Zdravím mám na vás ženy otázku. Mám 28 rokov a som celý život bez frajerky a 90% času nemám nič zo ženami a
    som ešte panic. Ako toto môže u muža ovplivňovať moja výška? Konkrétne mám 163cm možno 161cm podľa toho kolko sa hrbým atď. 51kg ale bez tuku a svalnatý. Viem, že sú ine priority a podobne a rozumná staršia 25+ žena by toto neriesila.
    Lenže podľa mňa zase každá podvedome keď odmietne chlapa ani sama neviem oreco je to možno kvôli tomu keď nie je vysoký. Stáva sa mi, že na diskotéke, koncerte či hocikde keď mám dobre alebo hocijako rozrobené dievča príde chalan proste len vysoký a zoberie mi ju. Stalo sa mi akurát s jednou idem na rande po vystúpený z auta ona 175cm cca a ty si aký maličký a už nič. Jednu som mal dobre rozrobenú na rande namotaná bola a po mojej otázke aká je vysoká 170cm som jej napísal 162cm a ona no pekne a na dalšie 4 správy už 5 dní nereaguje.
    Inak iba par to so mnou riešilo otvorene ako problém
    Nie nemam s tým probém žiadne komplexy a 90-% času mi je to jedno.
    Vysoká 175 -185cm je zvyknutá, že sú chalani nizsí ale zase z toho otrávená a just chce vysokého.
    Maličká 160-168cm je zase skor zvyknutá, že každý chalan je od nej vyšší a potom zbadá nižšieho a asi ostane zarazená.
    Zase tie malinké 150 cm ani nedxistujú a tie kradnú skôr najvyšší.
    Zase robim Elektromechanika na udrzbe a tu je dost chlapcov tak 165-175cm nízkych a maju ženy. Takže neviem. Ja som malý aj od nizkych muzov a proste žena prirodzene chce aspon rovnako vysokého či kusok vyššieho čo od žiadnej nie som.
    Proste ak nejakú oslovím pošle ma z prvej preč skrz výšku?