1 / 11
    lipozomálne lotio (opaľovacie mlieko), pre deti od 1 roku, SPF 30, zvyčajne stačí natierať 1x denne, extrémne odolné voči vode a poteniu

    kupila som si...a soom zvedava na vysledky....to sa moze aj na tvar vsak

    2. jún 2011

    Som spokojná je super🙂)))))))))

    2. jún 2011

    @komisakpd Môže ale pozor na oči! Všetko potrebné je v príbalovej informácii.

    2. jún 2011

    Viem, ze tu budem ako cierna ovca, avsak moja dcera -19mes., ma na tento opal. krem ako zatial na jedine alergiu. Kupovala som ho s vedomim, ze kupujem to najlepsie. Pouzila som ho aj na tvar, pokozku na licach mala uplne vysusenu, vyzeralo to ako ekzem, na tvar som ho teda viac uz nepouzila, natierala som nim vsetko ostatne, najprv ok, potom sa vsak aj na ostatnych natieranych miestach vyhodili flaky, male, cervene. Alergia na tvari sa prejavila po 3dnoch za sebou, pocas kt. som tento krem pouzivala. Nepouzivam ho viac a plet je v povodnom stave. Nestoji malo, preto ak je taka moznost, odporucam vyskusat najprv vzorku a hlavne nenatierat ako prvu tvaricku!

    3. jún 2011

    @petracs Alergická reakcia môže nastať na akýkoľvek produkt (respektíve jeho zložku). Ak ide skutočne o alergickú reakciu, dôjde k nej väčšinou do pol hodiny od aplikácie. V opačnom prípade môže ísť o súhru rôznych okolností a je ťažké určiť príčinu zhoršenia stavu kože (na dovolenke cudzie prostredie, kontakt s neznámymi látkami, jedlom...). Ak máte podozrenie na alergickú reakciu, treba okamžite vyhľadať kožného lekára aj s produktom (a jeho zložením). Pomocou kožných testov sa dá otestovať, na akú látku je koža alergická. V budúcnosti tento poznatok človekovi ušetrí veľa problémov.
    S navrhovaným odporúčaním sa dá len súhlasiť - najlepšie je vyskúšať natrieť na predlaktie vzorku produktu a odkontrolovať si, či nespôsobí alergickú reakciu. Väčšina výrobcov by na požiadanie mala vzorku poskytnúť.

    3. jún 2011