nám nesmie chýbať nejaké to občerstvenie, pre prípad vlčieho hladu. Túto tyčinku budem už pravidelne zaradzovať do výbavy batoha, pretože príjemne osvieži, zasýti a zachráni ma od hladného a nevrlého priateľa. Viete akí sú chlapi, keď majú hlad . Na tejto dobrote som si teda pochutila ja, spolu s ním. Priateľ nie je zástancom zdravých maškŕt, ale pre prípad tohto výrobku urobil výnimku a ochutnal. Neskôr aj veľmi chválil a sám sa čudoval tomu, keď som mu prečítala, že tyčinku tvoria z prevažnej časti datle, ktoré mimochodom nemá rád. Tyčinku odporúčam aktívnym mamám, ktoré na seba (občas) nemajú čas a chcú sa zasýtiť alebo si zdravo zamaškrtiť. 

    DENKMIT OŠETRUJÚCI SPREJ NA NÁBYTOK S ANTISTATICKÝM ÚČINKOM som podrobila zaťažkávajúcej skúške, kedy musel zdolať prach, usadený po aktívnom žehlení štyroch košov bielizne . Poviem Vám, zvládol to . Po nastriekaní prípravku, prach sám skákal do utierky a nevíril po celom priestore, čo môže byť pozitívom najmä pre alergikov. Oceňujem aj jemnú nevtieravú vôňu, ktorá nespôsobuje bolesti hlavy, a takisto fakt, že po utretí prachu týmto prípravkom ostali police oživené a čiastočne by mohli konkurovať tým, ktoré boli pretreté Diavou, no samozrejme diametrálne odlišné vône sa dokopy posudzovať ani nemôžu. Či prachu sadalo menej alebo viac posúdiť neviem, nedá sa to vypočítať, ani spočítať, preto v oblasti tohto rozhodnutia ostávam na neutrálnej pozícii. Prostriedok ani extra nepoteší, ani neurazí. Pozitívom je, široká škála povrchov, na ktoré sa tento sprej môže použiť a tým pádom doma nepotrebujeme zvlášť prostriedok na drevo, sklo, plast a radiátor.

    BALEA TEKUTÉ KRÉMOVÉ MYDLO „SWEET WONDERLAND“ ma opantalo zmyselnou vôňou ruže a vanilky (schválne píšem „ma“, pretože muži tieto vône, až tak intenzívne neprežívajú). Mydlo je krémové, vláčne a kdežto z obalu a názvu by sme mohli usúdiť, že sa jedná o príliš sladký výrobok, opak je pravdou, vôňa je úplne jemná a príjemná. Krásna farba mydla, priam nabáda aby sme si ním umyli ruky a pohladili zmysly. Okrem farby mydla, však musím vyzdvihnúť aj krásny romantický ružový design, obohatený o ilustráciu ruže a vanilky, ktorý z našej púdrovej kúpeľne urobil miesto, ešte viac pokojnejšie a príjemnejšie (veď posúďte samé). Čo ma však mrzí, je to, že na obale je zobrazená informácia limitovanej edície  dúfam, že sa toto mydlo z predajní nevytratí a naopak, že sa nájde aj nejaké iné mydlo, s krásnym zeleným designom do druhej kúpeľne.

    BALEA DEO TELOVÝ SPREJ „MAGIC FAIRYTALE“ s vôňou magnólie a malín ma uchvátil svojou nezameniteľnou vôňou, ale tiež designom. Môže to znieť, že som závislá na ružovej, ale tak to vôbec nie je, jednoducho mám len rada, keď veci ladia.  Práve preto mi tento sprej zapasoval do športovej výbavy . Vôňa je sladká, evokujúca leto. Naše leto sa nesie v znamení oberania malín v pravidelných dvojdňových intervaloch, preto ma táto vôňa v zimnom období veľmi potešila. Deosprej splní svoj účel počas, aj po cvičení, telo je voňavé, ale nie prevoňané, nechá vyniknúť parfum . Chválim obsah, ktorý je bez hliníka a tým pádom zabezpečuje ochranu pred vznikom tukových vačkov. Budem sa opakovať, ale opätovne dúfam, že táto limitovaná edícia sa z regálov nevytratí. 

    BABYLOVE BIO OVOCNÝ ČAJ PRE BÁBÄTKÁ A DETI sme museli testovať znova my, dospelí. Deti ešte nemáme, ale vraví sa, že kým máme aspoň jedného rodiča, sme jeho deťmi, tak prečo nie . Aby sme sa do tohto testovania aspoň trošku vžili, vzali sme termosky s čajom na testovaciu jazdu sánkami dolu Hrebienkom. Aj z 22 a 25 ročných dospelákov sa v momente môžu stať dve malé detičky. Čaj nás po náročnom výstupe príjemne zahrial a prešiel spolu s nami prehliadku Ľadového dómu a sôch vyrezaných z ľadu. Čaj chutil dobre po jemnej ovocnej chuti a mal nie príliš výraznú červenkastú farbu, čo veľmi oceňujem, pretože aspoň nezafarbí krehké detské zúbky. Vyzdvihujem aj to, čo je už v niektorých prípadoch zvykom, že je každé vrecúško balené samostatne.

    NOČNÉ SÉRUM BEAUTY EFFECT S PEELINGOVÝM EFEKTOM, S OBSAHOM KYSELINY GLYKOLOVEJ A DUO KYSELINY HYALURÓNOVEJ som testovala výlučne ja, ale pravdepodobne tento výrobok posuniem ďalej, pretože som mu neprišla na chuť. Netrpím síce suchou pokožkou, no po nanesení krému som sa cítila ako so sadrou na tvári . Nemohla som sa ani usmiať, či zamračiť, pleť mi to stiahlo až nepríjemne, musela som si na ňu hneď naniesť hrubšiu vrstvu krému. Asi je to vekom a zrelosťou pokožky, na mladú 20tnicku pleť toto sérum ešte nie je to pravé orechové, staršie dámy by však efekt vypnutej pleti mohol potešiť.

    DONTODENT DETSKÁ ZUBNÁ PASTA S JAHODOU PRÍCHUŤOU je určená pre deti do 6 rokov, no ani pre mňa nebola na zahodenie. Keďže sladké moc nemusím, tým pádom ho ani často nejem, na túto zubnú pastu som sa však tešila každé ráno a večer, pretože mi svojou sladkou chuťou „dodala“ do krvi cukor . Vonia nádherne, po jahodách a nejedného napáda k tomu, aby ju ochutnal. Kdežto pri klasických pastách pre dospelých by ochutnanie pravdepodobne nebolo najpríjemnejšie, táto príchuť určená deťom pri náhodnom prehltnutí neprekáža a teda najmenším ani neublíži. 

    PAPIEROVÉ VRECKOVKY SOFT & SICHER svojimi pútavými obalmi ulahodia nejednému oku. Veľmi oceňujem rôznorodosť použitých motívov a najmä to, že vo veľkom balíku nie je len jeden motív, ale rovno 5. Teraz už mám do každej kabelky iný motív. Vreckovky sa od tých ostatných líšia najmä svojou pevnosťou, za čo môžu 4 použité vrstvy, no na jemnosti im to neuberá, nos nijako nedráždia, ani neškriabu. Zaujala ma aj pekná potlač v podobe slniečka, v každom rohu vreckovky a takisto zakomponované logo dm. 

    DAS GESUNDE PLUS PASTILKY S PRÍCHUŤOU OVOCNÉHO PUNČU sú príjemným osviežením na zmenu chuti v ústach, ak napríklad nemáte po ruke žuvačku, alebo ak si zrovna nemôžete dať vianočný punč, ale máte naň neskutočnú chuť . Chutia naozaj vynikajúco ako pravý punč a zmizli extrémnou rýchlosťou, pretože chutili naozaj všetkým.

    BALEA MEN SPRCHOVACÍ GÉL „NATURAL ESCAPE“ 3 V 1 je výbornou voľbou pre ženy, ktoré sa v kúpeľni nechcú deliť o police . Keďže ošetria tvár, telo a vlasy, nie je potrebné dokupovať ďalšie prípravky . Do testovania sa pustili bratia, ocko a priateľ a všetci sa jednohlasne zhodli, že vôňa je mužná a penivosť adekvátna. Všetci vyjadrili svoju spokojnosť a nastala otázka, kto si nakoniec tento sprchovací gél privlastní.

    BALEA KRÉMOVÝ SPRCHOVACÍ KRÉM „SWEET WONDERLAND“ nám na obale sľubuje sladkú vôňu, podľa mňa je však táto vôňa sladká, no nie presladená, jednoducho jemne sladká . Po použití ostáva telo ešte dlhšiu dobu pekne voňavé a hydratované. Absencia telového mlieka v tomto prípade vôbec neprekáža. Sprchovací krém odporúčam aj dámam so sklonom k suchšej pokožke. Ako môžete vidieť, tento krém mi zapadol k ostatným Balea produktom v kúpeľni.

    BALEA PENA DO KÚPEĽA „PERLOVÝ ZÁZRAK“ mi zaručil jedinečný zážitok z kúpania. Vniesol ma do akéhosi pomyselného wellnessu s ružami a fialkami, kde ma okrem iného ovešali aj perlami :-P. Z jedného pohárika tohto výrobku vyčarujeme bohatú penu, ktorá nám zaistí príjemný relax. Vôňu a penivosť ocenila celá posádka rodiny, na čele s babkou, ktorá sa veľmi ľúbi máčať v horúcom kúpeli.

    BALEA SOĽ DO KÚPEĽA „LOTOSOVÝ SEN“ ma najprv šokovala svojim poloprázdnym obsahom, spočiatku som mala pocit, že si z nej už niekto odsypal, no po vyskúšaní by som mu to pokojne dovolila, pretože relaxačný kúpeľ poteší hádam každého, tobôž s takýmto skvelým výrobkom. Soľ sa po napustení vane pomaličky roztápa, zatiaľ čo jemne premasíruváva celú pokožku tela. Veľmi som ocenila aj lupienky ruží, ktoré sa po napití vodou pekne roztiahli a pôsobili realisticky. 

    Na záver tohto siahodlhého príspevku znova veľmi pekne ďakujem spoločnosti dm a takisto Modrému koníkovi za možnosť zúčastniť sa tohto testovania, bolo mi obrovským potešením .

    PS: Po mojom 2-týždňovom testovaní posúvam výrobky ďalej, nech potešia čo najviac ľudí tak, ako potešili mňa a mojich najbližších, ĎAKUJEME!

    darabka
    22. jan 2017    Čítané 264x

    Ako moja rodinka testovala balíček z dm

    Ahojte mamičky, babičky, žienky, čakateľky.

    Volám sa Daniela. Na koníku som skoro každý deň. Rada sledujem životy ľudí ale málokedy sa do diskusií zapojím. Zaujala ma výzva, že sa môžem zúčastniť výberu mamičiek ktoré budú testovať výrobky značky dm. Túto drogériu navštevujem pravidelne, či už dopĺňam veci ktoré mi v domácnosti dôjdu, alebo tam nakupujem darčeky pre rodinu, v každom prípade mám rada ich výrobky. 2. januára som dostala správu že budem medzi 20 mamičkami, ktoré budú testovať balíček. Keďže 3. januára mám meniny, tak to bol krásny meninový darček, za čo veľmi pekne ĎAKUJEM 🙂

    Myslím si že drogéria dm je naozaj štedrá, lebo 9.1.2017 mi neprišiel balíček ale BALÍČISKO a v ňom bolo:

    • Babylove ovocný čaj pre bábätká a (6-ročné slečny)

    V ten deň som si dala rande s mojou dcérou Danielkou a spoločne sme testovali čajíčky. Ona aj napriek tomu že to bol čaj pre bábätká a ona je už veľká 6-ročná slečna, usúdila že čajík je výborný a malému bábätku by určite tiež chutil. Farba krásna tmavočervená, a vôňa taká zvláštna, veľmi jemná. Necítila som tam nič výrazné. V balení je 20 vrecúšok je vhodný pre deti od 4 mesiaca, moja dcérka určite odporúča ochutnať tento čajíček 🙂

    • dmBio žihľavový čaj s citrónovou trávou

    Mám veľmi rada kávu, ale určite raz do dňa vypijem čaj, bylinkový, zelený, na chudnutie, určite nie ovocný - tie nemusím. Tentokrát som si urobila žihľavový (tú citronovú trávu som tam necítila) pil sa príjemne, farbu aj chuť mal dobrú, určite si ho niekedy kúpim. Zzvláštne, že papier s prekladom mal na priesvitnom obale, čo keď rozbalíte na začiatku a vyhodíte potom sa už k tomu nedostanete, aj keď z obrázku je Vám určite jasné že ide o žihľavový čaj, no na chuti mu to neubralo. V balíčku je 20 vrecúšok. Určite odporúčam ochutnať tento čajík 🙂

    • Balea pena do kúpeľa" perlový zázrak"

    Pena do kúpeľa patrí k tým, ktoré na 100% budem pravidelne kupovať. Ani jedna katalógová pena, mi tak nenapenila vaňu len 2 vrchnákmi ako táto. Pena, sviečka, kniha a môžete si doma urobiť súkromné wellnes pre seba. Určite najbližšie vyskúšam inú vôňu, ale táto kombinácia ruží a fialky je úžasná. Žienky nezabudnite si ju najbližšie kúpiť, určite neoľutujete 🙂.

    • Balea soľ do kúpeľa "lotosový sen"

    Soľ do kúpeľa má jednu veľkú chybu a to že je to malé balenie (chýba dávkovanie). Hneď po otvorení Vás ovanie vôňa jazmínu (ktorú mimochodom z levanduľou považujem za najkrajšiu). Kryštáliky soli majú krásnu farbu a lupene sa pekne "rozvijú" vo vode čo je fakt veľmi romantické, k tomu pohár vína a relaxujete. Určite sa pozriem či majú aj väčšie balenie ak nie, budem kupovať to malé. ODPORÚČAM !

    • Plus pastilky s príchuťou ovocného punču

    Takže pastilky. Tieto cukríky sa u nás zjedli ako prvé, čo dokazuje že naozaj veľmi chutili, ako dámskej tak aj pánskej časti rodiny. Veľmi pekné balenie, také kabelkové, (žiaden plast, ani papier), zvyknutý sme na TIC-TAC, a možno práve preto to bola príjemná zmena. Také vianočné, sladkasto-kyselkavé s vôňou škorice. Škoda že to bola limitovaná edícia, myslím, že na trhu by našli svoju skupinu zákazníkov. Určite odporúčam, kým ich ešte zoženiete. 

    • Soft&Sicher  hygienické papierové vreckovky

    Hygienické vreckovky vyskúšali úplne všetci členovia family, ako inak veď je zima a vreckovku potrebuje mať po ruke každý. Veľké plus je 15 ks v balení, veľmi pekný vzor, značenie kde otvoriť balíček vreckovky a aby som nezabudla na detail - logo dm v rohu - miléééé. V mojej kabelke určite nebudú chýbať. Určite odporúčam.

    • Denkmit prostriedok na umývanie riadu rozmarin & mäta

    V mojej domácnosti mám ako pomocníčku umývačku, a preto keď už mám umývať riad ručne, tak na to požívam JAR. Aj keď som skúsila niekedy nejakú náhradu, nikdy ma to dostatočne neuspokojilo. Denkmit rozmarín & mäta bola riedšia, mala veľmi intenzívnu vôňu, nevysušila mi ruky a riad pekne odmastila. Veľké plus dávam šikovnej veľkosti "do ruky". Keďže cena je skoro rovnaká (nie je tam veľký rozdiel), ostanem verná JAR-i, ale mamičky, kľudne si to vyskúšajte,je určite lepšia ako Pur.

    • Balea tekuté mydlo “Sweet Wonderland“ vanilka & ruža

    V kúpeľni mám keramický dávkovač,  do ktorého si prelievam tekuté mydlo. Tento ostal nepreliaty, lebo obal je tak pekný, že by ho bolo škoda zahodiť. Mydlo ma veľmi príjemnú vôňu ruží a vanilky. Je primerane husté, pení a ruky voňajú dlho. Opäť veľká škoda, že ide o limitovanú edíciu. Určite odporúčam vyskúšať 🙂.

    • Balea krémový sprchový gél  “Sweet Wonderland“ vanilka a ruža

    Medzi moje najčastejšie produkty, ktoré kupujem v dm, patria BALEA sprchovacie gély (aj dámske aj pánske). Stále sa poteším keď pribudne nová vôňa. Obaly majú veľmi pekné, hustota gélu mi vyhovuje, veľkosť 300 ml za tú cenu 0,99 je super. Konkrétne táto vôňa ruží a vanilky potešila moje zmysly. Určite odporúčam mamičkám všetky druhy 🙂.

    • Balea telový sprej “Magic Fairytale“ s vôňou malín a magnólie    

    Tak tento sprej som "podarovala" sestre aby ho vyskúšala, keďže ja to nepoužívam.

    Vôňa bola sladká, kvetinovo-malinová. Obal je veľmi pekný. Mám rada keď si môžem vyskladať kozmetický balíček v dm, podľa vôni a farieb. Sprej + tekuté mydlo + sprchovací gél + šampón a máte za necelé  5 euro krásny kozmetický balíček, ktorý nielen lahodí oku, ale aj krásne vonia.

