daska_tesco
7. sep 2015

Nechajte si voziť Potraviny Domov a užite si šesť dní voľna s rodinou

Vedeli ste, že nákupy potravín nás stoja každý týždeň v priemere tri hodiny času? To znamená, že za rok v obchode strávime celých šesť dní. Nebolo by lepšie užiť si ich s rodinou? Alebo sa venovať obľúbeným koníčkom?

Každá mamička veľmi dobre vie, že s potomkami v pätách či na sedačke nákupného vozíka, sa nákup často zmení na malé dobrodružstvo. Ak vás už unavuje tráviť hodiny s nákupným vozíkom a zápoliť s ťažkými taškami, objednajte si nákup cez internet. Donášková služba Tesco Potraviny domov vám kompletný nákup doručí až ku dverám, navyše v čase, ktorý si sami vyberiete. Vašou úlohou potom bude dovezené výrobky už len uložiť do chladničky či špajze. Ušetríte tak nielen čas a náklady za cestu, ale aj nervy. Aj vám sa taká predstava zdá lákavá?

Ušetrený voľný ča sa dá tráviť oveľa zábavnejším spôsobom - navštívte s deťmi ihrisko, zahrajte sa na schovávačku, čítajte si spoločne v rozprávkovej knižke alebo sa vyberte na rodinný výlet...možností je veľa. Nákupy za vás obstará služba Tesco Potraviny domov, kde si okrem širokej ponuky potravín môžete objednať aj drogistický tovar, čistiace prostriedky pre starostlivosť o domácnosť a celý rad výrobkov pre najmenších - od stravy pre dojčatá alebo batoľatá, cez plienky až po šetrnú kozmetiku. Služba je dostupná už pre 1,5 milióna ľudí na Slovensku vo vyše 91 obciach a mestách.  

Obavy, že si potraviny cez internet nemôžete ohmatať, pozrieť na vlastné oči a posúdiť ich čerstvosť a kvalitu, hoďte pokojne za hlavu. Pracovníci služby Tesco Potraviny domov vyberajú tovar rovnako starostlivo a zodpovedne, ako by ich kupovali pre seba. Vďaka tomu sa môžete spoľahnúť, že dostanete tie najlepšie a najčerstvejšie produkty, ktoré sa v obchode nachádzajú. Ak by sa napriek tomu stalo, že by ste boli s akoukoľvek položkou nákupu nespokojní alebo sa vám skrátka nepáčila, môžete ju bez problémov ihneď vrátiť vodičovi a neplatiť za ňu.

Koniec zabudnutým nákupným zoznamom

Nakupovanie potravín on-line má niekoľko výhod. Určite to poznáte – ak plánujete nákup, najprv skontrolujete, čo vám chýba v domácich zásobách a potom starostlivo spíšete nákupný zoznam. Často sa stáva, že keď ho chcete v obchode použiť, zistíte, že zostal na kuchynskom stole. J Pokúšate sa preto vydolovať z pamäte jednotlivé položky zoznamu, ale spravidla určite na niečo zabudnete.

Podobné komplikácie s Tesco Potraviny domov nehrozia, produkty bez zbytočného zhonu vložíte do virtuálneho nákupného vozíka a vybrané položky môžete ľubovoľne pridávať či škrtať až do jedenástej hodiny večer pred dňom doručenia. Výhodou je tiež, že po dokončení objednávky budete vedieť, koľko za nákup zaplatíte, drobné odchýlky môžu spôsobiť iba potraviny, ktoré sa predávajú na váhu.

Obávať sa nemusíte ani donášky čerstvého pečiva, mäsa či mrazených výrobkov. Modré dodávky spoločnosti Tesco sú vybavené chladiacim a mraziacim priestorom pre potraviny náchylné voči teplotným výkyvom. Obľúbená zmrzlina k vám dorazí v rovnakom stave, ako by ste ju práve vybrali z mrazničky.

Prestaňte tápať medzi regálmi

Na stránke Tesco Potraviny domov sú k dispozícii tisícky produktov, tápať medzi nimi ale nebudete. Pomôžu vám prehľadne usporiadané kategórie tovaru, s pomocou ktorých si môžete vyfiltrovať presne to, čo potrebujete. Konkrétny produkt môžete pohodlne nájsť aj pomocou vyhľadávacieho okienka. Vďaka špeciálnej záložke sa navyše môžete pozrieť, na aké výrobky sa vzťahuje akčná zvýhodnená ponuka.

Štandardná cena dovozu potravín prostredníctvom služby Tesco Potraviny domov stojí od 1 € do 4 €. O výške ceny dovozu rozhoduje iba hodina, ktorú si pre obdržanie nákupu zvolíte.  Vyberať môžete z dvojhodinových časových intervalov od 8:00 do 22:00, a to až tri týždne dopredu.

Platenie za službu je rovnako pohodlné a rýchle ako jej objednávanie. Zaplatiť môžete dvoma spôsobmi – vopred cez internet platobnou kartou alebo kartou vodičovi, keď vám prinesie tovar až domov.

Páči sa vám jednoduchosť donáškovej služby Tesco Potraviny domov? Ak si chcete benefity služby vyskúšať na vlastnej koži, využite dovoz zdarma na prvý nákup!  E-kupón na prvý dovoz zdarma nájdete tu:

https://www.tesco.sk/potraviny-domov/ako-to-funguje/?_ga=1.212029076.1049562804.1378196344

Platí pre ktoré mestá?

7. sep 2015

Bolo by to lepšie, ale ku nám sa žiaľ nevozí 😉 A čo je ešte horšie, v našom meste Tesco ani nie je ☹ takže musíme na nákupy do Tesca jazdiť do susedného mesta...

8. sep 2015

uz nikdy v zivote!Tovar ktory som si objednala tak 2 polozky chybali (hlavne ze boli zapocitane).Vajcia roztrepane a clovek ktory mi to doviezol bol arogantny a nemal cas na nic.Apropo ani sa necudujem nakolko to bol len ubohy zamestnanec tesca, ktory jazdil na rozheganom aute v tych najvacsich horucavach bez klimi a robi to za minimalnu mzdu!

8. sep 2015

Ja som vyuzila viackrat ked som bola dlhsie chora a bola som velmi spokojna. Vsetko sme spolu skontrolovali, pytali sa ci v poriadku a co som nechcela vratila a z ceny mi odpocitali. Objednala spm aj mrazene a v pohode.

8. sep 2015

@kristina1204 Ahoj, prosím, pošli mi do správy číslo nákupu, pozrieme sa na to.

8. sep 2015

@cherrie982 Ahoj, či donášková služba funguje aj u vás, si môžeš jednoducho overiť zadaním PSČ tu: https://www.tesco.sk/potraviny-domov/dorucujeme...

8. sep 2015

@daska_tesco Ďakujem. tak ešte nie, škoda

8. sep 2015

@eliska07 Ahoj, sluzbu planujeme postupne rozsirit o dalsie lokality, ak sa predregistrujes tu: https://www.tesco.sk/potraviny-domov/dorucujeme...
dostanes e-mailom info medzi prvymi,ak spustime sluzbu v tvojej oblasti. 🙂

8. sep 2015

Začni písať komentár...

Odošli