1 / 1

    Jasné daj mu to odstrániť čím skôr .

    8. dec 2020

    A to kolodium si ako dlho dávala?? Zoskrabala si ho pred každým novým nanesením??

    8. dec 2020

    dam ti tip, ktory funguje a nemas co stratit. kedze je to virusove a virus znesie vela, ale neprezije bez vzduchu. skus mu na to dat sekundove lepidlo. to to pokryje a vzduch sa nedostane. je to len dubka, kazdy den, aby to bolo dobre prekryte a vzduch sa nedostal. treba davat az kym to neodpadne a chvilu aj potom, aby sa tomzase nespravilo. moze fungovqt aj lak na nechty. podstata je, zabranit pritomnosti vzduchu. ja to mam odskusane este na mensich detoch a aj na sebe.

    8. dec 2020

    Určite nebude mať doživotne krivu chrbticu z toho. To by musel nedostupovat mesiace 🙈🤭😊

    8. dec 2020

    Oreganovy olej ste neskúšali na to ???

    8. dec 2020
    Autor komentár zmazal

    Kedysi som mala, ale menšiu na palci na nohe. Tiez mi nič nezaberalo. Potom mi ktosi poradil švédske kvapky. Namočiť vatový tampón a leukoplastom prilepiť k palcu. Často v priebehu dňa som to mala meniť, aby to bolo vkuse vlhke. Mne to zabralo. Nepamätám po koľkých dňoch mi to odpadlo a viac sa mi nespravilo

    8. dec 2020

    Baby ďakujem, vyskúšam asi všetko.
    @macekovam Snažíme sa to pred tým oškrabkať, no už má z toho takú traumu, že si na to nedá siahnuť čo ho to tak bolí.
    @janalehotska Riešime to už 3/4 roka.
    @oliva1212 Oreganový sme ešte neskúšali. Z olejov len ricinový.

    8. dec 2020

    @denissa88 vyskúšaj ešte to. Je je silné antivírusový a animykoticky,skús si vygooglit o ňom. Ja by som skúsila ešte toto a prelepovat a ak by to bolo také ,,napucane'' oskrabkat pemzov a znovu pokvapkať oreganovym olejom

    8. dec 2020

    Mala som dlho a jediné čo pomohlo bolo kolodium Forte ,poctivo každý deň som odmacala nohu,zoskrabala s pemzou a naniesla,nechala zaschnúť,prelepila,nechala 24hodin a po cca desiatich dňoch ,keď som odmacala pekne som vylupla aj s korienkami.

    8. dec 2020

    To co pisala @francuzkano ma nieco do seba, aj ked jej radu som osobne nevyskusala, ale nieco podobne zabralo aj mne. Ako stredoskolacka som mala bradavicu na ukazovaku (presne ako sa nosi prsten), bola som aj na vypalovani (sialena bolest), ale do mesiaca bola bradavica naspat... a kedze vtedy bola moda masivnych prstenov, tak som mala aj, a jeden velky strieborny som nosila na tomto prste s bradavicou (prsten uplne prekryval bradavicu), a cuduj sa svete, bradavica po par tyzdnoch odpadla a odvtedy mam s tym pokoj. Tiez si myslim, ze zamedzenie vzduchu a striebro spravili svoje.

    8. dec 2020

    @petra999911 presne aj u mojej dcery takto, a to tiez mala takto rozsiahle hrozne ako autorkin syn😳. Kolodium bolo super, ale len v kombinacii s poctivym vymacanim. Vtedy po trosku, po trosku obstrihat a za 2 tyzdne bolo dobre. Nakoniec ani stopa.

    8. dec 2020

    @petra999911
    @paulisia Baby ako tak čítam, asi sme to robili zle.. 😢
    My sme nôžku pri kúpaní vymočili, oškrabkali, dali koloidum prvú vrstvu, na tú vrstvu na druhý deň druhú vrstvu (na suchú nôžku) tretí deň opäť ďalšiu vrstvu "na sucho"a ba ďalší deň sme to navrstvene zrezávali. Nie vymočené 🤦‍♀️
    Tak som to od kožnej pochopila..
    Takze každý den pred nanesením vymočiť, oškrabkať a potom naniesť? Ďalší den zasa namočiť oškrabkať a naniesť?
    Ďakujem 🙏

    8. dec 2020

    Prosím ťa,už to dieťa netrápte a dajte to odstrániť chirurgicky,anestézia bude krátka...tým skúšaním donekonečna mu to len zhoršujete.

    8. dec 2020

    @denissa88 dcera mala tiez na nohe, davali sme na to Duofilm ( to bude asi to iste ako to kolodium). kazdy vecer na 15-20 minut sme nohu namocili do teplej vody s pridanou lyzicou soli, potom som oskrabala co sa dalo a natrela, po case bradavica ocernela a odpadla. Treba este pritom posilnit imunitu, inac sa to moze vracat.