    • Balea MEN sprchový gél “ Natural Escape“    

    Moji chlapci poznajú všetky druhy vôní a sú spokojní. Super výhodou je 3v1 (tvár, telo, vlasy). Vôňa príjemná, s penivosťou sú spokojní. Pridávam fotku, že sme doma mali už kúpené sprcháče, takže moji muži určite odporúčajú a nielen tento druh.

    • DmBio Superfood tyčinka chia, kokos a červený pomaranč

    Zdravá BIO tyčinka. noooo, Ja som (Bohužiaľ :( ), presne ten typ, ktorému nechutia zdravé veci. (práve preto mám takú super postavičku 🙂 ). Zjesť som ju zjedla aj s manželom na polovicu. Bolo cítiť spomínané ovocie ďatle, kokos, pomaranč,  chia semienka, ale radšej uprednostním sušené ovocie v balíčkoch. Mne viac chutia tie musli tyčinky. Ale zase mamičky, prečo to nevyskúšať, možno zachutí práve Vám. 🙂  

    • Balea BEAUTY effect- Nočné sérum s peelingovým efektom

    Môj obľúbený nočný krém vystriedal na 2 týždne Balea Beauty sérum. Výsledok je vskutku dobrý. Som spokojná a určite ho budem striedať s krémom. Tvár po nanesení bola napnutá (mám rada ten pocit), tie peelingove guľôčky som necítila, gél sa pekne rozniesol a vsiakol do pokožky. Ráno som bola spokojná, nemala som mastnú pleť. Za mňa určite áno. Odporúčam tento výrobok. 🙂

    • Profissimo vonný set jablo- škorica

    Tak na tento set som sa veľmi tešila a trošku ma sklamal.  :(. Mám rada vonné tyčinky a sviečky ale toto bolo veľmi slabé na môj vkus. Možno niekomu kto má rád jemnú vôňu bude vyhovovať. Tyčinky som na druhý deň obrátila, ale nemala som pociť nejakej intenzívnejšej vône.  Musíte prísť úplne blízko aby ste cítili túto jablkovo-škoricovú vôňu. Veľké mínus dávam za to že  firma prelepila "preklad" na obrázok ako zložiť tento voňavý set.

    • Detská jemná zubná pasta Dentodent s jahodovou príchuťou

    Moja dcérka bola hlavnou testovačkou tejto jahodovej zubnej pasty. Pekný obal, príjemná jahodová chuť, dvojfarebná, veľkosť je 100 ml... Čo je super. Aj napriek tomu že moje dievčatko bude mať na budúci týždeň 6 rokov, určite jej ju ešte kúpim, takže záver je že moja dcérka odporúča všetkým deťom túto zubnú pastu.

    • DenkMit antistatický ošetrujúci sprej na nábytok

    Na drevo a drevený nábytok používam klasickú diavu. Vyskúšala som už rôzne iné prípravky a spreje. Tento má príjemnú vôňu. Po nastriekaní je pena, ktorá sa vytratí. Cenovo je určite výhodnejší v porovnaní s inými podobnými sprejmi. Veľkou výhodou je, že sa dá využívať aj na iné povrchy nielen drevené. Určite odporúčam vyskúšať.

    Chcem sa veľmi pekne poďakovať  kolektívu MK že ma vybrali,  a drogérii dm že som mohla otestovať výrobky. Ostávam jej verná a ako som napísala v komente:

    "Drogéria dm je ako čierna diera... Nedokážeš okolo nej prejsť, aby Ťa nevcucla dnu🙂"

    #test_dm8
    Ahojte, volam sa martina, som manzelka jedneho muza a matka troch krasnych deti. Sme bezna rodinka, ktora ma bezne radosti aj starosti. Zdravime cely tym MK a spolocnosti DM drogeria market a v prvom rade sa chceme podakovat za moznost testovat opat uzasne vybrate vyrobky. S malou dusickou som sa zapojila a asi som velmi chcela, ked sa mi to splnilo ..... na moje potesenie prisla sprava, ze som ta šťastná a ideme na to .... huraaaaaa! Nedockavo sme cakali na balicek a kedze bolo kratko po sviatkoch sup s nim pod stromcek. Tesili sme sa, ze mame pod nim prvy darcek v roku 2017.... kedze mam rodinu uz skoro 20 rokov, drogeria DM ma sprevadza uz 2 desatrocia a som rada za kazdu novinku. Tak a ide satestovat 16 produktov z jej obrovskeho sortimentu.
    Nech sa paci ...

    01. Dm Bio Superfood tycinka Chia Kokos Cerveny pomaranc BIO
    Ako inak ako spravni gurmani sme sa hned vrhli na poziven, nemohli sme odolat. Hoci sme silni masozruti, tato tycinka ma prijemnu konzistenciu, nevtieravu chut a kokos milujeme... na viac je zdrava a urcite vhodna ako prva pomoc do kabelky, ked Vas prepadne hlad. Kvalitny vyrok, urcite odporucame.

    02. Hygienicke vreckovky Soft&Sicher
    Super napad testovat vreckovky v chripkovom obdobi, nakolko sme cela rodina usmrkana a hned ich kazdy testoval. Vyhoda je velkost balenia 15 baleni, su makkucke , 4 vrstvove, sik balenie a potlac iba vyzdvihuje iba kvalitu tychto super makkuckych vreckoviek. Kedze nas je plna chalupa uz mame nove balenie, urcite nie posledne.

    03. Balea MEN Natural Escape 3 v 1
    Chlapi nemali vela moznosti testovat, ale tento sprcho y gel vyskusali vsetci a boli spokojni. Podelili sa. Prijemna panska jemna vona, dobra konzistencia, vona citelna na pokozke aj po nejakom case a hlavne chlapci su hravi, pacilo sa im, zema dobru penivost amohli sa pohrat s bublinkami.... odporucaju, nesklamal ani ostre oko muzov.

    04. Balea BEAUTY EFFECT NACHTSERUM
    Kedze v mojej prichadzjucej 40-ke rada skusam taketo sera nasebe s pocitom, ze budemstale mlada a krasna, tak som toto nocne serum s peelingovym efektom hned zacala testovat. U mna zatial v pohode, jemna vona a gelova konzistencia. Plet zanechava vypnutu a natiahnutu, ale to tak ma byt, treba nanaplikovat klasicky nocny krem. Ja za seba musim povedat, ze som urcite omladla, citim sa dobre a to je hlavne .... urcite sa oplati vyskusat.

    05. Detska zubna pasta DONTODENT
    Klasicka detska pasta, aku sme ju poznali my ako deti. Vonava, sladka, s pokusenim ju zjest, vhodna prdmliecny chrup. NasejNinke velmi chutila sladka vyrazna jahodova chut, pretoze sa snazime prejst nabio pastu bez chuti, takze tuto mame vynimocne na prilepsenie. Za vsetky deti hovorime ANO

    06. Balea Deo sprej Magic Fairytale
    Deo slubuje az 24 hodinovu ochranu, proti poteniu. Ma velmi vyraznu vonu malin a magnolie. Vhodny hlavne po vecernej sprche. Telo ostane prijemne vonave a do ranavona pominie. Ja mam radsej bez zapachu deodoranti, urcite by som po nom nesiahla v obchode, ale plus je, ze je bez alu soli a vhodny pre mladsie dievcata ako deo aj vonavka, je velmi vyrazny.

    07. Tekute mydlo Balea creme seife Sweet Wonderland.
    Tieto tekute mydla pouzivame stale, nie je to pre nasnovinka a sme spokojni. Super husta konzistencia a pena, tato vona velmi prijemna, dobra volba a rucicky ostavaju ako v bavlnke hebke. Super produkt.

    08. Balea Dusche & Creme Sweet Wonderland.
    Rovnako ako tekute mydlo, super prijemna vova a konzistencia aj penivost. Vsetky sprchove gely su super a ani tento nesklamal.

    09. Vonny set Profissimo jablko-skorica
    Vyupratovany byt krasne prevonia set tekutej zmesi a drevenych paliciek ako odvadzacov vone. Pekny dizajn a uzasna vona Vianoc, ktoru milujeme. Vona je prijemna, nevtierava, vhodna aj nabezne dni. Milujem vonavy byt a vsetky osviezovace . Odporucam.

    10. Denk mit osetrujuci sprej na nabytok s antistatickym ucinkom.
    Nemam rada upratovanie a lestenie, ale tieto pomocky nam ulahcuju pracu. Nastriekat, vylestit a hotovo. Neviem to porovnat, ale je bez vone , nezanechava mastny film a nabytok ostal cisty a bezprachu. Za mna klasika, ktora plni svoju funkciu.

    11. Balea kupelova sol Lotosovy sen
    Uzasna sol, prijemna relaxacna vona, paradny oddych vo vani. Milujem tieto soli, uvolnia telo a krasne si oddychnem. Za mna pluz, zd je hrubozrnna, rada citim ako sa zrnka rozpustaju a zmensuju. Super na 100%.

    12. Bio zihlavovy caj s citronovou travou.
    Mam rada zihlavovy caj, nakolko cisti telo. Prijemna chut iba podciarkla prijemnu chut tohto cajika. Netrba ani dochucovat cukrom, ci medom je velmi chutny a hlavne zdravy ... !

    13. Bio detsku caj ovocny
    Vyhodou je, ze je bio, hlavne pre deti, ale ma nevyraznu chut, treba ho dochutit aspon medom. Za nas malo vyrazny.

    14. Prostriedok na riady Denk mit Aroma Intense rozmarine & minze
    Kedze k nam domov este taka vymozenost ako umyvacka riadu nedorazila, tak umyvame riad v rucickach a tento prostriedok je fajn. Prijemne vonia, zmena oproti citronovej voni, ktoru pouzivame a super penivost, konzistencia a setrny k rukam. Dobra volba.

    15. Das Gesunde Plus pastilky.
    Super balenie do kabelky, ovocno-puncova chut no parada. Fakt sa podarili. Vyvazena chut sladko-kyselkava a naviac milujem vsetky chute, ktore sa spajaju s Vianocami. Doma bola o ne bitka. Skoda, ze to bola limitka, ja som za obnovenie a opakovanie tejto limitky. Vzdy by v kabelke potesili. Mnaaaam.

    16. Balea pena do kupela Perlovy zazrak.
    Aj ked na kupanie nie je vzxy cas, penu sme si poctivo rozdelili a boli sme prekvapeni dobrou penivostou, robila aj prekrasne bubliny, prijemna vona a super relax. Bezne penu nepouzivame, ale ako spestrenie bola super.

    Nase testovanie je na konci, bolo vesele, dokazali sme sa pohadat, aj zasmiat, v nie om sme mali spolocny nazor, v niecom rozdielny. No 100 ludi, 100 chuti. My sme si to ako rodina uzili a stravili sme pri testovani par spolocnych chvil. Este raz dakujeme MK a DM drogeri. Prajeme vela novych super tvorivych napadov. S pozdravom Martina s rodinou.

    (17 fotiek)
    maryennn1
    22. jan 2017    Čítané 134x

    Ako k nám NARAZ naše malé vrabčiatko i dm balíček dorazili

    Kto by to bol povedal, že konečne sa usmeje šťastie aj na mňa? A kto by to bol povedal, že akurát teraz, keď mám na svet priviesť naše druhé vtáčatko? Áno, presne tak to v živote chodí, a náhody pravdepodobne neexistujú. Do každučkej výzvy na testovanie dm výrobkov som sa zapojila a kedy ma vybrali? Práve keď idem rodiť.

    Nevadí, život je hra a tak sme šli do toho. Ja i celá moja rodinka. A tak sa stalo, že presne v deň, kedy som na pôrodnej sále predýchavala prvé kontrakcie, mi zavolal kuriér či mi môže doručiť balíček, hahaaaa zasmiali sme sa s manželom a odkázali milého kuriéra na moju mamku, ktorá bola doma s našim starším slniečkom. Balíček dorazil a dorazil k nám konečne aj náš drobček, čo sa dovtedy ukrýval v brušku a nechal na seba teda poriadne dlho čakať.

    Na druhý deň, nás prišli všetci navštíviť a doniesli mi prvú testovaciu vzorku vecí, ktoré som mohla ako novopečená mamička vyskúšať už v pôrodnici, ostatok sme potom vyskúšali doma a ako to dopadlo sa dočítate tu:

    DmBio žihľavový čaj s citrónovou trávou

    Do pôrodky za mnou dorazil žihľavový čajík a hneď ako som bola schopná postaviť sa a ísť si ho zaliať, som tak učinila. Ja som milovník bylinkových čajov, chutia mi skoro všetky a najradšej ich pijem neochutené a nijako nedotvorené. Mám rada čaje z jednej bylinky, no rada skúšam aj rôzne miešané. Tento čajík mi ulahodil, žihľavová chuť patrí medzi moje obľúbené, no musím uznať, že citrónovú zložky som v čajíku príliš necítila. Taktiež by som ocenila, ak by bolo zloženie v slovenčine umiestnené na krabičke a nie na obale, ktorý sa dá pred otvorením krabičky dole. Po otvorení čajíku, som sa totiž už nevedela vrátiť k zloženiu, lebo vrchný obal som zahodila. Napriek tomu čajík pokladám za osviežujúci a chutný.

    DmBio Superfood tyčinka chia, kokos a červený pomaranč

    Ďatľovo-ovocná tyčinka s kokosom a chia semiačkami. Túto tyčinku mi tiež priniesol manžel do pôrodnice, no hneď ako som sa odhodlaná a jej vôňou povzbudená chystala do nej zahryznúť. Zahriakla ma sestrička, že či v nej nie sú oriešky a že či kojím, priznávam sa pred ňou som tyčinku odložila a nechala ju na koštovku manželovi, ale už po príchode domov ma čakala rovnaká tyčinky doma. Vôňa i chuť mi vyhovujú a ako rýchla desiata do kabelky sa hodí.

    Soft & Sicher papierové vreckovky classic

    Potom čo mi doniesli ukázať moje čerstvo narodené vrabčiatko, mnou začali moje materinské a hormónmi ovplyvnené emócie poriadne hádzať. Slzy sa kotúľali jedna radosť a tak som naozaj ocenila, keď mi manžel priniesol aj tieto vreckovky. Okrem toho, že majú krásny dizajn, sú aj nádherne hebučké a štvorvrstvové, čo ocenil hlavne môj (priznávam bez mučenia) nie práve najmenší raťafák. Takže ja i môj nos sme s nimi maximálne spokojní a obaly sú proste božské

    Balea krémový sprchovací gél „Sweet Wonderland“

    Hurá, niečo ženské, čo vonia inak ako nemocnica, potešila som sa pri pohľade na sprcháč, hneď som sa schytila ho testovať. Predsa len človek chce hlavne po niekoľkohodinovom utrpení a potom ležaní a po všetkých tých nemocničných pachoch konečne voňať ako človek, prípadne ešte lepšie ako žena.  A tak som ho vyskúšala. Napriek tomu, že mi vôňa vanilky v spojení s ružou trochu prekážala, v konečnom dôsledku som sa cítila osviežená a konečne voňavá. Prípravku netreba použiť veľa (ja som ho veľa nepoužila, s ohľadom na moju ranu po sekcii) a úplne stačilo na umytie, a hydratáciu pokožky. Výsledkom bola znovuzrodaná žena.  Komu teda nevadí vôňa vanilky (ja s ňou mám problém, preto tento produkt, nebudem ďalej kupovať) určite odporúčam.

    Balea tekuté krémové mydlo „Sweet Wonderland“

    Posledným prírastkom k mojej nemocničnej výbave, ktorú mi manžel priniesol bolo aj toto tekuté mydlo Balea. Spojenie vôní v tomto výrobku nie je práve mojim najobľúbenejším, no tak ako sprchovaciemu gélu, tak aj tomuto mydlu som dala šancu. Po umytí rúk, mydlo krásne hydratuje a ruky po ňom neostávajú vysušené, čo je hlavne v mojom prípade veľké plus. Taktiež veľkosť balenia v porovnaní s cenou je príjemným spojením, ak teda niekto obľubuje vôňu vanilky je pre neho toto mydlo dobrou voľbou. Ja sa určite v dm poobzerám aké iné ešte majú druhy z tohto mydla a nejakú citrusovú si pre seba určite domov zadovážim.

    Po štyroch dňoch konečne nastal čas odniesť si naše vtáčatko domov. Po príchode a prvotnom zahniezdení, zvítaní sa, rozmrznutí (pretože naše deti sa rodia zásadne buď do tropických horúčav- starší, alebo do arktických zím- mladší) a udomácnení sa, sme sa vrhli do ďalšieho testovania.

    Profissimo vonný set jablko-škorica

    Po príchode z pôrodnice nás doma (na moje veľké prianie) ešte čakal stromček, a tak som si vianočnú atmosféru už v kompletnej štvorčlennej posádke parádne predĺžila aspoň o pár dní. No a k večerným svetielkam na stromčeku sme si vybalili aj vonný set. Ako výhodu vnímam to, že vôňa je príjemná, nevtieravá a jej intenzitu si vieme samy korigovať podľa toho, aké množstvo tyčiniek, do vône vložíme. Jediná vec, ktorá mi trochu vadila, je že biely nástavec sa nedá zašrubovať, iba sa na fľašu voľne položí a preto v našom prípade musela byť fľaštička umiestnená na miesto, kde by nám ju náš trojročný tajfún nezhodil a nevylial.

