1 / 1

    Skús kokos ;)

    22. máj 2019

    Mascarpone, slahacka a biela čokoláda, nato ganache

    22. máj 2019

    Krokant - karamelizovane nasekane oriesky. Kedze tam ma Giotto ako dekoraciu, to bude podla mna najviac pasovat.

    22. máj 2019
    doki78
    autor

    Tortu som dala ilustracnu, taro je prave s tym maslom potreta....

    22. máj 2019

    Mne sa paci ta cokoladova cipka co robili vcera v Lidl cukrarni, recept bol na čokoladovu tortu s marakujou 🙂

    22. máj 2019

    Struhany kokos alebo mlete orechy

    22. máj 2019

    Ja mam pocit, ze autorka sa pyta, ze akym kremom inym. Lebo maslo+cukor im nechutilo. Ja ale neporadim, nepeciem take 🤷‍♀️

    22. máj 2019
    doki78
    autor

    @scooby25 👍

    22. máj 2019

    - Slahacka plus stuzovac
    - ganache krem resp. parizska slahacka
    - mascarpone krem, ci uz s cokoladou alebo bez
    - tvarohovy/pribinacikovy krem

    Ale zvycajne spravim jednoducho viac plnky, aby ostalo aj na potiahnutie.

    A este trik, ked je plnka najprv tekutejsia, ale so zelatinou a teda po case stuhne:
    Okolo torty dam s malou medzerou taky bezodnu formu na tortu (teda iba tie boky, volne nastavitelne). Potom nalejem plnku tak, aby stiekla pekne po bokoch medzi tprtu a ram a necham stuhnut.

    23. máj 2019