    8. dec 2020

    My sme to riesili s 2 detmi.Nasa kozna poradila:kazdy vecer macat nohu v octovej vode, potom natriet mastickou (nespomeniem si teraz, musela by som pozriet, ale nieco ine ako sa tu spominalo)+2x denne na to svietit bioptronovou lampou.Neviem, co z toho pomohlo, ale zakazdym to zmizlo tak po 2-3 tyzdnoch.A tiez kazala odstrihnut kusok hubky na riad, v strede vystrihnut dierku a nalepit dierkou na bradavicu, aby ta hubka vytvarala okolo taku barieru-aby dieta nedostupovalo priamo na nu a nebolelo ho to.Ale teda nasich to nezvyklo boliet.Drzim palce, nech nieco zaberie.

    8. dec 2020

    Dieta to malo este horsie a viac. Uz vobec na nohu nedostupovalo. Pomohlo nam davat priamo na to cesnak nalozeny v octe a prelepovat na noc. Do mesiaca to bolo ciste. Vylupli sa aj s korienkami.

    9. dec 2020

    Nám tiež zabralo najlepšie kolodium forte. Vymocit, oskrabat a znova.. Do mesiaca zmisla.. Syn 7rokov tiež nexhxel, aby som mu to zoskrabovala ja, tak nakoniec si to vyskraboval sám...

    9. dec 2020

    My sme so synom tiež dlho bojovali s bradavicami. Skúšala som všetko a potom nám pomohol citrón (šupka z citróna) namočené v octe, minimálne na 24 hodín. Prikladála som mu to každú noc a jedine toto pomohlo👌👍
    Kôrou na dradavicu😉

    9. dec 2020

    Mali sme na chodidle bradavice aj syn aj ja.ja som mala riadny výsev, ked sa to nelieci, tak sa to rozsiruje...navstivila som pedikuru-podologičku. Pomohla nam.vypalovali sme si ich lapisom.ak chces viac info napis do ss.

    9. dec 2020

    Nechápem prečo v celkovej anesteze? Mne to odstraňovali na kožnom len lokálne,umrtvenim... Vyskrabala to a mam už roky rokúce pokoj...

    9. dec 2020

    @denissa88 Áno,tak som to robila ja.A prelepila,keď som naniesla a zaschlo to.Mne to odporučila pedikerka.Odvtedy to každému,kto má takýto problém doporučujem a zatiaľ každému pomohlo.

    9. dec 2020

    Ďakujem dievčatá za cenné rady 💐
    @petra999911 Čiže som to dobre robila? Alebo ten druhy spôsob si použila? Lebo som nepochopila ☺️

    9. dec 2020

    Ono je to virusoveho povodu aj ako herpes. Dcera som to potierala vodickou rano, vecer vymacat v slanej vode, obstrihat, ked som videla korienky som ich aj vytiahla, ale to sa vraj nema, znovu natriet, prelepit. A vnutorne som jej nasadila hlivu ustricovu na posilnenie imunity. Ona mala kvazi 3 loziska, mala to vyskrabovane v lokalnej anestezii, prve dva dni nemohla do skoly, viac menej len lezala s vyvysenou nohou, ale potom uz bolo relativne dobre. Davala som jej to robit na 2krat a aj tak sa jej potom vytvorila nova ☹ ale tu uz sme hned znicili a podchytili tou vodickou. Neviem ci to zle vybral alebo boli az tak hlboko korene, kedze to je na nohe a kazdym stupanim sa ta bradavica vrasta hlbsie. Ak mas pochybnosti skus to este skonzultovat s inym lekarom.

    9. dec 2020

    Toto vyzera ako zosusene tj.treba suche casti odumreté odstranit môže aj medicinska pedikerka ak sa na to necítis lebo toto vyzera ako mrtve.

    9. dec 2020

    @denissa88 nie.tak ako som včera písala,že každý deň odmocit,oskrabat,vysušiť nohu,dať znova kolodium Forte,nechať nech to tak zaschne,zatiaľ moja vyložená,prelepit,a každý deň opakovať odmacanie čistenie...atď.Snad vám to pomôže.Drzim palce.Len ozaj každý deň poctivo nôžku odmacat a vyčistiť koľko vydrží.

    9. dec 2020

    Namočiť tabletku celaskonu (obyčajné Cčko v oranžovom obale)do vody, priložiť a prilepiť. Do týždňa som mala vylúpnuté a aj potom som prikladala 2 týždne na doliečenie. Zabralo to aj viacerým známym. Na menšie je dobré aj mlieko zo stonky lastovičníka.

    28. máj 2021