    Babylove ovocný čaj pre bábätká a deti

    Náš najmladší krpec má len zopár dní a do 4. mesiacov ďaleko, ale vyskúšali sme si čajík aspoň ja a môj Adam, k Tomáškovi sa dostane prostredníctvom mliečka.   Síce Adamko je zvyknutý vo svojom pitnom režime hlavne na vodu, sem tam si nejaký čajík uvaríme. Tak tomu bolo aj dnes večer po návrate zo snehovej prechádzky sme si ho zaliali a spolu si zaliezli ku rozprávkam. Čajík príjemne vonia a oceňujem, že v ňom nie je pridaný cukor. Doma sa cukru celkom dosť vyhýbame a ak už sladíme, zvykneme medom. Tu pri tomto čajíku med netreba, ovocná chuť bohato postačuje.

    Das gesunde Plus pastilky s príchuťou ovocného punču

    Pastilky majú zaujímavú kyslastú chuť, vyskúšala ich celá naša rodina a aj známi, ktorý prišli navštíviť vtáčatko. Niekomu chutili, iným nie, preto si myslím, že je to veľmi individuálne, komu pastilky ulahodia. Nie je to však produkt, ktorý by som si ja osobne kúpila aj inokedy a bežne ho nosila v taške. Mám skôr rada pastilky, ktoré dych osviežia, prípadne zanechajú príjemný pocit v ústach. Tieto pastilky sa v puse nerozpúšťajú, cmúľať ich tak možno dlho, oceňujem ale príjemnú vôňu, ktorá sa šíri po otvorení krabičky.

    Balea pena do kúpeľa „perlový zázrak“

    Keďže som po pôrode a kúpať sa ešte minimálne mesiac nebudem, vyskúšala penu mamka. Vôňa lahodí jej aj mne a tiež krémová konzistencia je príjemná na dotyk. Prípravku stačí málo a vytvorí bohatú penu a jemná vôňa navodí príjemnú relaxačnú atmosféru. Už len si k tomu zapáliť zopár sviečok pre atmosféru a človek sa naozaj cíti ako v kúpeľoch. Mamka určite penu odporúča.

    Balea deo telový sprej „Magic Fairytale“

    Zas nie presne moja kombinácia vôní, keďže ja mám skôr radšej ovocné a svieže vône. Táto kombinácia malín a magnólií mi príde poriadne ťažká a na môj vkus aj sladká. Zato mojej mamke sa vôňa páčila a tak sprej poputoval k nej. Po jeho vyskúšaní, mi povedala, že vôňu naozaj cítiť dlhodobo, takže z výrobkom bola spokojná a milovníčkam sladkých vôní, tento výrobok určite odporúča.

    Balea MEN sprchovací gél „Natural Escape“

    Môj manžel používa hlavne výrobky značky balea a preto sa potešil, keď mu v balíčku dorazil aj tento sprchovací gél 3 v 1 v limitovanej edícii. Do testovania sa s vervou pustil už prvý večer kedy balíček dorazil a myslím, že je s výrobkom naozaj spokojný. Aká už môže byť odpoveď chlapa na otázku, no čo hovoríš na nový sprcháč? Samozrejme ako chlap odpovedal. Hmm dobrý, umyl ma.  Za seba ale dodávam, že jeho vôňa je mi príjemná a oceňujem hlavne to, že je to produkt 3 v 1, pre chlapa podľa mňa ideálny.

    Balea Beauty Effect nočné sérum

    Tak toto sérum sme si vychutnali s mamkou obe. Jednak nás očarila jeho príjemná konzistencia, ľahké nanášanie, aj výsledný efekt ráno po prebudení. Je vhodný hlavne na pórovitú pokožku, akú máme obe s mamkou, veľmi dobre sa do pokožky vpíja, nevytvára film a teda nie je žiaden pocit, že niečo na tvári mám (to práve ja nemám na podobných prípravkoch rada). Prípravok sa aplikuje pomocou pumpičky, čo uľahčuje jeho nanášanie. S týmto produktom sme obe nadmieru spokojné. Všetkými desiatimi vrelo odporúčam.

    Balea soľ do kúpeľa „ Lotosový sen“

    Soľ do kúpeľa vyskúšala moja mamka. Do kúpeľa použila celé balenie a lochnila sa vo vani riadne dlho. Vôňa je príjemná a rozvoňala celú kúpeľňu, soľ sa rýchlo rozpúšťa, cítiť ako pracuje na koži.

    Denkmit prostriedok na umývanie riadu rozmarín & mäta

    Moja topka. Som s ním naozaj spokojná, krásne pení, umyje veľa riadu, príjemne vonia (mätu ja môžem vždy a všade). Dokonca som po umytí s ním mala ruky akési hebkejšie. Aj balenie mi vyhovuje, keďže ho stačí použiť málo, dlho vydrží a dobre sa otvára. Takže tento produkt sa pravdepodobne natrvalo udomácni v našich poličkách a stane sa súčasťou môjho osobného upratovacieho týmu.

    Denkmit ošetrujúci sprej na nábytok

    U nás doma sa upratuje pomerne často, pretože neviem ako to robíme, ale máme zázračný „samobordelizačný“ byt. Jednoducho sa bodrel vytvára záhadne na miestach, kde som práve upratala. A tak tomu bolo aj teraz. Byt už potreboval dôkladnejšiu údržbu a tak som vytasila Denkmit sprej. Rozstrekovačom som ho naniesla na miesto určenia, no na moje počudovanie zanecháva film, ktorý neviem dobre vytrieť a následne čmuhy. Taktiež sa dosť rozptyľuje do ovzdušia. Tento sprej nebude patriť medzi moje obľúbené výrobky.

    Dontodent jemná detská zubná pasta s jahodovou príchuťou vhodná do 6 rokov

    Pastu sme skúšali s Adamkom spolu, nie že by som si vždy umývala zuby s detskými pastami, ale išlo predsa o test a ja i Adamko sme sa ho zhostili naozaj veľmi zodpovedne. Adamko pastu otvoril a odstránil ochranný kryt. Privoňal, ochutnal a potom podal mne. Tiež som privoňala i ochutnala a veru musím povedať, že sa mi v hlave okamžite vynorili spomienky na detstvo. Pri umývaní zúbkov pasta príjemne pení, no pena sa rýchlo stráca a Adamko mal potrebu dotlačiť si ďalší kúsok pasty neviem neviem, či nie preto, že by ju bol vďaka jej vôni najradšej jedol, ako s ňou šúchal po zúbkoch.

    Záverom sa chcem poďakovať za možnosť otestovať výrobky firmy dm. Balíček i testovanie ma zastihli vo významnom okamihu nášho rodinného života, ale napriek tomu sme si to celá rodina užili a utvrdili sa v tom, že s väčšinou výrobkov tejto firmy sme spokojní a ostaneme jej aj naďalej verní.

    pepa_lite
    22. jan 2017    Čítané 278x

    Ahojte,

    volám sa Pepa a túto recenziu píšem po tretíkrát. Dúfam, že tento pokus už dopíšem dokonca. Prvý krát ma včera prerušilo, zlepšovanie koníka večer a po druhý krát som chcela zmazať písmenko a hodilo ma to späť. To som celá ja smoliarka, preto keď mi prišla správa, že som bola vybraná na testovanie, neverila som vlastným očiam. Uverila som, až keď priniesol kuriér balík. Môj polročný synček Mateo bol môj hlavný pomocník v odbaľovaní, skúmaní obsahu a testoval odolnosť výrobkov vlastnými zúbkami (dvomi). Vydržali. Prežili to, a aj on 🙂. Ďakujem za možnosť zapojiť sa do testovania. Čítaniu zdar!

    1. DM Bio žihľavový čaj s citrónovou trávou

    Keď mám chvíľku, rada si dám šálku čaju. Som verná svojím overeným značkám. V zimnom období volím skôr bylinné čaje a v letnom ovocné. Dostal sa mi na skúšku tento DM BIO žihľavový čaj s citrónovou trávou. Nevedela som, čo očakávat. Prečítala som si, že obsahuje 90% žihľavových listov a 10% citronovej trávy. Žihľavu a jej účinky poznám iba vo forme šampónu a ako babskú poveru, keď som sa popŕhlila, že nebudem mať reumu. Balenie obsahuje 20ks klasický vrecúšok. Po zaliatí sa v celku rýchle vyluhoval, do krasnej tmavozelenej farby. Voňal, tak inak, neznámo, ale príjemne. Chuťovo nebol najhorší. Pre očistné účinky žihľavy odporúčam ako ideálneho parťáka na jarný detox. Mojím isto bude. Chýba mi tu však preklad z nemčiny.

    2. Babylove ovocný čaj pre bábätká a deti

    Moj malý je kojený a čaj odmietal, max.si dal lyžičku a vypľul-fakt podívaná. Čítam, že určený na osobitnú výživu malých detí od 4. mesiacov, bez prídavku cukru a aróm, obsahuje 45% jabĺk, 43% šípky, 7% mrkva. 4% červená repa a 1% čučoriedky. Na obale písali zaliať horúcou vodou, luhovať 5-8min počas, ktorých som sledovala, voňala a obzerala, čo príde. Vôňa skoro žiadna, ale tá chuť. Žiadna prearómovaná sladká čajovoda, s dvomi či tromi kockami cukru v sebe, ale poctivý šípkový čaj. Vrátil ma do detstva. Keď sme ako deti popri kanály zbierali šípky, sušili ich doma na radiátore a otec nám z nich urobil čaj.  Jablká som teda vôbec nespozorovala. A môj Matelko? Vypil šesť lyzičiek a to bol len začiatok. Sám od seba mi vypil behom dňa 50ml po príkrme. Umňa sa pridal na môj nákupný zoznam must have!

    3. DM Bio Superfood tyčinka

    Táto tyčinka ma najprv moc nenadchla, prečítala som si, že obsahuje 49% ďatlí, kokos, červený pomaranč a chia semiačka. Bála som sa tej chuti, keďže ja osobne nemám rada ďatle, ale hodila som si ju do kabelky so sebou. Popri starostlivosti o malého a dennodenných povinostiach som si na ňu spomenula v meste, keď ma prepadol hlad. Použila som ju ako obedný snack, avšak nie moc dobrá voľba. Tyčinka a jej konzistencia je tuhšia, než bežné mysli tyčinky. Chuťovo naozaj prevládali ďatle, tak som ju po dvoch zahryznutiach opäť schovala do kabelky.  Vadili mi však aj chia semiačka medzi zubami. Za mňa nie, ale kto má rad ďatle, nech sa páči.

    4. Das gesunde Plus pastilky s príchuťou ovocného punču

    Punčové pastilky, na môj vkus sladké. Som zástankyňa skôr mentolových pastiliek. Ponúkla som všetkých doma. Najprv zostali zaskočení, že punčové a potom prekvapení, že sú fajn. Vraj taká spomienka na vianočné trhy, aj keď sú trošku kyselkavé. U nás sa už minuli a možno, ak si na ne o rok spomenieme, navodíme si nimi Vianoce.

    5. Balea pena do kúpeľa „perlový zázrak“

    Pena s vôňou ruží & fialiek s extraktom z perál, zaručila jedinečný zážitok z kúpania. Bohaté ošetrujúce zloženie dodalo mojej pokožke jedinečnú jemnosť, ktorú som pripísala Care Complexu. Vďaka nej som si urobila doma vlastnú wellnes pohodičku. Stačilo naliať jeden uzáver a obklopila ma príjemná vôňa a bohatá pena. Odporúčam všetkým dvadsiatimi a keď sa mi minie, isto si ju kúpim.

    6. Balea tekuté krémové mydlo „Sweet Wonderland“

    Tekuté mydlo rozmaznalo moje zmysly sladkou vôňou vanilky a ruže. Láska na prvý pohľad toto tekuté mydlo Balea Sweet Wonderland. Som fanynka skôr penových mydiel na ruky, ale toto ma milo prekvapilo. Konzistencia mi pripomínala želé, jemná pena, krásne sladko vonia a ruky zostali hydratované. Splnilo všetky očakávania.

    7. Balea deo telový sprej „Magic Fairytale“

    Vraj 24 hodinová deo ochrana s vôňou malín a magnólie a bez obsahu alumínia hliníka. Posledná informácia ma zaujala, nakoľko viem, že práve táto látka sa podieľa na zabraňovaní prechodu potu na pokožku, avšak podľa štúdií sa podieľa na vzniku Alzheimerovej choroby a rakoviny prsníka. Aj bez obsahu tejto látky, sprej krásne voní a vydrží naozaj veľmi dlho. Skvelý pomocník do kabelky a pridaný na list must have!

    8. Balea MEN sprchovací gél „Natural Escape“

    Nápis oznamoval jemné zloženie 3 v 1 s výťažkami z guarany, ktorá čistí, ošetruje telo, tvár a vlasy. Hydratačný komplex chránil pokožku pred vysušením, bola po ňom naozaj príjemná na dotyk. Vôňa mi pripomínala jednu známu pánsku vôňu. Naozaj super výrobok, hlavne pre mužov, ktorí neradi majú milión pakšamentlov v kúpelni, či na cestách so sebou. Skúsila som aj na sebe, teda vôňa a hydratácia bola fakt cítiť.

    9. Balea krémový sprchovací gél „Sweet Wonderland“

    Väčšinu dňa sa teším na noc, pretože je to čas len pre mňa. Samozrejme, ak sa neblíži spln a moje dieťa sa nebudí každé dve hodiny. Pre niektore zvyk, premňa nie, zvykne mi prespať noc. Dostala som sa do sprchy a vrhla som sa na sprcháč Balea Sweet Wonderland, vraj sladká ríša divov, predstavovala som si ako bude cukríkovo voňať pena a po kúpeli aj moja pokožka. Keďže je to rovnaká edícia ako už mnou otestované tekuté mydlo. Pena síce sladko voňala, ale veľmi jemne. Okrem hydratovanej pokožky, nebolo poznať, že som použila sprchový. Ja preferujem skôr sviežejšie vône, ktoré na mne voňajú aj po osušení uterákom. Skúsila som mu dať šancu ešte dokopy 3x avšak s rovnakým resultom. Kto má rád jemné, preňho je toto ta pravá voľba.

    10. Balea Beauty Effect nočné sérum

    Sérum s obsahom kyseliny glykolovej a kyseliny hyalurónovej a peelingovým efektom, ktoré pleť krásne vyhladí a rozmazná. Docela pravdivo písané. Nočné sérum som nanášala poctivo každý večer. Chvíľku som cítila, že mám niečo na tvári, avšak rýchlo sa vstrebalo. Moc som nepocítila peelingovy efekt možno preto, že premňa slovo peeling znamená, že bude sérum obsahovať čiastočky niečoho, tu sa však žiadne neobjavili, ale naozaj som mala pleť vyhladenú a zmizli moje suché šupinky. Myslím, že je to fajn sérum na noc, pre ženy, ktoré majú pleť so sklonom k vysúšaniu. Zamňa doporučujem, ja som nepoužívala následný denný krém a ani mi nechýbal. Pleť bola hydratovaná dostatočne.

    11. Balea soľ do kúpeľa „ Lotosový sen“

    Ďakujem,že mám možnosť testovať, mohla som si dať vaňu. Umývam sa jasnačka, ale väčšinou to je skôr rýchla sprcha než wellnes v podobe vane. Bol to pre mňa sviatok. Spríjemnila som si ho touto soľou do kúpela. Príjemná zmyselná vôňa jazmínu a ylang-ylang, lotosového extraktu a zvodných lupeňov ruží mi naozaj navodili pocit, že som niekde v Thajskom SPA resorte, dobre chýbali mi masérky, ale naozaj som bola ako v siedmom nebi. Naozaj jedinečný zážitok z kúpeľa. Šikovné malé 70g balenie. Mne stačilo trošičku nasypať a vôňa bola intenzívna.

    12. Denkmit prostriedok na umývanie riadu rozmarín & mäta

    Tak tento prostriedok na riad sa stal asi mojím najväčším prekvapením celého testovania. Podsunula som ho našej umývačke riadu (mojej mame) do kuchyne, chodila som a sledovala, či si ho všimla a či ubúda. Mizla fakt minimálne. Nešlo mi to do hlavy, tak som skúsila umyť riady ja. A tu som prišla na koreňovú príčinu malého ubúdania tohoto prostriedku. Stačilo mi trošku vyliať na hubku a vytvorila sa neskutočne voňavá pena, ktorá si hravo poradila s riadmi, bez opakovaného vyliatia ďalšieho prostriedku na umývanie. Obsahuje éterické oleje, preto tá vôňa. Skvelý výrobok a to som si myslela, že jar u nás doma nič neprekoná. Prekonalo. Pripísané na zoznam must have!

    13. Denkmit ošetrujúci sprej na nábytok

    Toto bolo veľké sklamanie, možno tým, že som veľa očakávala, keďže som bola zvyknutá na Pronto. Na obale písali, že vďaka antistatickému zloženiu čistí, ošetruje a chráni drevené, plastové a sklenené povrchy a chráni pred opätovným ukladaním prachu. Sobota bola kedysi obľúbený deň - veď víkend, lenže odkedy som mama je sobota dňom upratovacim uuff asi to poznáte že? Prachu som už mala celkom dost. Komu by sa po Vianociach chcelo lietať a utierať prach. Už som musela, tak som si vzala na pomoc Denkmit ošetrující sprej na nábytok. Lenže moc mi teda nepomohol. Za mňa príliš riedka konzistencia -nastriekala som na skriňu a stiekol ako okena. Vôňa minimálna, skoro žiadna. Lesk a ošetrenie okom neviditeľné a o antistatickom účinko ani chýru ani slychu. Tak som si to dala ďalšiu sobotu zas. Zamňa nie.

