domichrumi
16. máj 2022
827 

Barbie umelecký ateliér

Rada by som vám predstavila kreatívnu sadu Barbie z úžasného radu #selfcare 🙂

Selfcare v tomto prípade predstavuje niečo, čo robíme radi v našom voľnom čase. Náš koníček, alebo záľubu. Ja s Lili zbožňujeme kreslenie a tvorenie a táto sada je jednoducho to pravé orechové presne pre nás.

Sada obsahuje bábiku, dva tégliky farebnej modelíny a umelecký ateliér, ktorý sa skladá z maliarskeho stojanu, štetcov, mištičiek, pohárikov a taktiež z ateliéru na modelovanie, ktorý je plný doplnkov. Ak máte doma, tak ako ja, malú umelkyňu, ktorá miluje kreslenie a modelovanie, tak týmto zabodujete na celej čiare.

Keďže už máme doma zopár blonďatých Bárbin, táto umelkyňa so snedou pokožkou a krátkymi tmavými vlasmi upútala našu pozornosť a získala si nás svojím netradičným vzhľadom. Má ohybné kolená, takže ju via Lia usadiť na stoličku, aby mohla pohodlne tvoriť svoje umelecké diela. Ruka ohnutá v lakti perfektne poslúži na uchytenie maliarskej palety. Celý netradičný look podčiarkujú aj výrazné fialové okuliare, ktoré sú pevne prichytené k tvári, takže sa tak skoro nestratia 😀 .

Lili si samozrejme vyskúšala nielen maľovanie so svojou novou kamoškou ale aj tvorenie z hliny - v tomto prípade skôr z plastelíny. V umeleckom ateliéri sa totiž nachádza aj hrnčiarsky kruh, modelovacie náčinie a forma na hlinenú vázu!

Táto sada odomyká množstvo hier, popúšťa uzdu detskej fantázií a kreativite a podporuje trpezlivosť a vytrvalosť. 🙂 Neostáva mi nič iné ako odporúčať!

#barbiesk #fisherprice

Autor komentár zmazal

Najradšej háčkujem

17. máj 2022

U nás sa neustále kreslí ,plastelína je tiež v kurze a zvieratká (živé, plyšové,umelé ....🐎🐻🐰)

17. máj 2022

Naša dcérka veľmi rada varí (samozrejme, so svojimi umelými potravinami), kreslí, spieva a najmä, ma rada Barbie, ktoré pozerá aj ako filmy, s bábikami sa hrá, vymýšľa si dialógy a co iné... Často sa počujem a vidím v týchto bábikach aj ja (deti naozaj všetko vnímajú, teda, ako sa správame a rozpravame🤪)

17. máj 2022

... A ja sa najradšej realizujem v záhradke s kvietkami😁

17. máj 2022

Najradšej kreslim, varím a vymýšľam s dcérkou 🙂

17. máj 2022

Dcerka rada kresli, nato,ze ma 6r naozaj pekne kresli co ja by som nedokazala nakreslit. A ja rada citam.

17. máj 2022

Ja obľubujem šport a deti opakujú, takže som rada… mala 3-ročná rada kreslí a tancuje❤️😊

17. máj 2022

Mám novú záľubu - kreatívne bláznenie sa v detskom štýle! :D Dcérku nechávam vymýšľať a ja sa veselo pridávam... Napadlo vám niekedy vytvoriť súhvezdia z obratých kryštálikov soli z tyčiniek?! Tak nám áno ;)

17. máj 2022

Ja by som najradšej zrelaxovala na posteli, no keďže 3 deti mi to ani trošku neumožňujú, tak svoj čas rada trávim s nimi 😁a nejakými ručnými prácami napr. háčkovanie alebo výrabanie tzv. bytových doplnkov 😉

17. máj 2022

Ako sa najradsej realizujem? Tvorivo a kreativne. Vo vsetkych smeroch- deti, basnicky, piesne, spev, divadlo, tanec, hudba, farby, fantazia...

18. máj 2022

...ach keby mal deň viac hodín... Realizovať by sa dalo na každom rohu a človek by sa nenudil. Najnovšie sa po dlllhom čase tvrdej driny a premene pralesa na uzitkovu
a oddychovu zahradku Realizujem v sadeni - to je iný relax-hrabat sa v tej hline 🤭🤗😅😁 a hlavne, že sa dievčatá majú záujem realizovať so mnou 🤩🥰 teda, hneď potom, ako ich omrzí maľovanie,strihanie, kreslenie, modelovanie, varenie, jedenie, skákanie,... To stihnú za cca 1hodinku, ja mam upratovanie na dalsie dve, ale ta spokojnosť na všetkých stranách stojí za to... Realizácie bez obmedzení 👌🙏😍🌞
užívajte všetci krásne dni 😉🤗🤩

18. máj 2022

Dcerka rada tancuje a kresli.Ja rada citam knihy 😁

18. máj 2022

Velmi rada vo volnom čase behám, je to pre mňa relax.

18. máj 2022

Začni písať komentár...

Odošli