ddiana
19. aug 2015

Kniha O Dorotkinom mliečku

Moja autorská kniha s cieľom podporiť dojčenie už od naútlejšieho veku dieťaťa. Veselý príbeh dojčeného dievčatka, ktoré pod vianočným stromčekom čaká veľké prekvapenie. Knižka pripravuje deti na príchod nového súrodenca a zobrazuje dojčenie v chvíľach pohody a nepohody. Učme svoje deti, že bábätko po narodení "papá mamičkino mlieko". Kúpiť si ju môžete na www.odorotke.sk

kniha pre môjho zavislaka na mlieku

19. aug 2015
ddiana
autor

pri čítaní je veľmi pravdepodobné, že si závisláci zároveň pochutnajú 🙂 s takýmto ohlasom sa stretávam.

19. aug 2015

@ddiana my uz odstavujeme alebo snazime sa

19. aug 2015
ddiana
autor

tak to by bolo pre vas asi kontraproduktivne 🙂 aj ked knizka nie je urcena len pre dojciace deticky, potreboval sa objavit aj detsky obraz dojcenia, kedze vsade najdeme krmenie flasou.

19. aug 2015

Maly ju uz vie naspamat,samozrejme s prsom v puse

19. aug 2015

jej, som necakala, ze tu najdem priamo autorku 🙂 ja len tolko by som chcela povedat, ze ta knizka je uzasna. skvela tema, nadherny pribeh a jeho spracovanie, versiky su uzasne mile a tie ilustracie za mna tisic bodov. velmi sa vam to podarilo. suverenne nasa najoblubenejsia knizka.. vzdy, ked ju malej citam, a veruze si ju pyta casto, tak mam jednoducho radost 🙂 nahoodu nejake pokracovanie alebo nieco podobne do serie, nad tym si neuvazovala?

9. okt 2015