    14. Profissimo vonný set jablko-škorica

    Rozbalila som vonný set Proffisimo s vôňou jabka a škorice. Tieto dve vône sa mi spájajú s Vianocami. Sklenená flaštička je s vianočným motívom. Tak som si prečítala, že ratanové tyčinky rozložia vôňu rovnomerne "čím viac tyčiniek použijete, tým intenzívnejšia bude vôňa" skúsila som rovno všetkých 8ks z balenia. A? A nič. Vôňa je príjemná, nevtieravá, ale slabá a voňala iba, keď som bola nosom pritom. Chcela som skúsiť zosilniť to, tak som ich pretočila a veru vôňa bola intenzívnejšia, lenže ihneď vymizla. Skúsila som teda z obývačky, presunúť ju do chodby. Nepomohlo. Dokonca sa mi ju podarilo rozliať. Uzáver neforemný, nedrží na sklenenej časti, dosť labilné to je a ani po rozliatí, to nevoňalo dlhodobejšie. Zamňa teda rozhodne nie na nákupný list.

    15. Dontodent jemná detská zubná pasta s jahodovou príchuťou

    Matelko má ešte len 2zúbky a nevie rozprávať, tak som skúsila pastu ja. Aj keď je vhodná do 6 rokov. Vraj je vyvinutá pre optimálnu ochranu mliečnych zúbkov proti zubnému kazu toto nedokážem posúdiť, asi ani nikto bez dlhodobejšieho používania, ale skúsila som chuť. Pri prvom pohľade som očakávala chuť jahodiek ako bola za mojich čias perlička. Prekvapivo bola pasta s mentolovou príchuťou a jahody boli iba ako pozadie. To je asi tak všetko, čo môžem k tomuto výrobku.

    16. Soft & Sicher papierové vreckovky classic 

     Vreckovky s krásnym dizajnom do každej kabelky, štvorvrstvové, hebké a pevné zároveň. Svojou farebnosťou zaujali malého a stali sa jeho hračkou, vo chvíľach keď som nemala po ruke žiadnu hračku. Mojím obľúbeným vzorom sa stali ananásové. Po opakovanom otváraní a zatváraní, lepka stále lepila.

    petka_s
    22. jan 2017    Čítané 109x

    Testovanie dm výrobkov našou rodinkou

                                                                Milá dm, milý koník

    zo srdca Vám ďakujem za túto možnosť testovať výrobky s mojou rodinou a priateľmi. Zažiť pri tom kopec srandy a zábavy, častejšie písať statusy, fotiť o 100-6, lepšie vnímať a užívať si bežné veci.

    Priznám sa, toto bol môj prvý pokus o testovanie a bol hneď úspešný. Po prečítaní informačnej správy, aby som sa zapojila, bleskovo som vedela napísať slová prečo práve JA. Hneď v novom roku, nečakane, ma potešila krásna správa s gratuláciou, že firma dm si ma vybrala. Nuž a potom sme netrpezlivo čakali.

    Pri skladaní vianočného stromčeka, v pondelok 9.1 zazvonil kuriér s balíčkom. S Lauri sme sa neskutočne potešili a od radosti hneď vybaľovali a fotili naše “darčeky“. Do testovania sme sa pochopiteľne pustili okamžite. Bola to neopísateľná radosť a naozaj od srdca to prajem každej, aby to mohla vyskúšať a zažiť so svojou rodinkou.

    Ako 1. sme testovali : Das gesunde Plus PASTILKY s príchuťou ovocného punču

    • Tieto úžasné “cukríky“ testovalo veľa ľudí, celá rodinka a aj priatelia na svahu za domom, od prvotných žartov- čo im to dávam za zázračne tabletky, haha, cmúľalo pastilky dokopy 20 ľudí a ihneď sa minuli.
    • Pastilky boli v kovovej krabičke, v super veľkosti  “akurát do ruky“, skvelo sa otvárala.
    • Cukríky krásne voňali škoricou( mňa skôr napadla vôňa klinčeka),
    • Chuť mali výbornú kyslavo-sladkú od citrónu/pomaranča.
    • U nás sa stali hneď obľúbené a sú na zozname, po čom v DM mrknem očkom
    • Menšia nevýhoda: - na krabičke je len nemčina , - limitovaná edícia
    • + skvelá cena, len 0,99 €

     2. testovaný výrobok: Balea pena do kúpeľa" perlový zázrak"

    • S dcérkou sme si urobili príjemný večer a vyskúšali túto penu.. - perfektná neopísateľná vôňa, ktorá rozvonia nielen kúpeľňu ale aj najbližšiu miestnosť
    • Je hustá, krémová a skvelo pení -odliali sme cca 1 cm tekutiny z flakóna a pozrite, ako pekne napenilo plnú vaňu  nám sa veru páčilo (dokonca aj 9 mesačná bola chvíľku v pene a tatino len tíško závidel, no na druhý deň si “potajomky“ urobil perlový kúpeľ)
    • + skvelá cena 1,99 €/500 ml balenie

    3. testovany výrobok: Denkmit prostriedok na umývanie riadu rozmarin & mäta

    • Aj keď používame umývačku, vždy musíme mať nejaký prostriedok na umývadle a tento mi vyhovuje vďaka veľkosti.
    • Objem je úplne super, fľaša nie je ťažká a dobre sa chytí do ruky( nie ako ťažké 1.litrove fľaše) stretla som sa s rôznymi vôňami ,jablko, citrón atď, no rozmarín/mäta je zvláštna kombinácia, ale za to veľmi príjemná.
    • Konzistencia je tiež podľa mňa výborne hustá, penivosť  tak akurát (príliš veľká mi vadí a minie sa veľa vody na oplach), keďže umývam prevažne veľké riady ručne, ako napr. plech od kuraťa (viď. foto) tento prostriedok si s tým hravo poradil,
    • Ruky mi nevysušil a neminula som veľké množstvo tekutiny, čiže hlavne po tejto stránke som s ním bola maximálne spokojná a naše očakávania naplnil 
    • + cena je 0,99 € /450 ml balenie

    4. testovaný výrobok- Babylove detský ovocný BIO čaj pre bábätká a deti

    • Naša Lauri má 9.mesiacov, čiže bola výborná testovačka
    • Píšu, zaliať horúcou vodou- my pri “varení“ čaju( tak isto kávy) pred zovretím vody vypneme kanvicu, chvíľku počkáme a tak zalejeme. Vo väčšine by sa mali čaje zalievať 95 °C horúcou vodou, tu sa °C nepíšu...
    • Môže sa lúhovať  5- 8 minút.
    • Čajík má jemnú vôňu, červeno- oranžovú farbu.
    • Keď som ho ochutnala je kyslavkavý ( zrejme kvôli jabĺčkam, ktoré obsahuje).
    • Laurinke veľmi chutil, nebol umelý, presladený.
    • Uvarila som ho aj pre nás vo väčšom množstve, do 1,7 litra som dala až 4 sáčky, na ďalší deň len 3 sáčky, a stačilo to, 3 lyžice cukru život si sladíme, a citrodeko
    • Tento čaj pre bábätká je BOŽSKY.
    • Chutil hlavne staršej dcére, ktorá pije 95% len čistú vodu, takže to je čo povedať
    • (keď som robievala iné ovocne čaje, boli veľmi sladké, také intenzívne a tento je taký jemný , nevtieravý, jemne sladký, fakt fajnový )
    • + jeho cena 1,49 €

    5. testovaný výrobok- Soft&Sicher  hygienické papierové vreckovky

    • Hneď ma zaujalo veľké, až 15 ks balenie.
    • V každom je 10 ks až 4-vrstvovych vreckoviek.
    • Zaujalo ma logo DM vtlačené po rohoch každej vreckovky.
    • Pekné "moderné " prevedenie na obaloch okrášli naše kabelky, vreckovky sú naozaj veľmi hebké (kvôli 4 vrstvám).
    • Pri otváraní celého balenia som konečne netrhala ten sáčok ako zvyknem, ale pri týchto DéeMkových  je pekné značenie KDE otvoriť. 
    • + cena je 1,29 € / 15 ks balenie ( pre porovnanie cena  4-vrstvových floralys hyg. vreckoviek je 0,89 €/10 ks)

    6. testovaný výrobok- Balea tekuté mydlo “Sweet Wonderland“ vanilka & ruža

    • V prvom rade -ta VÔŇA je nádherná, milujem všetky balea mydla .
    • Mydlo je prijemné, ruky sú po umytí hebké, nie vysušené a náádherne voňajú (vanilka s touto kombináciou mi pripomínala jogurtovú chuť).
    • Nám sa táto vôňa (ale aj farebne prevedenie) veľmi páči.
    • Prijala by som keby bolo trošičku hustejšie, ale peny urobilo aj tak dostatok.
    • Keď som stlačila dávkovač na doraz, podľa mňa veľa mydla ide do 1.davky-kľudne by som dala menej a tým pádom by obsah vydržal dlhšie.
    • Nevýhoda tohto úžasného mydla je LIMITOVANÁ EDÍCIA, ale zase vieme, že budú ďalšie úžasné vône a my tak môžeme vône v kúpeľni obmieňať
    • + cena je 1,19 €

    7. testovaný výrobok- DmBio Superfood tyčinka chia, kokos a červený pomaranč

    • Okoštovali sme s manželom..100 ludi=100 chutí.
    • Ja osobne nemám rada také tyčinky, dokonca ani fit tyčinky mi moc nechutia..
    • Manžel uhádol hlavné chute, ktoré v tyčinke prerážajú- nazval to kandizovaný pomaranč, figa (boli to ďatle) a chia semiačka- tie fajne chrumkali.
    • Tyčinka je jemne sladká a chrumkavá, podľa mňa bude isto chutiť takým tipom, kt. majú radi tento druh zdravých sladkostí.
    • + cena tyčinky je 1,19 €

    8-9. testovacie sladučké ovocné výrobky

    Balea krémový sprchový gél  “Sweet Wonderland“ s vôňou vanilky a ruže

    •  No naozaj ta vôňa je úžasná, mne strašne pripomína jogurt (tak ako mydielko)..
    • Gél je dostatočne hustý, pekne ružový, krásne vonia
    • Mne vyhovuje aj to penenie, nie je ho príliš veľa, tz., že sa nemíňa zbytočne veľa vody.
    • Hodinku po sprchovaní kúpeľňa a ja sme nádherne voňali..
    • + cena 0,99 €

    Balea DEO telový sprej “Magic Fairytale“ s vôňou malín a magnólie

    •  Je veľmi ovocný, voňaví, veľmi sladký- malinový.
    • Mne sladká, ale zároveň nie je ťažká, vôňa vyhovuje. 
    • Na celé telo som ho nastriekala, avšak je to deo sprej a nie antiperspirant, čiže na hole podpazušie mi bol pocit nie "matný" ale kúsok lepkavý, inak na telo super
    • Pekne rozvonia
    • + cena 1,19 €

    10. testovaný výrobok-Balea BEAUTY effect- Nočné sérum s peelingovym efektom

    • Najprv som si myslela, že tam budú nejaké peelingove guľôčky, no bol to len priehľadný riedky gél, ktorý sa naniesol ako klasický krém.
    • Naniesla som si ho na celu tvár, pekne sa vpil a tvár zostala matná a nie lesklá- mastná.
    • Ráno som sa zobudila s pekným, prijemne hebkým pocitom a napnutou pleťou.
    • +cena 4,69 €

    11. testovaný  výrobok- DenkMit antistatický ošetrujúci sprej na nábytok

    • Sprej je na nábytok výborný.
    • Utrie to čo má, pri striekaní spustí na nábytok penu, ktorá po chvíľke zmizne.
    • Mastné packy  a kruhy od pohárov som rýchlo bez drhnutia strela.
    • Príjemne vonia (resp. skoro necítiť žiadnu vôňu- veľké PLUS) a hlavne za skvelú bezkonkurenčnú cenu plní účel  takže ja už viem, kde budem najbližšie nakupovať, keď sa tento minie.
    • + cena 1,99 € (pre porovnanie "alex" z Tesca stoji 2,69 € )

    12. testovaný výrobok- Balea soľ do kúpeľa "lotosový sen"

    • Hneď po otvorení išla nádherná vôňa jazmínu
    • Môj prvotný bol šok, čo to v tej soli je? Nejaky papier? Z obalu alebo z čoho? Nuž a potom po dlhšom zvažovaní som prišla na to  že to sú lupene ruží  (vo vani pekne zmäkli a chytili farbu).
    • Balenie je menšie, nuž ja som zvyknutá na veľké balenia soli, tak týchto 80 g sa mi zdalo málo.
    • Do jednej vane som použila ½ balenia, vôňa nádherná intenzívna a skutočne mala soľ “relaxačné“ účinky.
    • + cena 1,29 €     

    13. testovaný výrobok- Detská jemná zubná pasta Dentodent s jahodovou príchuťou

    • Pasta je určená pre deti do 6 rokov, naša Lilka pravé oslávila 8.rok no nechala som ju testovať, ďalej ju testovali naši kamoši- 4,5 a 7 roční.
    • Zubná pasta je s príchuťou jahody no Lilianka zhodnotila, že je taká skôr zuvačková- ja som ju skúsila tiež a pripomína mi tutty fruty príchuť.
    • Naši chlapci povedali že chutí zdravo, jeden hovoril jahodová, druhý čokoládová a tretí že je “doblá“.
    • Pasta je hustá, dvojfarbená, pekne vonia, objem balenia je až 100 ml (vydrží dlho ), Páči sa mi popis a odporúčané dávkovanie.
    • + cena 0,99 €

    14. testovaný výrobok dmBio žihľavový čaj s citrónovou trávou

    • Čajík sme posunuli našim starkým a prastarkým.
    • My bilinkové nepijeme, oni ho zhodnotili tak, že im chutil.
    • Bol dostatočne intenzívny, nič citrónové necítili, ale chuťovo bol ako klasický žihľavový.
    • + cena 0,99 €

    15. testovaný výrobok Balea MEN sprchový gél “ Natural Escape“

    • Sprcháč testovali 3 chlapi- manžel, otec a brat
    • Zhodli sa na tom, že vôňa bola menej intenzívna, bol veľmi hustý, čo sa im páčilo, gél im tak nestihol “kvickať“, avšak menej penil.
    • Na otázku ako sa manžel cítil po sprche(mala som namysli hydratáciu :D) odpoveď bola- cítil som sa čistý.
    • Bratovi sa nepáčil obal- že bol taký staromódny, resp. taký pre chlapa v monterkoch..
    • Ostatní dvaja toto neriešili, im sa však dobre držal, keďže mal také “protišmykové“ zárezy..
    • + cena 0,99 €

    16. testovaný výrobok Profissimo vonný set jablo- škorica

    • Veľmi som sa tešila, že nám rozvonia domček znova po Vianociach.
    • K 3 ratanovým tyčinkám po dvoch dňoch som pridala ďalších 5.
    • Vôňa bola prvé 3 dni nevýrazna, skoro žiadna, no teraz časom, som otáčala tyčinky a detskú izbu to príjemne rozvoňalo.
    • Vôňa je skutočne jemná a nevtieravá (škoricu cítiť menej, nie je silná, ťažká), tak si ju môžeme dovoliť mať v detskej izbe, kde sa len hrávame aby sme si to spríjemnili.
    • Ak niekto očakáva silnú vôňu, tento produkt to neponúka.
    • Trošku som bola v pomykove, podľa slovného popisu som si nebola istá či to dobre otváram, keby nebola prelepená nálepka cez obrázky, bolo by to jasnejšie.
    • + cena 2,99 €

    Písala som o našich prvých dojmoch, pocitoch, dvojtýždňových skúsenostiach. Ďakujeme ešte raz, že sme sa testovania mohli zúčastniť a teším sa ak sa naše recenzie budú páčiť.

    sisi208
    21. jan 2017    Čítané 217x

    Dm výrobky - áno či nie?

    Bolo mrazivé pondelkové ráno, a tak ako každý deň  som sa prihlásila na MK. 🙂 Pozerám svieti mi správa, myslela som si, že je od nejakej mojej ,,koníkovej“ kamošky, ale nie píše mi konik_ testuje, že si  nás spoločnosť  s heslom ,,Tu som človekom tu nakupujem“,  teda dm  vybrala na testovanie ich výrobkov.

    Keďže rada skúšam nové veci, veľmi  som  sa potešila. Je skvelé vyskúšať  si rôzne produkty z každej oblasti. Keď sa nám zamrznuté produkty rozmrazili,  pustili sme sa do testovania.

