diankadida
14. jún 2019
238 

Testovanie kozmetiky značky trend IT UP

Pár dní pred mojími 24. narodeninami som si našla v pošte na Modrom koníku správu s obsahom, že som bola vybraná na testovanie kozmetiky značky trend IT UP.  Neverila som vlastným očiam, pretože doteraz som ešte nikdy nič nevyhrala, ale raz to predsa prísť muselo. Nedočkavo a plná očakávaní som čakala na Pána kuriéra a veru, dočkala som sa. Zásielku som prevzala, hneď otvorila a tešila som sa na jednotlivé testovanie produktov. 

Balík bol naozaj štedrý a nachádzali sa v ňom nasledujúce produkty: 

  1. Lak na nechty
  2. Rúž na pery a ceruzku na kontúrovanie pier
  3. Gélová farba na obočie 
  4. Make-up a korektor 2v1
  5. Tekutý rozjasňovač 
  6. Kompaktný púder 
  7. Paletka očných tieňov
  8. Maskara

...tak a poďme testovať!

Lak na nechty

Za manikúru vďačím mojej 8-ročnej susedke Barborke. Musím ju pochváliť, je veľmi šikovná, sama by som to lepšie nedala.

Moje mini lámavé nechtíky sa po vyše roku tešia laku na nechty, a hneď 3 vrstvy mi dala, vraj nech to dobre vidno z diaľky. Odkedy som na materskej, vôbec si nechty nelakujem, a to z toho dôvodu, že denne umývam riady snáď miliónkrát. Prikladám fotku po dvoch slušných kôpkach riadu a zatiaľ sa lak nelúpe a má aj krásnu, letnú farbu, ako Barborka povedala, "taká barbinovská farba''. 

Rúž na pery 

O nás ženách sa hovorí, že máme mnoho tvárí. Vieme byť zvodné, všedné, odvážne, nesmelé, naštvané ako fúrie či prítulné. Častokrát svoju náladu dávame najavo nielen svojím správaním či oblečením, ale dokáže sa to odzrkadliť aj na našom líčení. A práve jedným z výrobkov, ktorými dokážeme dotvoriť celkové líčenie a dať najavo svoju náladu, je aj rúž.

Priznám sa, že odkedy som MAMA, rúž až tak často nepoužívam, hoci ich mám doma niekoľko. Teraz som mala možnosť otestovať tento červený. Farba je fakt odvážna. Rúž podľa mňa oživí každý obyčajný outfit a povýši ho o level vyššie.

Čo sa môjho líčenia týka, tak ráno vstanem, nalíčim sa a ďalej cez deň už nemám čas na dolaďovanie make-upu. Takže radšej volím dlhotrvajúci make-up aj rúž. Tento síce nevydrží pol dňa, ale v porovnaní s cenou je to obstojné. 

Gélová farba na obočie 

Prišiel rad aj na gélovú farbu na obočie. Je to fakt bomba. Musím sa priznať, že na tento produkt som bola veľmi zvedavá, keďže je to pre mňa taká novinka. Pred jej použitím som mala veľký rešpekt aj obavy, lebo som videla už kadejaké hrôzostrašné fotografie, ktoré kolujú na internete o farbení obočia. Doteraz som používala len ceruzku, ktorú som na obočí vytieňovala so štetcom. Tak som sa odvážila predsa len skúsiť túto farbu. Super sa s ňou pracuje vďaka kefke (podobnej maskare na mihalnice). Farba sa po uschnutí zafixuje a opticky obočie vyplní. Vydrží celý deň bez rozmazania, odtlačenia a je odolná voči vode. Ako stvorená na letné dni. Navyše je obohatená o panthenol, takže obočie ešte krásne aj vyživuje. Splnila všetky moje očakávania nadmieru a v mojom teste obstála na výbornú. Vrelo odporúčam pre tmavšie typy obočia. 

MAKE - UP & CONCEALER 2IN1 CAMOU 

- make-up a korektor v jednom 
- stredne vysoká krycia schopnosť 
- podľa mňa vhodný skôr na normálnu až mastnú pleť, pretože ja mám normálnu, miestami až suchú pleť a nevyhovuje mi. Robia sa mi z neho šupinky. A taktiež mi nevyhovuje odtieň, keďže som bledý typ, vyzerá na mne srandovne...

Tekutý rozjasňovač DAILY DOSE OF GLOW

- má jemnú, krémovú textúru 
- vhodný na rozžiarenie a zvýraznenie lícnych kostí, poprípade dekoltu
Kompaktný púder SKIN SUPREME

- jemnučký a hladký 
- krásne zjednotí, zmatní pleť a pekne sa vstrebe do make-upu pokiaľ sa dôkladne zapracuje púdrenkou alebo štetcom. 
Bohužiaľ odtieň 020 mne nevyhovuje, tak prikladám fotku len ako kontrastuje na mojej ruke. Konzistencia make-upu je super. Ani príliš hustý, ani riedky, taká zlatá stredná cesta, by som povedala. ️️️

Paletka očných tieňov COLOR CUBE 
Hrá všetkými farbičkami. Obsahuje 9 krásnych farebných odtieňov s trblietkami. Netrúsia a neprášia sa. Vyskúšala som ich na mojej obetavej sestričke.

Tiež sme použili aj maskaru, za mňa taká klasická, ktorou sa nedá nič pokaziť, a gélovú farbu na obočie.

Tak, a to by bolo z môjho testovania všetko, milé mamičky, nemamičky, ale aj budúce mamičky. Každá žena túži vyzerať krásne, ale najdôležitejšie je predovšetkým to, aby sme sa cítili krásne najmä vo vnútri. Niekedy je viac menej. Inokedy zas nie je na škodu sa trochu v líčení aj odviazať a skúsiť niečo nové.  

"Šťastná žena = krásna žena''

Netreba na to zabúdať, dôležité je to, čo z vás vyžaruje a farbičky už len podčiarknú vašu krásu.

#test_dm22 #recenzia 

Začni písať komentár...

Odošli