Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Pomoc pre rodičov detí ZŠ

    Pokiaľ si neviete rady s úlohami z AJ, ponúkam výučbu online cez Skype. Alebo vypracované materiály zrozumiteľne na vami vybratú gramatiku.
    V prípade záujmu alebo akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať.

    denise99
    4. mar 2019    Čítané 127x

    Držte si klobúky dámy!

    Jedným z mojích koníčkov už od detsva je písanie. Je to pre mňa určitý únik od reality.

    Avšak s pribúdajúcim vekom sa pri písaní poviedok nebojím odviazať o trošku viac.

    A pre tie odvážnejšie,  prikladám mnou vytvorenú krátku poviedku, aby bolo ešte viacej horúco! 😄😋

    Upozornenie! Obsah: 18+

    Prejde mi prstami po odhaľenej šiji a pokračuje nižšie. Prikáže mi nech sa nehýbem a pokračuje vo svojej hre. Prstami uchopí zips šiat a ťahá ho neúprosne dolu po mojich bokoch. Zaborí mi svoje prsty medzi polovičky zadku a potiahne. Zo šiat sa zrazu stáva len látka zo zipsom, nechá ju dopadnúť s cinknutím na podlahu. Zahryznem si do jazyka. Stojí tesne za mnou. Cítim ho. Ale nedotýka sa ma. Mentolový dych na mojom zátylku, mi sposobuje hotové muky. Chcem sa pohnúť, otočiť, vidieť ten pár prenikavých očí, ktoré ma od zadu prepaľujú. No namiesto toho, stojím vzpriamene spájam pery do priamky a čakám.

    Rozopne mi sponu na vlasoch a nechá nech mi dopadnú voľne na lopatky. Chytí mi boky a pritiahne ma k sebe. Na zadku pocítim jeho erekciu. Zaplaví ma horúčava, i keď v miestnosti je chlad. Ozve sa rozopínanie zipsu nohavíc. Je to zlomok sekundy, keď mi silné ruky roztiahnú doširoka nohy, nahmatajú moje vlhké miesto a prsty sa do mňa ponoria. Jeden za druhým vnikajú hlbšie, hýbu sa rýchlejšie, a keď ich začnem v sebe tuhšie stískať sú preč. Skor než stihnem zalapať po dychu, vnikne hlboko do mňa a zakrúži. Moje telo si pýta viac, on to vie. Ozve sa plesk a pokožka mi na zadku ružovie. Prirazí. Z úst sa mi vyderie dlho potláčaný vzdych. Ďalší príraz, tentokrát silnejší. Zadok mi oblieva čoraz vačšia páľava, ktorú vzápatí nahrázda príjemný pocit. Som na tom rytme závislá. A keď sa mi palcami obtrie o stvrdnuté bradavky, viem, že som blízko. Ťahá ich. Štípe. Masíruje. Cítim ako ma celú vypĺňa. Berie si kúsok po kúsku. Nebojujem s ním. Len sa podávam. Jemu. Jeho dominancii.