    Nájdeme si medzi nimi nejakú ,"srdcovku"? Sama som zvedavá 🙂

    Ako prvý prišiel na rad v týchto chladných dňoch:

    dmBio žihľavový čaj s citrónovou trávou - Tak čajíky pijeme v našej rodinke denno-denne a tento nám všetkým chutil. Má príjemnú chuť a vôňu, no citrónovú trávu sme veľmi necítili, tak sme si pridali pár kvapiek citróna. Žihľava je známa svojim detox účinkom, takže určite vyskúšajte  🙂

    babylove ovocný čaj pre bábätká a deti – pre deti od 4. mesiacov, bez prídavku cukru a aróm. Nášmu Alexíkovi veľmi nechutil. Je zvyknutý piť čistú vodu, alebo čaj inej značky. Ochutnala som aj ja, mal jemnú vôňu, ale dosť slabú chuť. Nás veľmi neoslovil. Iné produkty babylove má, ale  rád /tyčinky, ovocné kapsičky.../

    dmBio Superfood tyčinka chia, kokos a červený pomaranč – bio ďatľovo-ovocná tyčinka s kokosom a chia semiačkami. Táto 40gramová tyčinka nám s manželom veľmi nechutila. Ja osobne ďatle veľmi nemusím, ale určite milovníkom zdravej výživy bude chutiť a dodá potrebnú energiu.

    Das gesunde Plus pastilky s príchuťou ovocného punču

    Pastilky mne a manželovi veľmi chutili /boli sladko - kyslasté/  a nájdu si u nás svoje miesto. Chválim praktický kovový obal a možnosť uzatvorenia, takže nehrozí, že sa nám rozsypú niekde v kabelke, aute. Pri nadmernej konzumácii môžu mať laxatívne účinky. Môj manžel by bol schopný zjesť celý balíček 🙂

    Balea pena do kúpeľa „perlový zázrak“ - pena s vôňou ruží & fialiek a extraktom z perál, obsahuje care complex. Bohaté ošetrujúce zloženie dodá pokožke jedinečnú jemnosť. Naozaj sme sa cítili ako v kúpeľoch. Krásna vôňa, výborne pení, priaznivá cena.

    Balea tekuté krémové mydlo „Sweet Wonderland“ - tekuté mydlo s vôňu vanilky a ruže. Na prvý pohľad ma upútal pekný obal. Taktiž akurátne pení, nevysušuje pokožku, kto má rád sladšie vône poteší sa. Je to limitovaná edícia tak šup – šup do dm, stojí za vyskúšanie.

    Balea deo telový sprej „Magic Fairytale“ – 24 hodinová deo ochrana s vôňou malín a magnólie. Vôňa ako stvorená na letné dni, je krásna, sladká ale žial 24hodin určite nevydrží. Je bez obsahu chlórhydrátu hliníka.

    Balea MEN sprchovací gél „Natural Escape“ - jemné zloženie 3 v 1 s výťažkami z guarany čistí, ošetruje telo, tvár a vlasy. Hydratačný komplex chráni pokožku pred vysušením. Manžel hneď ako prišiel z práce vyskúšal tento sprcháč a zhodnotil  ho celkom pozitívne, vôňa je taká typická mužská, no povedal, že málo pení, oproti iným, ktoré používa.

    Balea krémový sprchovací gél „Sweet Wonderland“ - krémový sprchovací krém s vôňou  vanilky a ruže. Hydratačné zloženie chráni pokožku pred vysušením. Sprchovacie gély Balea sú u nás známe, tento má krémovú konzistenciu, krásnu vôňu, nevysušuje pokožku, takže môžem len a len odporúčať. A nesmiem zabudnúť na krásny obal/ foto vyššie, pri tekutom mydle/ 🙂

    Balea Beauty Effect nočné sérum - s peelingovým efektom, s obsahom kyseliny glykolovej a kyseliny hyalurónovej pleť krásne vyhladí a rozmazná. Má gélovú, priehľadnú textúru s jemnou príjemnou vôňou. Chválim dávkovač s pumpičkou a teda hygienické nanášanie. Výsledky sú viditeľné určite až po niekoľkých mesiacoch. Ja mám normálny typ pokožky, mne sérum vyhovovalo, pleť som mala po prebudení pekne vyhladenú.

    Balea soľ do kúpeľa „ Lotosový sen“ - soľ do kúpeľa so zmyselnou vôňou jazmínu a ylang-ylang, lotosovým extraktom a zvodnými lupeňmi ruží. Konečne som si spravila domáci wellnes a dala si pauzu od každodenných povinností. Soľ má príjemnú vôňu, ale podľa mňa je balenie tak na jedno použitie. Ja som nešetrila a nasypala som si všetko🙂 Uvítala by som väčšie balenie.

    Denkmit prostriedok na umývanie riadu rozmarín & mäta - obsahuje éterické oleje. Koncentrovaná sila aktívne bojuje proti mastnote. Hneď sa mi zapáčila vôňa tohto produktu a takisto aj pena, ktorá sa okamžite vytvorila. Dôkladne zmyl mastnotu zo špinavých riadov. V predajni som videla s rôznymi vôňami tak určite vyskúšam aj iné.

    Denkmit ošetrujúci sprej na nábytok - vďaka antistatickému zloženiu čistí, ošetruje a chráni drevené, plastové a sklenené povrchy a chráni pred opätovným ukladaním prachu. Výrobok je bez nejakej výraznej vône,  dobre vyčistí povrch nábytku.

    Profissimo vonný set jablko-škorica –na tento produkt som sa veľmi tešila, pretože mám rada rôzne vonné sety či už sviečky, alebo takýto druh s ratanovými tyčinkami.

    No ostala som sklamaná, pretože to absolútne nevoňalo. Najprv som dala len 5 tyčiniek no po hodine som pridala ďalšie tri a vôbec nič. Jedine keď som privoňala tak bolo cítiť jemnú vôňu. Takže to čo písalo na obale : ,"vynikajúci pre wellness atmosféru a príjemnú vôňu s ratanovými tyčinkami. Miestnosť naplní príjemnou letno-ovocnou vôňou. Vhodný i na naplnenie iných vonných lámp a váz. Ratanové tyčinky rozložia vôňu rovnomerne, čím viac tyčiniek použijete, tým intenzívnejšia bude vôňa" absolútne nesplnilo.

    Dontodent jemná detská zubná pasta s jahodovou príchuťou vhodná do 6 rokov - vyvinutá pre optimálnu ochranu mliečnych zúbkov proti zubnému kazu. Tento produkt otestoval náš dvojročný synček a ako sám povedal: mamka, čistá jahôdka pastička mu chutila 😀  Samozrejme som ju vyskúšala aj ja a na môj vkus bola veľmi sladká.

    Soft & Sicher papierové vreckovky classic - Našli si miesto aj v mojej kabelke, sú veľmi príjemné a jemné vďaka 4 vrstvám a majú krásny dizajn.

    Tak ak by som si mala na záver odpovedať na otázku, či dm výrobky áno, alebo nie – tak odpoviem jednoznačne áno.  Určite stoja za vyskúšanie hlavne BALEA a DENKMIT 🙂

    Ostáva mi už len poďakovať sa MK a dm  za možnosť vyskúšať si tieto zaujímavé produkty a dm prajem veľa spokojných zákazníkov.

    Silvia 

    #test_dm8
    Ahojte milé rodinky 🙂

    Ďakujem modrému koníku a dm drogerie za možnosť testovať úžasnú kozmetiku, drogériu, čaje a pochúťky.

    Výrobky ktoré sme testovali:
    dmBio žihľavový čaj s citrónovou trávou
    babylove ovocný čaj pre bábätká a deti
    dmBio Superfood tyčinka chia, kokos a červený pomaranč
    Das gesunde Plus pastilky s príchuťou ovocného punču
    Balea pena do kúpeľa „perlový zázrak“
    Balea tekuté krémové mydlo „Sweet Wonderland“
    Balea deo telový sprej „Magic Fairytale“
    Balea MEN sprchovací gél „Natural Escape“
    Balea krémový sprchovací gél „Sweet Wonderland“
    Balea Beauty Effect nočné sérum
    Balea soľ do kúpeľa „ Lotosový sen“
    Denkmit prostriedok na umývanie riadu rozmarín & mäta
    Denkmit ošetrujúci sprej na nábytok
    Profissimo vonný set jablko-škorica
    Dontodent jemná detská zubná pasta s jahodovou príchuťou vhodná do 6 rokov
    Soft & Sicher papierové vreckovky classic

    dmBio žihľavový čaj s citrónovou trávou - čaj v chladných dňoch dobre zahrial, páči sa mi bylinková vôňa a príjemná chuť, nebol nahorklý - bylinné čaje nedochucujem ani medom ani citrónom, dal sa dobre piť. Za nás odporúčam
    babylove ovocný čaj pre bábätká a deti - môj syn pije len neochutené čaje a vodu, čajík mal sladko-kyslastú chuť, ide na dračku 🙂 tiež môžeme len odporučiť

    dmBio Superfood tyčinka chia, kokos a červený pomaranč - ďatľovo-ovocná tyčinka s kokosom a chia semiačkami. Len sa tak po nej zaprášilo 🙂 dodala energiu a má výbornú chuť. Odporúčame

    Das gesunde Plus pastilky s príchuťou ovocného punču - týchto cukríkov som sa obávala z toho dôvodu že tento typ cukríkov nemám rada pretože sa zvyknú rosypať na jazyku, no bola som milo prekvapená aj chuťou bol viac kyselkavý ako sladký 🙂 a nerosypal sa 😀 chutnali sme celá rodina 🙂 odprúčame



    Balea pena do kúpeľa „perlový zázrak“ - nakoľko sa u nás kúpe vo vani len náš 3 ročný syn tak penu testoval len on. Trošku s obavou lebo má vrodenú suchosť kože. Vôbec mu to pokožku nevysušilo. Krásne vonia. Veľmi dobre pení, do vane som dala len jeden vrchnáčik peny a krásne napenila celú vaňu. A to nehovorím o radosti môjho syna 🙂 Bez peny sa oddteraz nekúpeme

    Balea tekuté krémové mydlo „Sweet Wonderland“ - tekuté mydlo rozmazná vaše zmysly sladkou vôňu vanilky a ruže. Ruky máme aj po častom umývaní hydratované a jemné. Balea tekuté krémové mydlá kupujeme v rôznych vôňach a ani raz nesklamali.

    Balea deo telový sprej „Magic Fairytale“ - hodinová deo ochrana s vôňou malín a magnólie a krásna vôňa, vydrží naozaj veľmi dlho. Nefarbí oblečenie, neostávajú škvrny. Pokožka je jemná a nevysušená.

    Balea MEN sprchovací gél „Natural Escape“ - jemné zloženie 3 v 1. Manžel skúšal. Pochvaľoval si. Najmä to že ho nesvrbelo telo po sprche ako po iných sprchových géloch. Jedinú výtku mal že mohol mať silnejšiu vôňu 🙂

    Balea krémový sprchovací gél „Sweet Wonderland“ - krémový sprchovací krém vonia samá vanilka a ruža, je to nádherná sladká vôňa. Hydratačné zloženie super pre moju suchú a citlivú pokožku.


    Balea Beauty Effect nočné sérum - s peelingovým efektom, s obsahom kyseliny glykolovej a kyseliny hyalurónovej.Na toto sérum som sa neskutočne tešila. Mám veľmi citlivú pleť hneď sa mi začervená, svrbí a podobné veci, no pri tomto nočnom sére som nemala žiadne alergické reakcie, pleť mám uplne jemnučkú. Určite ostávam verná a dokúpim 🙂

    Balea soľ do kúpeľa „ Lotosový sen“ - relaxačný kúpeľ robí každému dobre 🙂 máme aj sprchový lotosový sen 🙂 v kombinácii super relax a oddych



    Denkmit prostriedok na umývanie riadu rozmarín & mäta - obsahuje éterické oleje. Na odmastnenie veľmi dobrý. Jediné mínus u mňa oproti ostatným denkmit čistiacim prostriedkom na riad slabo penil 🙂

    Denkmit ošetrujúci sprej na nábytok - vďaka antistatickému zloženiu čistí, ošetruje a chráni drevené, plastové a sklenené povrchy a chráni pred opätovným ukladaním prachu u nás viditeľne až 4 dni 🙂 čo je pri našom „ živom striebre“ uplne super

    Profissimo vonný set jablko-škorica –Miestnosť naplní príjemnou ovocnou vôňou. Pre jemnejšiu vôňu stačia 4 paličky 🙂 krásne prevonia celú izbu


    Dontodent jemná detská zubná pasta s jahodovou príchuťou vhodná do 6 rokov - vyvinutá pre optimálnu ochranu mliečnych zúbkov proti zubnému kazu. Hoci je až od 6 rokov, umývali sme ňou zúbky aj 3 ročnému synovi. Doteraz sme používali neochutenú eco pastu, lebo žiadnu ochutenú nezniesol, proste si inou zúbky neumyl, ale jemnou detskou pastou dontodent si zubky nechal umyť 🙂

    Soft & Sicher papierové vreckovky classic - vreckovky s krásny dizajnom do každej kabelky, u nás aj na super hru stavanie hradu 😀 sú jemné a neoderú nos 🙂

    (21 fotiek)
    1mirka1
    20. jan 2017    Čítané 171x

    Radosť testovať dm

    V prvom rade ďakujem Modrému koníku a spoločnosti dm za túto skvelú  príležitosť. Testovať produkty dm je poriadny zážitok pre celú rodinku a pre mňa to bol naj, naj , najlepší zážitok, konečne ďaleko od sporáka a vytešila som sa ako malé dieťa, stále sa vytešujem, trvá to a trvá. Testovanie dm želám každej mamičke aj nemamičke. Vopred držím palce.

    Začnem drobnosťami, ktoré potešia každú ženu 🙂

    Soft & Sicher papierové vreckovky sú už na pohľad skvelé, farebné obaly, lákajú a ten výber nemá chybu, stvorené na každú príležitosť, farebná kombinácia dizajnu Vás každý deň rozžiari a do kabelky sú ako stvorené 

    Kvalita papierových vreckoviek je dobrá, pevná, určite sa Vám nestane že pri silnejších soplíkoch Vám neprejde prst cez celú servítkuJ , Celkové zhodnotenie určite ich odporúčam a ja si ich určite aj  zakúpim.

    Dontodent jemná detská zubná pasta s jahodovou príchuťou vhodná do 6 rokov popis výrobku -  vyvinutá pre optimálnu ochranu mliečnych zúbkov proti zubnému kazu. To ja neviem posúdiť za takú krátku dobu ale niekedy veľmi dávno sme nemali veľa na výber a skôr sme dávali výber na príchuť  a nám táto pasta chuti áno nám, ja by som ju zjedla hneď, sladká ovocná pasta, ktorá mi pripomína starú pastu tuti fruti🙂 malého si získala a to je aj  moje odporúčanie.

    Konečne od sporáku som mohla testovaním, poriadiť byt,  skrášliť a to je teda skvelá vec, testuješ a máš aj poriadené, paráda.

    Denkmit prostriedok na umývanie riadu rozmarín & mäta Poznáte tie reklamy keď zahryzne žena do sladkej tyčinky a je v raji tak s týmto umývacím prostriedkom budete ako vo wellnese, vôňa mäta a citrónová tráva ťa tam odnesú.

    Veľmi dlhý čas som používala len jar, nedávno som si tiež kúpila  denkmit  ale tento produkt ju určite nahradí, ostávam verná denkmit rozmarín a mäta.Veľká spokojnosť.

    Denkmit ošetrujúci sprej na nábytok - Dva krát som utierala prach a spokojnosť, radosť upratovať, vďaka antistatickému zloženiu čistí aj chráni pred opätovným ukladaním prachu. Doslova a do písmena!!!.

    Počas ďalších dní nenasadá prach a čo viac, po očistení týmto prostriedkom som nemala problém šmuhy od detskej rúčky len pretrieť papierovou vreckovkou a šmuha zmizla.

    A ešte jedno veľké plus vôňa nie je silná, príjemne, jemná Veľmi chválim tento produkt.

    Mínusy žiadne. Veľmi chválim a budem používať.

    Profissimo vonný set jablko-škorica – Výrobca sľubuje - vynikajúci pre wellness atmosféru a príjemnú vôňu s ratanovými tyčinkami. Miestnosť naplní príjemnou letno-ovocnou vôňou. Vhodný i na naplnenie iných vonných lámp a váz. Ratanové tyčinky rozložia vôňu rovnomerne, čím viac tyčiniek použijete, tým intenzívnejšia bude vôňa.

    Vôňa je naozaj príjemná, na začiatok som dala len tri ratanové tyčinky a vôňu v byte som necítila, po týždni som pridala aj ostatné tyčinky, prehodila som set do chodby, menšej miestnosti až vtedy som vôňu trošku cítila.Vôňa by mohla byť rošku viac intezívnejšia, predsa na tie sviatky to znesieme a vôňu škorice a jabĺčka milujeme🙂 

    Krásny set, ktorý je aj ako pekná dekorácia ale pravdepodobne do menších miestností.

    Veľmi som sa potešila

    Balea Beauty Effect nočné sérum - s peelingovým efektom s obsahom kyseliny glykolovej a kyseliny hyalurónovej pleť by mal  krásne vyhladiť a rozmaznať.

    Sérum je priehľadné, hutné, gelovej konzistencie.

    Prvý krát som si sérum aplikovala na tvár, krk aj dekolt, pokožka bola trošku lepkavá a ráno som mala pár vyrážok. Na druhý krát som sérum aplikovala len na krk a dekolt.

    Nemôžem na sérum nič zlé napísať, nakoľko moja pleť nie je moc zvyknutá na zmeny krémov a máloktorý mi sadne. Treba len vyskúšať.

