delphineta
Správa bola zmenená    29. sep 2019

#recenzia postel brimnes# poprosim ma niekto tuto postelhttps://m2.ikea.com/sk/sk/p/brimnes-ram-rozkl-p...
Pre teenagerov

my ju máme,spokojnosť😉

29. sep 2019

po 8 rokoch bolo treba spevnit, ale len preto, ze sa pouzivala celu tu dobu roztiahnuta ako dvojlozko. inac oka

29. sep 2019

Takže kludne možem isť do toho?deti maju 12a15 a chceme to iba ako jednolôžka použivat,teda môže tam byt iba 1 matrac?nevrzgaju?

29. sep 2019

@delphineta podla by to malo byt ok. ja to poznam len ako dvojlozko. to zacala byt po par rokoch rozvrzgana.alepo spevneni zase v poriadku, pevna a nevrzga

29. sep 2019

@modrava prosím ta, ked je to rozložené, matrace su zarovno alebo je jeden "o poschodie" nižšie? Som to nevyrozumela z obrázku😀 ďakujem😍

29. sep 2019

@santafe ten rošt a vysúvacie časť sa vysunie vo výške toho pevného roštu.

29. sep 2019

@modrava lebo mne sa nechce kupovat po dva matrace do jednej postele,chceme dormeo tie su same o sebr dost vysoke

29. sep 2019

@modrava a určite neplanujeme rozkladat ide nam o dizajn

29. sep 2019

@delphineta s jednym matracom je to normalna pohodlna postel

@delphineta dakujem ❤

29. sep 2019

@modrava aj ja,velmi si mi pomohla

29. sep 2019

@delphineta tak nech dobre sluzi a detom sa dobre spi. moja dcera je spokojna..

29. sep 2019

@delphineta je to skvela posteľ. My ju mame už niečo vyše 5 rokov a spi sa na nej perfektne 😍

@terezia32
@modrava
Vďaka ste super baby

29. sep 2019

Dobrý deň, prosím Vás, aké máte konkrétne matrace na tejto posteli? Má niekto tie, ktoré ponúka Ikea rovno k nej? A máte dva na sebe? Ako sa na tom spí? Ďakujem vopred za odpovede. Pekný večer.

15. feb 2021