    Balea soľ do kúpeľa „ Lotosový sen“ -

    Keby som mohla pošlem Vám tú vôňu, tejto soli do kúpeľa so zmyselnou vôňou jazmínu a ylang-ylang, lotosovým extraktom a zvodnými lupeňmi ruží vám pripraví jedinečný zážitok z kúpeľa, vôňa ktorú ešte dlho budete mať v nose a kúpeľ, záleží kolko tej soli použijete na obale nie je určené kolko máte pridať na koľko litrov vody čo je nevýhod.

    Balea pena do kúpeľa „perlový zázrak“ - Dámy táto pena nemá chybu, veľmiiiiii príjemna vôňa !!! Sám chlap prišiel do kúpeľne, že čo tak príjemne vonia, to je už čo napísať , keď sa zdvihol od futbalu aj keď nemusím sladké vône ale na rozmáznavánie, upokojenie mysle vo vani plnej peny, lebo pena naozaj peníJ

     Pena s vôňou ruží & fialiek a extraktom z perál, zaručí jedinečný zážitok z kúpania. Bohaté ošetrujúce zloženie dodá pokožke jedinečnú jemnosť. Obsahuje Care Complex. Budete sa cítiť ako v kúpeloch.

    Balea tekuté krémové mydlo „Sweet Wonderland“ – Tak toto tekuté mydlo Vás poteší, krásne balenie, sladká vôňa vanilky a rúží rozmazná vaše zmysly ak máte radi sladké vône a oči v kúpeľni určite tiež rozžiari.

    Príjemný pocit po umytí, nie až tak vysušujúci, aj keď sľubuje výrobca prirodzenú rovnováhu vašej pokožky , môže byť ale ja si aj tak stále po každom umytí musím krémovať ruky.

    Balea deo telový sprej „Magic Fairytale“ - vôňou malín a magnólie,  ja som s vôňou unesená a do mojej zbierky deo sprejov Balea, veľmi rýchlo zapadol, Celkovo celú kozmetiku, ktorú som testovala má úžasné farby, praktické balenie,  príjemné vôňe, nie silné čo chválim. Aj keď nie som na ružovú ale na túto farbu sa rýchlo zvyká. A tá príjemná vôňa, vydrží naozaj veľmi dlho.

    Balea MEN sprchovací gél „Natural Escape“ – obal zaujímavý hneď na pohľad, vôňa príjemná , chlap etikety nečíta, hneď mi volal že je hustý, je to gél po  holení  áno je hustý ale veľmi málo pení, priznávam že pri tom sprchovaní tá pena je ako druhá kamarátka vody ale veľmi radi ho dopoužívam aj ja mám rada mužské vône. Budeme si jedna, jedna  s mužom, on používa môj gel na holenie Balea ja miniem jeho sprcháč

    Balea krémový sprchovací gél „Sweet Wonderland“ -  sladká vôňa vanilky a ruže  dodá zážitok zo sprchovania. Kto má rád sladké vône alebo akurát je chuť na takúto vôňu určite si prídete na svoje a nie  v najlepších  dňoch určite pomôže a pohladí vašu dušičku aj telo.

    Dm nás potešila aj pitným režimom na chladné dni

    dmBio žihľavový čaj s citrónovou trávou -  moja šálka kávy ako sa povie, mäta a citrónová tráva je božská, ja som si prišla na svoje.

    Super balenie, jednoduché a nič vám na obale nechýba. Výborný na chladné dni, príjemne vonia a navyše, žihľava je známa svojim detox účinkom.

    babylove ovocný čaj pre bábätká a deti - určený na osobitnú výživu malých detí od 4. mesiacov, bez prídavku cukru a aróm. Malý si čaj oblúbil a víkendové rodinné raňajky nám milo spestril náš výber

    dmBio Superfood tyčinka chia, kokos a červený pomaranč – určite by nemala takáto tyčinka chýba v kabelke, pri prepadnutí na niečo sladké alebo zahnať na chvíločku hlad určite áno, raw plná ovocia, ďatlí, kokosu a chia  Vám zaručí zdravú energiu zo zdravých sacharidov

    Das gesunde Plus pastilky s príchuťou ovocného punču –malá hrkotajúca krabička, poteší každé dieťa🙂 hrka a hrká, kovová krabička naozaj veľmi milá, zaujímavá edícia počas sviatkov určite poteší,  nevedela som sa presne dočítať aké sú ale ochutnala som.

    Umelé sladidlá naozaj dostatočne cítiť. Neviem k nim viac napísať , cukríky bez ktorých vydržíte ale zase aj potešia ak ich nemáte v prázdnej kabelke a bežíte na autobus🙂

     Moje testovanie pre Vás je na konci ale u  nás to ešte bude trvať a trvať, veľmi sa tomu tešíme, že dm ma veľa skvelých výrobkov a dáva nekonenečnú možnosť ich vyskúšať a to sa cení a verím, že si každý príde na svoje balením, chuťou, vôňou a aj veľkosťou balenia, je veľa možností a možno práve preto si už nevieme vážiť maličkosti a oceniť aj tu snahu ponuky testovania 🙂 

    Mirka

    lucia90
    19. jan 2017    Čítané 175x

    TESTOVANIE BALÍKA OD DM DROGERIE

    Ahojte. Veľmi som vďačná za to,že som mohla otestovať výrobky z dm drogérie. Kuriér prineisol veľký balík, ktorý obsahoval 16 výrobkov. Nevedela som sa dočkať začiatku testovania. Túto značku mám celkovo rada, dajú sa tam kúpiť kvalitné veci za výhodné ceny.PROFISSIMO VONNÝ SET, JABLKO-ŠKORICA. Balenie obsahuje sklenenú fľaštičku so zimným motívom (120 ml) a 8 ratanových tyčiniek. Vôňa je vianočná, príjemná a nie moc silná. Záleží aj od toho, koľko tyčiniek si dáte do nádoby. Ja som použila 3 tyčinky, ktoré keď nasiakli olejom, krásne rozvoňali celú chodbu. Ak by to niekomu bolo málo, stačí pridať ďalšiu. S týmto výrobkom som spokojná.

    Druhý produkt, boli POMARANČOVO-ŠKORICOVÉ PASTILKY. Prekvapili ma príjemnou kyselkavou chuťou s nádychom škorice. Pastilky sú bez pridaného cukru. Kovová krabička je praktická, uzatváranie je také,že sa vám nestane, aby sa vysypali napr. v kabelke. Balenie je 28 g.  Chuťovo mi zapasovali, určite po nich siahnem pri prvom nákupe v dm.

     Tretí testovaný produkt, bola BOLI ĎATĽOVO-OVOCNÁ TYČINKA S KOKOSOM A CHIA SEMIAČKAMI. Koštovala som ju ja, manžel a aj starší syn. Popravde, chutila iba mne a aj to len tak mierne. Ale milovníci takýchto zdravých bio vecičiek by si určite pochutili. Páči sa mi,že táto tyčinka neobsahuje žiadne pridané veci, ako cukor, stužovač, farbivá. Je zložená z ďatlí, jabĺk, kokosu, chia semienok, kokosového oleja a oleja z pomaranča.

    Štvrtý produkt bol BIO BABYLOVE, ovocný čajík pre deti od 4.mesiaca. Takže doma som mala hneď dvoch koštovačov. Staršiemu som osladila čaj medom, veľmi mu chutil a 7 mesačný mal premiéru s ovocným čajom. Jemu som ho nesladila, kedže pije vačšinou čistú vodu, ale vypil a tváril sa pri tom normálne. Je bez pridaného cukru, obsahuje len prírodné cukry. Milo ma prekvapilo zloženie ( jablká, šípky, mrkva, cvikla, čučoriedky). Praktické balenie sa otvára z predu, obsahuje 20 sáčkov. Ďalšia vec, bez ktorej neodídem z dm.

    V čajoch budem pokračovať. BIO ŽIHĽAVOVÝ ČAJ S CITRÓNOVOU TRÁVOU má jemnú chuť a príjemne zahreje. Cítiť jemnú chuť žihľavy, ale citrónovú trávu moc nie. Tú skôr cítť po privoňaní. Každú jar si robím detoxikačnú kúru so žihľavovým čajom, takže u mňa nebude chýbať. Taktiež obsahuje 20 sáčkov a nevýhoda, ani slovo po slovensky. To, že je žihľavový viem len z obrázku.

    Ďalší výrobok otestoval môj starší syn (5r). Detská zubná pasta DONTODENT jahodová. Pasta je vhodná pre detičky od prvých zúbkov do 6rokov. Má peknú jahodovú vôňu, môj syn skonštatoval, že je chutná a voňavá. Balenie je dosť veľké, má 100ml.

    Jedným slovom RELAX. BALEA, SOĽ DO KÚPELA Lotosový sen. Krásna vôňa jasmínu a lotosového kvetu, ktorá rozvoňala celú kúpelňu. Pekné a praktické balenie obsahuje aj lupienky ruží a má 80 g. Soľ sa vo vode rozpustí a príjemne uvoľní celé telo. Určite odporúčam pre všetky unavené mamičky.

    BALEA  DEO TELOVÝ SPREJ. Deodorant má veľmi prenikavú kvetinovú vôňu. Ja osobne, mám radšej sviežejšie vône, ale ani táto mi nevadí. Je dosť ťažká a silná, takže sa určite nájdu ženy, ktorým môže vôňa tohto deodorantu prekážať. Čo sa týka ochrany, po nanesení som nepociťovala, že by som sa potila pri bežných, denných veciach. Cítila som ho asi tak hodinu po nanesení.  Výrobku nemám čo vytknúť,akurát ta silnejšia vôňa môže byť pre niekoho odradzujúca.

    BALEA KRÉMOVÝ SPRCHOVACÍ GÉL vonia po ružiach a vanilke. Vôňa je príjemná, nič silné. Sprcháč pekne pení, po nanensení je telo hydratované, nevysúša pokožku. Páči sa mi 300 ml balenie. Ani veľké ani malé. S týmto výrobkom som spokojná.

    Ďalším testovaným výrobkom bol DENK MIT ošetrujúci sprej na nábytok. Má príjemnú citrónovú vôňu, povrch po utretí zostal lesklý. Tento sprej je vhodný na drevené, plastové, sklenené aj  dýhované povrchy. Páči sa mi aj to, že sprej nielen čistí, ale aj ošetruje povrch nábytku a zabraňuje opätovnému usádzaniu prachu. Balenie je dostatočne veľké, má 400 ml. S týmto sprejom som veľmi spokojná.

    Milo ma prekvapil aj výrobok DENK MIT, prostriedok na umývanie riadu s vôňou rozmarínu a mäty. Ta vôňa je fakt úžasná. Určite ho budem používať aj naďalej, takže som ho vymenila za doteraz používanú Jar. Je trošku redší, ale pení tak ako treba. Dobre odmasťuje  riad a nevysušuje ruky. Množstvo 450 ml vystačí na 5l vody. Balenie mi veľmi pripomínalo najprv šampón, potom ústnu vodu. Až keď som lepšie pozrela na uzáver, som zistila, na čo to je dobré. Tento výrobok odporúčam všetkými desiatimi.

    Príjemný relax som pocítila aj pri výrobku BALEA PENA DO KÚPEĽA, perlový zázrak. Obsahuje extrakt z perál. Krásne vonia po ružiach a fialkách, vo vani bohato pení. Pollitrové balenie je v praktickej, umelej fľaši. Tento výrobok sme skúšali skoro celá rodina (okrem najmladšieho) a každému sa pena pozdávala. Najväčšiu radosť mal samozrejme môj starší synko. Penu odporúčam, som s ňou spokojná.

    Ďalší testovací produkt, bolo BALEA, TEKUTÉ KRÉMOVÉ MYDLO. Páči sa mi balenie a aj to,že mydlo je dosť veľké (500 ml). Má krásnu sladkú vôňu, nie však moc vtieravú. Kombinácia ruží a vanilky je zaujímavá. Mydlo má dobrú, hustú konzistenciu, dobre pení a čo sa mi páči najviac je, že nevysušuje ruky. Po umytí zostanú hydratované, čisté a voňavé.

    PAPIEROVÉ VRECKOVKY CLASSIC. Obal má praktické otváranie a obsahuje 15 balíčkov po 10 vreckoviek. Balíčky majú veľmi pekné motívy na obale,ale čo jedôležitejšie, obal sa pri otváraní netrhá!!! Otvorila som všetky balíčky a všetky išli ľahko a bez roztrhnutia. Čo sa týka samotnej vreckovky, je jemná a až štvorvrstvová. Ja osobne som sa ešte nestretla s tak praktickým balením vreckoviek.Pridávam aj foto hlavného testovača 😀 

    BALEA MEN SPRCHOVACÍ GÉL 3V1. Tento výrobok testoval môj manžel. Vôňa sa mu páčila,taká typická mužská. Penil normálne (nie muž ale sprcháč) 😀 a pokožku mal hydratovanú, čiže nevysúšal ju. Gél obsahuje výťažky z guarany, čistí, ošetruje a hydratuje telo, tvár aj vlasy. Objem balenia je 300 ml.

    Posledným testovaným výrobkom bol BALEA NOČNÉ SÉRUM s pílingovým efektom. Toto sérum som podarovala mojej mamine, keďže (ak som to dobre pochopila) vekové rozhranie by malo byť od 35-45 rokov. Mamina to zhodnotila pozitívne. Večer naniesla sérum, chvíľu ho cítila a potom zaschlo. Výsledky by bolo vidno asi až pri dlhšom používaní, ale na zjemnenie, osvieženie pleti je to ok. Výrobok obsahuje kyselinu glykolovú a duo kyseliny hyalurónovej. Balenie má 30 ml, aaaale v slovenskom návode na použitie je písané 50ml, čo mi nejako nejde do hlavy. Asi len preklep.

    do mojej zbierky, balíkom na test #test_dm8 pribudol ďalší s veľmi príjemnou vôňou👍

    Chces aj ty testovat? Urcite vyskusaj, staci si vybrat znacku ktora ti je srdcu blízka, pridat do komentara preco ty a mat uz len stastie.
    Vsetko najdes tu https://www.modrykonik.sk/blog/konik_testuje/
    #test_dm8 tu
    https://www.modrykonik.sk/forum/modry-konik-testuje/vase-skusenosti-s-dm-osma-kampan/

    Hlavny testovac vreckoviek😘 otestoval kvalitu otvarania, ktore samozrejme obstalo. Inac sa mi pacia farebne aj su prakticke a velmi kvalitne. #test_dm8

    tin_ka_ke
    18. jan 2017    Čítané 146x

    Testovanie vyrobkov z dm

    Aj napriek negatívnym reakciám niektorých užívateliek MK na testovanie výrobkov, si myslím, že celé testovanie zmysel má. Hlavne v prípade, ak je objektívne. A o to sa idem snažiť. O posúdenie konkrétnych výrobkov, o to, aby som výrobok priblížila ľuďom, ženám, ktoré sa starajú o choď domácnosti, o rodinu. Ďakujem dm za šancu. Za priblíženie nových produktov. Niektoré potešili, iné prekvapili a určité „istotky“ sklamali. Ale tak to už chodí. Verím tomu, že 100 ľudí a 100 chutí. Ak máte chuť, spravte si kávu alebo čaj, vyložte nohy na stôl a začítajte sa 🙂 Tie baby, ktoré ste netestovali a chcete vyjadriť svoju skúsenosť s výrobkom, kľudne komentujte. Prijmem aj negatívne názory, komentáre odmením srdiečkom.

    Pekný večer prajem dámy.

    Bio ovocný čaj pre bábätká a deti BABYLOVE – tento čajík som si prvýkrát zaliala po príchode z práce v deň, kedy prišiel dm balíček.


    V práci som bola po 3 týždňoch dovolenky a v 26. týždni tehotenstva. Čo vám poviem, mala som dosť. Čaj ma veľmi milo prekvapil. Osobne nie som veľkou fanynkou ovocných čajov, väčšinou tomuto popisu zodpovedá umelými arómami dochutený čierny čaj. Avšak už zloženie Babylove čajíku ma potešilo. 45% jabĺk, 43% šípok, 7% mrkva, 4% červená repa a 1% čučoriedok. Žiadny fermentovaný čierny čaj, ani ibišteková náhrada ovocia. Chuťovo je čaj veľmi príjemne vyvážený, dominuje jemná chuť ovocia, cukor absolútne nie je potrebný (teda osobne nesladím ani iné čaje alebo kávu, no tu je sladkastá chuť ovocia dominantná). Počas nasledujúceho testovacieho týždňa som čaj ponúkla aj detským hosťom (neter 5,5r, synovec 3,5r). O pozitívnom ohlase u detí svedčia v momente prázdne šálky a následne aj konvica na čaj, ich mamina má počastovala „chváliacim“ pohľadom s vysokou výpovednou hodnotou 🙂 Hold, už aj moja domácnosť sa stáva „baby friendly“. Za našu rodinu tento čaj určite odporúčam, ostanem mu v budúcnosti verná!


    Nevýhody: žiadne
    Hodnotenie: *****

    DENKMIT prostriedok na umývanie riadu, rozmarín a mäta - U nás v rodine je umývačka riadu spolu s práčkou môj najväčší kamarát. Milujem „umývať“ riad a milujem ho čistý vykladať. V malej kuchyni má naša myčka šírku len 45 cm, takže väčšie kusy ostávajú na sporáku a čakajú, kým mužovi prasknú nervy a pustí sa do nich. Muž je všestranný talent, hoci sem tam pozabudne, že prostriedok na riad sa nedoplní a nedokupi sám. Sem tam pozabudne aj na to, že ho má napísaný na nákupnom zozname. Každopádne, balíček testovacích dm výrobkov prišiel v pravý čas, keď bolo vonku tak mínus 10 a vetrisko. Alibisticky som sa vyhovorila na tehotenstvo a o vychádzku so psom vs. umývanie riadov sme si gentlemansky strihli. Vyhrala som riady. Saponát ma veľmi potešil svojou vôňou. Čo sa hustoty týka, tak je na 2. mieste hneď po mojom naj prostriedku, ale s prehľadom predbehol napríklad v reklamách toľko ospevovaný Pur (osobne Pur neznášam, lebo neodmastuje poriadne a na jednu várku riadu vycapem pol fľaše). Pre mňa je dôležitá ešte aj odmastovacia sila, ktorá nepochybne prítomná bola, ruky mi taktiež nijak extrémne nevysusil.


    Nevýhody: mohol by byť hustejší
    Hodnotenie: ***

    Papierové vreckovky SOFT & SICHER – jemné vreckovky príjemné na dotyk, pevne s vysokou šacou schopnosťou (priznám sa, keďže boli po ruke, utierala som nimi aj psie grcky narýchlo z dlážky). A keď prežili túto záťažovú skúšku, čo tam po dajakých detských grckach alebo sopľoch. V balení ich nie je 10 balíčkov, ale dokonca 15, čo je pre 4 člennú rodinu úplne ideálne. Veľkým plusom v porovnaní s vreckovkami iných značiek je jednoznačne ich dizajn. Keďže teraz vo veľkom štýle frčí severský alebo nordic štýl, tak aj obaly týchto vreckoviek to vo mne evokovali. Vzbudili pozornosť aj v práci, kde nám striehne módna polícia v podobe našej sekretárky 🙂 a keď prešli jej kritickým okom, prejdú každým. Dokonca si vybojovali aj miesto v mojej kabelke a muž je svedkom, že to sa dosiaľ žiadnym ďalším vreckovkam nepodarilo. A keďže ich bolo hojne, tak som prihodila po 1 balení do kabeliek aj mojím kamkam. A že vraj sú spokojné 🙂


    Nevýhody: žiadne
    Hodnotenie: *****

    DENKMIT ošetrujúci sprej na nábytok - pri tomto prostriedku som bola najprv veľmi skeptická. Osobne nemám rada leštiče v aerosólovej (podtlakovej) nádobe, väčšinou z nich pri streknutí leštenka vyteká a tvorí nechutnú penu, ktorá časom zaschne, zatuhne a celé je to fuj. Týmto leštičom som nadšená. Vonia iba veľmi jemne, necítim tam kadejaké chemické vône, nábytok jemne preleští a odstráni špinu. V kuchyni máme za sporákom a celou linkou drevenú zástenu, čistenie ktorej zvykne byť poriadna výzva. Prostriedok mi nielen prácu uľahčil, ale vyčaril úsmev aj na mužovej tvári, keď má po príchode z práce o 22:00 našiel sedieť na zemi v kuchyni a leštiť linku. Super! Nás presvedčil


    PS: foto je po vyčistení všetkých nábytkových plôch v byte a tryska je stále čistá.


    Nevýhody: žiadne
    Hodnotenie: *****

    PROFISSIMO vonný set jablko škorica – poznáte to, pachom sa v domácnosti, kde žijete nevyhnete. Špeciálne vtedy nie, keď máte psa. Nech robím čo robím, psa tam proste jemne cítiť. Po otvorení dm balíčka som tento vonný set celá šťastná rozbaľovala ako prvý. Trošku som maturovala, že ako to vlastne výrobca myslel s tým odstránením alumíniového uzáveru (hlavne, keď odstrániť nešiel, ale násilie mi ukázalo cestu a prebodala som ho nožom). Vôňa je veľmi jemná nevtieravá, pri dlhšom pobyte v priestore ju necítite, ale ten rozdiel, keď prídete domov po celom dní v práci je markantný. Príjemné prevoňaný byť, použila som všetky dostupné tyčinky, nič intenzívne, nič dráždivé, skôr taká „vôňa domova“ 🙂

    Nevýhody: Veľmi slabá vôňa, mňa aspoň nedráždi, ale pre ľudí, čo očakávajú intenzívnejšiu vôňu, nebude dostačujúca ani s použitím všetkých tyčiniek
    Hodnotenie: ***

    BALEA Men Natural Escape Duchgel – sprchac má zaujal už svojim dizajnom. Veľmi zaujímavé „country“ prevedenie. Ale keď som ho otvorila.......ooooooo...... Milujem mužné pánske vône. A tento duschgel ju má, a má ju dokonale vytunningovanu, až tak, že sa mi rosia oči a chvejú nozdry. A teraz prichádza ALE...čo na to muž?

    MM: „Zlato, vyskúšal som ten gél.“
    Ja: „Áno? Aký bol? Bol úžasný, že? Pod sem, nech si ťa ovoniam, ochhh, nádherná vôňa. Však je skvelý?“
    MM: „Odkáž im, že vôbec nepení. Je ako ten Pur, ktorý tak neznášaš, že na to aby som spravil trochu peny musím vytlačiť pol fľaše.“
    Ja: „Čožeeee?“
    MM: „Ale etiketu má peknú.“
    Koniec rozhovoru. Fotiť mi nedovolil. Na to konto som si s gélom umyla ruky a dávam mužovi za pravdu. Veď to vidíte na fotkách. Okrem iného musím rovno teraz prestať písať a ísť si dzabnut na ruky dajaký krém. Alebo radšej dva, lebo prvotné nadšenie vyprchalo, suchá pokožka rúk ostala. Ale vonia pekne. Za nás teda nie.


    Nevýhody: spomenuté vyššie
    Hodnotenie: * - a tu jednu * som pridala kvôli vôní a kvôli tomu, že umyje

    BALEA SweetWonderland sprchová kolekcia – priznám sa, darovala som ju mamine. Nie preto, že by sa mi nepáčila vôňa, ale preto, nech si túto jemnú sladkú akoby rozprávkovú vôňu užije aj ona, nech si dopraje wellness vo vani, nech vie, že si ju vážim nielen pre maličkosti a „velickosti“, ktorými nám pomáha. Jej prvotná reakcia bola, že je to na ňu príliš sladké, druhotná – po reálnom vyskúšaní bola viac než pozitívna. Krémový sprchový gél sa dobre oplachuje, nezanecháva na tele nežiadúci film. Zanecháva iba príjemnú a jemne sladkú vôňu, ktorá človeka na chvíľu prenesie do úplne iného sveta.


    Nevýhody: milovníčky sviežich vôní nepresvedčí, ale všetko závisí od vkusu
    Hodnotenie: *****

    BALEA pena do kúpeľa perlový zázrak – Ach tie zimné dní. Penu do kúpeľa som testovala v deň, kedy v rodnom meste kolabovala doprava kvôli snehovej kalamite. Kolabovala som aj ja, vymrznuta a premočená z povinnej psej vencovacky. Kolabovala som aj z iných veci – okrem iného z vane, ktorá sa neblyskala podľa mojich predstáv. Takže od myšlienok k činom a pri drhnutí vane som sa síce zahriala, ale nie dosť... Zvyknutá z pien do kúpeľa z môjho detstva resp. z katalógov prezentujúcich kozmetiku som do napustajucej sa vane hojne naliala penu...uuupppsss....pena pení ako divá! Veď od toho sa volá pena. Pre milovníkov kvanta peny odporúčam 2 uzávery (ja som bola nenásytná a dala som 3) – ešteže mám v kúpeľni aj handry a vytečenú alebo skôr vysypanú penu som mala do čoho utrieť.


    Pena má uuuuuuzasnuuuu vôňu! Fakt skvelú! Ešte 3 dní som ju cítila vo vzduchu. Pena je relatívne hustá, o jej penivých schopnostiach som sa už rozplývala dosť. Zaujímavé bolo aj to, čo spravila s mojou pokožkou. Väčšinou mám pokožku po kúpeli suchu, napätú. Už vo vani som mala pocit akoby pena pokožku zmäkčila. A to nie len na chodidlách a dlaniach, ale aj na celom tele zanechala príjemný „film“. Po kúpeli, bola pokožka jemná na dotyk a dokonca ani čoraz väčšie tehu bruško si nepýtalo ihneď krém. Jednoznačne veľmi príjemný výrobok. 100% odporúčam, ostávam mu verná.


    Nevýhody: žiadne
    Hodnotenie: *****

    BALEA soľ do kúpeľa lotosový sen – V mojom prípade tehotenstvo nie je snom s jednorozcami a dúhou, nie som ten romantický typ nastávajúcej mamičky. A keď som sa cez víkend naliala vodou a spuchla tak, že som sa bála, že budeme štikať prstene a moje ruky vyzerali ako safalátky, tak som si povedala dosť. Muž mi k meninám daroval reflexnú masáž chodidiel. Ešte pred príchodom masérky domov mi bol odporúčaný kúpeľ chodidiel, na uvoľnenie svalov, šliach a spazmov. A presne na to som použila túto fajnovú voňavú soľ. Čo mi na krabičke chýbalo bola aspoň zmienka o dávkovaní. Do vane som teda vlastným odhadom vysypala asi tretinu krabičky. Soľ sa pomaly rozpúšťala, kúpeľňa nádherné voňala, muž sa má s pochybovačným výrazom na tvári spýtal, čo mi to tam plávajú za šupiny (lupene jasmínu). Čo má prekvapilo bolo, že ani po 20 min kúpeľa som nemala nijak špeciálne zmäknutú kožu na nohách, dokonca som mala pocit presusenia pokožky. Takže, vôňa super, balenie relatívne mini (odhadovo na 1-2 použitia), zmäkčujúce účinky som nebadala, ale asi to ani nebolo cieľom. Výrobok neurazil, ale ani neoslnil.


    Nevýhody: malé balenie, bez rozpisu na dávkovanie, vysušuje pokožku
    Hodnotenie: ***

    BALEA Beauty effect nočné peelingove sérum – nie som si úplne istá, na akom princípe má toto sérum fungovať. Klasický peeling „zoškrabe“ odumreté čiastočky pokožky, pri tomto som skôr mala pocit, že dochádza k určitému chemickému rozkladu. Každopádne pleť bola ráno hladšia, trošku viac vypnutá. Takže efekt splnilo. Čo mne osobne nie až tak vyhovuje je pomerne intenzívna vôňa výrobku. Ale to je vec osobných preferencií. Aplikácia je jednoduchá, s pumpickou. Ak ale budete nedočkavé ako ja, tak sa vám kľudne môže štát, že v afekte stlačíte pumpičku viackrát a nakoniec máte sérum capnute v celej dlani. Stalo sa to iba s prvým použitím, kým sa vyhnal vzduch zo systému. Inak je dávkovanie relatívne citlivé a presne 🙂

    Nevýhody: dávkovať opatrne, intenzívna vôňa, neznámy mechanizmus účinku
    Hodnotenie: ***

    BALEA DEO BODYSPRAY bez hliníka – Ach ťa naša sila zvyku.. ja silou svojich zvykov preferujem tuhé antiperspiranty. Antiperspiranty v spreji u mňa veľmi nejdú. A tobôž nie Deospreje. Ešte prv ako začnem so samotným opisom výrobku, poďme si ujasniť dojmy a pojmy. Antiperspirant je prípravok zabraňujúci poteniu a uzatvárajúci póry, čím znižuje činnosť potných žliaz, väčšinou s jemnou vôňou,. Deodorant alebo deospray necháva póry otvorené, takže poteniu nezabraňuje. Akurát neutralizuje činnosť baktérií na povrchu pokožky a tým zabraňuje nežiadúcemu zápachu. Väčšinou sú deo spreje intenzívnejšie voňajúce a tým pádom zápach potu a tela nie len neutralizujú, ale i prekryjú. Ako som spomínala, som fanúšikom antiperspirantov, hlavne v lete. Ale, ako ste všetci určite postrehli, je zima a pomerne tuhá zima. O to nedočkavejšia som bola na vyskúšanie tohto deospreju. Na obale sa spomína vôňa malin a magnólií a aj fakt, že výrobok je bez obsahu hliníka. Super. Osobne mi vôňa vyhovuje. Ale každá sme iná. Keďže sa v zime takmer nepotím, tak mi neutralizačná sila deodorantu úplne postačovala, aj večer po negustioznom nuchnuti si pod pazuchy som cítila vôňu. Dokonca čerstvo po oholení, pri dodržaní odporúčanej 15 a viac cm vzdialenosti na streknutie má deosprej nestipal. Samozrejme, to by som nebola ja, keby som nespravila dajakú koninu a pod druhú pazusku som si ho aplikovala podstatne zbližšia. Vy to nerobte. Radšej. Alebo to skúste a do komentu napíšte, aký to bol pocit 🙂 Spolu s dm vreckovkami mám nových obyvateľov kabelky 🙂

    Nevýhody: konkrétne nevýhody asi nemá, bolo by zaujímavé testovať ho v lete a v horúčavách.
    Hodnotenie: ****

    DONTODENT detská zubná pasta s jahodovou príchuťou – túto zubnú pastu som darovala svojej neterke, ktorej pred Vianocami vypadol prvý zúbok, druhý zúbok je už tiež na ceste 🙂


    Keďže sme si zúbky umývali spolu, tak ešte pred použitím svojej pasty som ochutnala aj tu jej. Chuť jemná, ale či to zuby naozaj umylo neviem posúdiť, každopádne som sa preniesla do detsva, keď sme si v škôlke v prírode robili koktejl z jahodovej zubnej pasty a zjedli tak pol tuby. Maličká si pastu pochvaľovala a aj jej chutila. Penila primerane 🙂


    Nevýhody: neviem posúdiť, s detskými zubnými päsťami nemám skúsenosti
    Hodnotenie: ****

    dmBio Superfood tyčinka Chia, kokos, červený pomaranč – Zbožňujem raw tyčinky. Veľmi často mi v nich však vadí taká zvláštna pachuť. Táto tyčinka bola pre mňa úplne dokonalá, príjemné vychutena, nič mi v nej nechýbalo. Zloženie tip top, potešilo má hlavne to, že neboli pridané žiadne aditíva a sladidlá. Presne zloženie tejto je nasledovné: sušené ďatle 49 %, sušené kúsky jabĺk, kokosové hobliny 16 %, koncentrát z jablkovej stavy, chia semienka 6 %, kokosový tuk 2 %, olej z červeného pomaranča 0,07 %

    Nevýhody: žiadne
    Honotenie: *****

    dmBio žihľavový čaj s citrónovou trávou – Veľmi ľúbim bylinkové čaje. A mám obrovskú fóbiu zo žihľavy. Som schopná chytať panic attack stále, keď ju vidím. Zásadne aj dotyku s obrázkom žihľavy sa vyhýbam. Trvalo mi veľmi dlho, kým som prišla na chuť žihľavovému čaju (psychicky blok neoklameš), ale stále nie som stotožnená s jeho horkastou chuťou. V tomto čaji je horkastá chuť žihľavy potlačená, je vysoko pitelny. Osobne tam citrónovú trávu veľmi necítim, ak, tak iba veľmi jemne. Čajík sa dobre pije, určite neurazí a kúpim si ho zas 🙂

    Nevýhody: necítila som v čaji citrónovú trávu, chýbalo zloženie v slovenčine
    Hodnotenie: ****

    Dáš Gesunde Plus PASTILLEN – pastilky s puncovou arómou. V prvom rade má zaujal prakticky a milý dizajn kovovej krabičky. Na samotnej krabičke nie je zloženie v slovenčine, to bolo prítomné na štítku, ktorým bolo zabezpečené hygienické zabalenie pastiliek. Prečo sa produkt nazýva práve pastilkami neviem, vo mne pastilky evokujú výrobok na cmúľanie s určitým benefičným efektom pre zdravie. Ale budiž. Cukríky/pastilky nejem. Žiadne. Teda ak nerátam čokoládu. Kvôli testovanie som 1 pastilku ochutnala. Pastilka bola pomerne sladká, na obale sa síce píše, že sú bez cukru, ale zato o umelých sladidlách prítomných vo výrobku sa nedá pochybovať. Po chvíli sa rozvinula aj jemne kyslastá chuť cukríka. Muž ochutnať odmietol, ale deti by ich pojedli raz dva. Bolo ich treba krotiť. Pre milovníkov cukroviniek je výrobok fajn, keďže ide o limitovanú zimnú edíciu, tak určite poteší svojou puncovou arómou.

    Nevýhody: netuším, keďže nie som cukrikojedac, tak má výrobok neoslovil. Ale za objektívnu nevýhodu považujem väčší obsah umelých sladidiel
    Hodnotenie: ***

    Taaaak ja mam vitaza jasneho 💯...sol do kupela Balea s uzasnou vonou "LOTOSOVY SEN"✔✔✔ #test_dm8
    Horuca voda,jemny telovy peeling touto solou,potom uz len relax...🌊
    Male 80g balenie,no pozitok pre mna neskutocny ...👍👍👍

    #test_dm8 po prechádzke padne vhod 🙂

    #test_dm8
    mne velmi pripomina detsku pastu z detsva tuti fruti 😀 ja by som ju aj zjedla😀

    Dnes skusame zihlavu..teda aspon dufam,krabicka je v nemcine 😊 #test_dm8

    jankako
    17. jan 2017    Čítané 185x

    Testovanie dm

    Jedného krásneho dňa som vložila príspevok do 8 kampane testovanie dm výrobkov. Ako sa vraví, možno motyka vystrelí  A nech sa páči, zanedlho správa, že som bola vybratá na testovanie. No wow!!! Potom stres, či to dám, kedže nás čakala zo synom aj nemocnica medzi testovaním/nakoniec sme nešli/, či dokážem dobre opísať daný výrobok, ale myslím že som to nakoniec zmákla a veru ma to aj bavilo.

    Ja dúfam, že Vás moje recenzie s fotkami obohatia. Dcérka sa velmi tešila, že mi bude pomáhať skúšať výrobky. Zapojila sa celá rodina. Ja používam výrobky dm dlhé roky. Som velmi spokojná s mnohými výrobkami, či už kvalitou, cenou a v neposlednom rade s bodmi za každý zakúpený výrobok.

    Dňa 9.12017 k nám prišiel opäť Ježiško, Ježiško v podobe 16. kusov výrobkov z dm drogerie. Začína sa týždeň testovania, sama som zvedavá ako to dopadne. Ja dúfam že budem so všetkým spokojná a vy, že budete spokojní s mojími recenziami.

    BIO detský ovocný čaj zn. Babylove od 4. mesiacov. 20 ks vreciek v balení, bez kovových spiniek na sášicku s čajom. Bez pridania cukru. Testovali moje deti /6,5r a 3,5r./ a samozrejme JA.  Zloženie čaju: 45% jablk, 43% šípky, 7% mrkva, 4% červená repa, 1% čučoriedky. Voňa čaju bola velmi príjemná, taká prírodná, nebol silne aromatický. Obsahuje šípky,čo bolo cítiť vo vôni čaju. Farba bola jemná, vidno že tam nie je pridaný ibištek ako v mnohých čajoch. Je získaná prírodne z repy, mrkvy, čučoriedok. Skúšali sme ho nesladený. Synovi chutil, dcére nie, mne chutil tiež. Prevládala chuť šípiek, potom červenej repy a mrkvy. Studený chutil jemnučko kyselkavo. Myslím, že miminkám bude chutiť.

    Tento produkt hodnotím pozítivne 100% zo 100.

    Další v poradí testovaný výrobok sú pastilky s príchuťou punču. Tu možem potvrdiť,že pri rozbalení bola voňa naozaj ako punč. Krásna. Je to limitovaná edícia. Obsahuje to čo mám rada, pomaranč, citron, škorica. Pri testovaní pastiliek prevládala chuť citronu a škorice. Sú tuhej cukríkovej konzistencie, čiže nie sú ako napr. hroznový cukor. Sú bez cukru, ale dostatočne sladké.

    Pastilkám dávam 100%

    Nastal upratovací deň. Produkt značky dm 400ml ošetrujuci sprej na nábytok mi padol naozaj vhod. Vďaka antistatickému zloženiu čistí, ošetruje a chráni drevenné, plastové a sklenené povrchy. Má príjemnú voňu. Po nastriekaní na povrch zo spreja vyjde pena a postupne sa stratí do vodneho skupenstva. Kto má rád voňu po ošetrení nábytku, tak sklamem, tá nezostane v miestnosti, ako u iných značiek. Na drevo, laminát, hodnotím pozitívne, na skle však zostali flaky.

    Hodnotím, spokojnosť 98%

    Popri upratovaní som vyhladla, tak som si dala na desiatu dmBIO Superfood datlovo-ovocná tyčinka s chia, kokosom a červeným pomarančom. No poviem Vám, bola fakticky skvelá, chutná, mňam. Šťavnatá, naozaj ovocná. Zjedla som ju ako nič. Zdravé doplnenie cukru a energie.

    Tyčinka má u mňa 110% 

    No a došlo na tekutné mydlo, bolo by treba nádobku v kúpelni. Padlo vhod. Krémové mydlo značky Balea, limitovaná edícia s voňou ruže a vanilky. Krásna kombinácia. Naozaj vonia po ružiach a vanilke. Ja osobne používam už vela rokov tieto tekuté mydlá zn.Balea a vždy som bola spokojná s voňami aké ponúka. Dobre pení a krásne poňom voňaju ruky.

    Mydlo zožalo tiež 110% spokojnosť 

    V zimných mesiacoch vela čajíkujeme. Ano, další testovaný výrobok je opäť čaj. Tentokrát pre dospelích. dmBIO žihlavový čaj s citronovou trávou. Ako aj pri detskom čaji, je vrecko bez kovových spiniek. Vôňa čaju je výrazne žihlavová afarba taktiež, chutí ako má, žihlavovo  Myslím, že citronova tráva zjemnuje trochu chuť žihlavy, nie je až taká silná ako pri čisto žihlavových čajoch. Chuťovo je dobrý. Kto obľubuje žihlavové čaje, príde si na svoje. Padne vhod pre povianočnú detoxikáciu, kedže má detoxikačné účinky.

    Kde je žihlava prospešná: pôsobí protirakovinovo, pomáha pri ateroskleróze, je účinným antireumatikom, upravuje metabolizmus, upravuje krvný tlak, znižuje hladinu cukru v krvi – vhodná pre cukrovkárov, pôsobí na kardiovaskulárny systém, zlepšuje funkciu pečene a žlčníka – pôsobí detoxikačne na organizmus, pomáha pri kašli, používa sa na podporu rastu vlasov a proti ich vypadávaniu.

    Čaj u mňa dostáva 100%

    Velmi som sa tešila na tento produkt, Profissimo vonný set jablko-škorica. Toto je beste kombinácia voni pre mňa osobne. škorica-jablko su TOP! Vonne tyčinky som však ešte nikdy nepoužívala, preto som bola sama zvedavá či naozaj splnaju učel. Použila som tri ks tyčiniek. Samozrejme sila vone závisí od velkosti miestnosti a tým padom treba použiť viac tyčiniek. Umiestnila som ich na okno, pri jedálensky stol. Pri stole sa voňa rozliehala krásne. A možem potvrdiť že na väčšiu miestnosť treba dať viac drievok-špajdličiek do vône.

    Skončil so 100%

    Kedže nie všetky riady možu ísť do umývačky, zostáva nám niečo aj pre manuálne umytie. Dalším testovaným produktom bol prostriedok na umývanie riadu zn.dm s vôňou rozmarínu a mäty s éterickými olejmi.Obsah 450ml. Dermatologický testovaný.
    Prostriedok príjemne vonia vdaka rozmarínu a mäte. Robí bohatú penu. Netreba pridávať velké množstvo. Mala som možnosť odskúšať aj to, čo udáva popis, že dobre odmastňuje. Sitko z fritézy ponorené do vody s prostriedkom viditelne púšťalo mastnotu.Takže dávam palec hore. Dočítala som sa jednu zaujímavosť, že vďaka horkej zložke zabráni aby dieťa prostriedok skonzumovalo. No, ale to sa asi nikto nepodujme vyskúšať  Som ekzematička,kvoli tomu používam BIO prostriedky na umývanie riadu /taktiež z dm/.

    Hodnotím pozítivne 100% spokojnosť.

    Máme tu opäť niečo z limitovanej edície, Balea deo sprej, s vôňou magnolie a maliny. Priznám sa moc som nebola nadšená z tej ovocnej malinovej vône, kedže som zvyknutá používať deo spreje jemnejšej vône. Ale veď treba skúsiť, potom hodnotiť. Deo poskytuje 24 hod.ochranu a pozor, je bez obsahu chlorohydrátu hliníka. Výrobok je dermatologicky testovaný. Takže, reálne testovanie. Deo sprej vonia pekne. Naozaj ako maliny a magnólia. Vôňa mi nebola nepríjemná. Lenže tá výrazna voňa rýchlo vyprchala, čo ma sklamalo. Ale ako ochrana proti poteniu má u mňa +.

    Celkové hodnotenie 98%

    Ako otestovať servítky? Trochu mi to bolo smiešne. Ale, testovania sa chopil môj manžel, hneď si uchmatol dva balíčky do práce. Kedže sa testovania sesrvítok nevedela najviac dočkať moja dcéra, s nadšením si uchmatla aj ona jeden balíček a otestovala hneď. Hodila koment, sú také hebučké .Takže, sú hebučké vieme od mojej dcérky a že sú aj pevné zase od mojho manžela. Veď sú 4-vrstvové, tak musia byť pevné . Mne sa zase velmi páči nápadity obal vreckoviek.

    Vreckovky si odnášajú 100% spokojnosť.

    Je tu niečo pre detičky, konkrétne pre mojho syna. Zubná pasta Dontodent s príchuťou jahoda, vhodná pre deti do 6 ročkov. Nepoužívame ochutené pasty, ale táto mu chutila, aj keď samozrejme pasta sa nepapá, prvé čo sa spýtal či ju môže najskôr ochutnať. Ochutnal a povedal "mňam".  Čo iné sa dá od dieťaťa čakať. Zúbky sú čisté, malý bol spokojný.Návod ako čístiť zúbky snád nikomu písať nemusím. Mimochodom, nech Vás nezmiatne fabra pyžama, to má po segre  Len tak naokraj.

    Syn vyjadril spokojnosť, tak paste dávame 100%

    Ja som bola najviac zvedavá na nočné sérum zn.Balea. Niečo pre vekovú kategoriu od 35-45 rokov. Spadám do tejto vekovej skupiny, tak som sa mohla chopiť testovania. Nočné sérum obsahuje kyselinu glykolovú a duo kyseliny hyaluronovej, má peelingový efekt. Sérum je dermatologický testované.


    Nanáša sa večer po očistení pleti. Má jemné gélove zloženie, príjemnu vôňu. Po nanesení na pleť krásne vonia. Dostalo ma to. Dobre sa nanáša, ja som zvolila prvýkrát zbytočne velké množstvo. Trošku sérum lepilo, ale keď zaschlo na pleti, mala som pocit jemnej, vypnutej pleti. Alergicku reakciu som nezaznamenala, hodnotím to velmi pozitívne. Typ moje pleti je zmiešany. Ráno bola tiež pleť jemná. Uvidím čo nastane po mesiaci používania. Našla som nejaké materiály o týchto dvoch zložkách čo obsahuje sérum.

    Kyselina hyalurónová má mnoho mien – glykosaminoglykán, hyaluronan sodný, hyaluronát sodný, kyselina HA, hyaluron. Kyselina hyaluronová bolá objavená v roku 1934 a názov kyselina hyaluronová jej dali jej objavitelia – Meyer a Palmer.

    Kyselina hyaluronová je obľúbená látka v kozmetickom priemysle vďaka jej hydratačnému potenciálu. Pri prvých vráskach pre ženy vo veku 30-40 rokov je veľmi účinná. Dopĺňa potrebnú hydratáciu, aby nedošlo k vzniku hlbokých vrások jej úbytkom vekom. Hyaluron gél, sérum a ampulky obsahujú vysoké koncentrácia kyseliny hyaluronovej. Hyaluron krémy obsahujú aj iné učinné látky, ktoré dodávajú pleti potrebnú výživu. Hlboké vrásky nedokáže odstrániť sama. Preto sa kyselina HA kombinuje s Retinolom alebo peptidmi. Retinol + kyselina hyaluronová je vhodný pre ženy vo veku 40-50 rokov. Peptidy sú vhodné pre dámy nad 50 rokov, pretože sa aplikujú na hlboké vrásky a výrazne suchú pleť. 

    Kyselina glykolová je vhodná pre normálnu pleť. Kyselina glykolová je kyselina na báze vody, a preto nemôže účinne prejsť vrstvou nadmerného kožného mazu. Mastná pleť zníži účinnosť.


    Kyselina glykolová sa používa k odstráneniu odumretých bunkiek z pleti, proti starnutiu pleti, proti akné, jazvy po akné. Použitie kyseliny glykolovej pomáha obnoviť bunky, pleť je jasnejšia jemnejšia. Kyselina glykolová podporuje tvorbu kolagénu a elastínu hlboko v pokožke. 


    Kyselina glykolová redukuje vrásky, jazvy a zlepšuje mnoho iných vlastností pleti. Sekundárnou vlastnosťou je hydratácia novo vytvorenej vrstvy pokožky.

    Niečo o peelingu: Koža je jedným z najdôležitejších orgánov nášho tela, pretože nás chráni pred škodlivými vplyvmi či útokmi rôznych baktérií a vírusov. Preto je veľmi dôležitá pravidelná starostlivosť o pleť a jej čistenie. Ošetrenie peelingom je vlastne veľmi dôkladné čistenie pokožky. Použitie peelingu je veľmi prospešné, pretože sa tak z pokožky odstraňujú odumreté bunky , čím sa stáva jemnejšou, pružnejšou a môže lepšie dýchať.

    S veľkou spokojnosťou dávam 110%.Sérum zatienilo aj moj nočný krém 

    Do limitovanej edície patrí aj další produkt zn.Balea, zložením ako bolo tekuté mydlo. Ako aj pri mydle, mnoho rokov používam túto značku sprchových gélov a som s nimi velmi spokojná. S vôňou tak isto. Voňa vanilky a ruže je krásna. Taktiež je dermatologicky testovaný. Sprchový gél chráni pokožku pre vysúšaním má neutrálne ph. Netreba nanášať velké množstvo a hlavne na to aby Vám sprchové gély vydržali a zbytočne ste neplytvali, je dobré zakúpiť si hubku na umývanie tela. smich má v ponuke. Po osprchovaní bola pokožka voňavá a necítila som potrebu natrieť sa telovým mliekom.

    Hodnotím 100% zo 100

    Prišiel si na svoje a další člen rodiny, môj manžel, produktom zn. Balea MEN, sprchový gél Natural Escape 3v1. Má jemné zloženie, s výťažkami z guarany /Guarana je popínavá rastlina (ker) pochádzajúca z povodia Amazonky v Brazílii.Laboratórne štúdie ukázali antioxidačné a antibakteriálne účinky./, čistí, ošetruje, telo, tvár a vlasy. Hydratačný komplex chráni pokožku pred vysúšaním. Vyrobok je dermatologicky testovaný. Krásne vonia a výborne pení.

    Manžel dáva 100%

    Predposledný testovaný výrobok. Balea soľ do kúpela "lotosový sen". Po otvorení krabičky a následnom privovaní, som povedala že WOW. Krásna voňa. Intenzívna, príjemná. Pripomenulo mi to voňu lotosového oleja, ktorú som si kedysi kúpila v Egypte. Zloženie soli: jazmín, ylang-ylang, s lotosovým extraktom a lupeňami ruží. Tie lupienky môžete naozaj vidieť, pri otvorenej krabičke. Mala som ťažký deň, preto mi kúpel s použitím soli zo zmyselnou vôňou padol vhod. Uvoľňújuca vôňa. Soľ sa pekne rozpustila a vo vani plávali okolo mňa malé lupienky ruží. Dobrý relax.

    Vrelo odporúčam kúpu. 100% spokojnosť

    Posledný testovaný výrobok. Balea pena do kúpeľa "Perlový zázrak". Pena s vôňou ruží a fialiek s extraktom z perál, zaručí jedinečný zážitok z kúpania. Dodá pokožke jedinečnú jemnosť. Vôňa skutočne krásna. Pena má naozaj perlový odtieň, ako je aj vidno na fotkách. Odfotila som si aspoň nohy vo vode. Nemala som odvahu na fotku celého tela. Bohato pení. Po kúpeli telo krásne vonia. Má ošetrujúci komplex.
    Pena je ako mnohé výrobky dermatologicky testovaná. Všetky doteraz odskúšané výrobky nezanechali žiadne alergickú reakciu po použití.

    Poslednému testovanému výrobku dávam 100%

    Dakujem že som mohla prežiť týždeň testovaním dm výrobkov. 🙂

    #test_dm8
    Balea Beauty Effect-nocne serum s peelingovym efektom..obsahuje kys.glykolovu a duo kys.hyaluronovu..
    ..mam sice este ,,len,, pred 30kou..ale mam za sebou tolko prebdenych noci,ze sa to na mojej tvari zacina odrazat ☹
    Takze som sa naozaj uprimne potesila,ked som zistila,ze mozem testovat aj toto nocne serum.
    Ma taku gelovu konzistenciu..a po naneseni je plet taka napnuta..co mi je trochu neprijemne,lebo mam extremne vysusenu plet..ale ked si na to nanesiem nocny krem,tak je to ok..vysledky zatial nevidno nejako..predsa len ho skusam len par dni..ale citim,ze mam plet rano taku sviezejsiu.👏

    #test_dm8

    Balicek hygienickych vreckoviek z DM..naju krasny dizajn..su 4vrstvove a ozaj take makkucke..a moja Jess je hotova z toho,ze maju v rozku slniecko a logo DM 😉

    #test_dm8
    Dnes sme s mm otestovali sprchove gely od DM..ten ,,moj,, krasne peni..co je super..milujem ked sprchac vela peni 👍 ..je taky kremovy,a nevysusuje mi pokozku..co je pre mna dalsie velke plus..nakolko mam pokozku extra suchu..a este k tomu krasne sladko vonia.. 👍

    Testoval aj moj muz..sprchac 3v1..ktory kraaaasne vonia..ja zboznujem tieto muzske vone..je super husty..nepeni az tak velmi..ale tak akurat..a je super,ze je 3v1..mm sice hovori ze uz ho na sebe neciti..ale ja ho citim z jeho pokozky stale.. podla mna je fajn 👍

    (2 fotky)