domichrumi
6. okt 2022
1855 

My Garden Baby, rozkošná a netradičná bábika

Ak máte doma malú slečnu, ktorá túži po malej bábike, tak ste na správnom mieste. 🙂 Mám pre vás prichystaných viac tipov na malé rozkošné a netradičné bábiky. My Garden Baby je nová kolekcia bábik, ktoré dievčatká zaujmú hneď na prvý pohľad. Bábiky sú vo viacerých farebných prevedeniach, s množstvom doplnkov ako je fľaštička, hrkálka, hryzátko, odnímateľné krídla a rozopínacia plienka. 

My máme doma My Garden Baby - fialového motýlika. Liluši robí radosť už nejaký ten čas tak že sme vychytali všetky plusy aj mínusy o ktoré sa s vami radi podelíme. 🙂

Mattel My Garden Baby Bábätko - fialový motýlik

  1 skúsenosť

Bábätko My Garden Baby Fialový motýlik ponúka hru s bábikami vo fantastickom prevedení! Tento motýlik sa narodil s mäkkými krídlami, fantastickými vlasmi a sladkou jazmínovou vôňou a chce, aby sa o neho niekto staral.

Mattel My Garden Baby Bábätko - purpurový motýlik

Bábätko My Garden Baby™ Purpurový motýlik ponúka hru s bábikami vo fantastickom prevedení! Tento motýlik sa narodil s mäkkými krídlami, fantastickými vlasmi a sladkou jazmínovou vôňou a chce, aby sa o neho niekto staral.

Bábiku si viete zadovážiť v krásnom balení, ktoré ale nemusíte hneď vyhadzovať. Krabica je navrhnutá tak, že ju viete využiť ako kolísku. Motýlie krídla sa dajú ľahko odopnúť a poslúžia ako prikrývka pre bábätko. Lilušu najviac baví kŕmiť svoju Violet - tak sa volá naša garden baby :D - fľaštičkou naplnenou vodou. Taktiež ju rada vyzlieka a oblieka a úplná extáza radosti nastáva keď si Violet vloží do nosiča a chodí s ňou hrdo po byte alebo po ulici :D

Mattel My Garden Baby nosítko s doplnkami

  1 skúsenosť

Nosítko s doplnkami prináša dievčatkám možnosť rozšírenia hry s bábikami My Garden Baby™.

Táto rozkošná bábika s veľkými očami je vhodná pre deti od 3 rokov. Viete si vybrať z mnohých farebných prevedení a odtieňov. Dokonca aj z viacerých druhov. 🙂

Okrem My Garden Baby je v ponuke aj lezúci motýlik so zvukmi, alebo moje prvé bábätko. Aj tu si viete vybrať z množstva farebných prevedení.

Lezúci motýlik so zvukmi je bábika stvorená pre interaktívnu hru. Stačí ak sa dieťatko dotkne krídel a bábika začne vydávať detské zvuky. Navyše keď lozí, krídelká sa jej hýbu ako keby lietala.

MATTEL MY GARDEN BABY™ LEZÚCI MOTÝLIK SO ZVUKMI FIALOVÝ

Zvuková bábika v podobe lezúceho motýlika, ožije dievčatkám pod rukami.

Mattel My Garden Baby Lezúci motýlik so zvukmi - ružový

Lezúci motýlik so zvukmi – ružový My Garden Baby™ sa rád chichotá a plazí! Bábike stačí kliknúť na krídla, aby sa pohybovala a vydávala 20 detských zvukov pre hodiny interaktívnej hry. Bábika vrká, chichotá sa a džavká. Keď sa plazí, jej krídla mávajú!

Moje prvé bábätko je bábika s mäkkým telíčkom a veľkými krídlami ktoré sa dajú zavinúť okolo bábätka ako prikrývka. Obal z balenia viete navyše zložiť do kolísky.

MATTEL MY GARDEN BABY™ MOJE PRVÉ BÁBÄTKO MODRÝ MOTÝLIK

Bábätko v podobe modrého motýlika ponúka dievčatkám milú spoločnosť.

MATTEL MY GARDEN BABY™ MOJE PRVÉ BÁBÄTKO RUŽOVÝ MOTÝLIK

Bábätko v podobe ružového motýlika ponúka dievčatkám milú spoločnosť.

Ak vás My Garden Baby chytili za srdce, dajte like na článok a očakávajte súťaž o tieto rozkošné a netradičné motýlikové bábiky.

#fisherprice #barbiesk

Krásne bábiky

6. okt 2022

Perfektne

6. okt 2022

Jeeej....aaaa....nebude sa o ne súťažiť? 😍👶

6. okt 2022

@mariaveronikag "Ak vás My Garden Baby chytili za srdce, dajte like na článok a očakávajte súťaž o tieto rozkošné a netradičné motýlikové bábiky."
Je to na konci clanku 😉

6. okt 2022

Dcérka ma fialovú motýliu bábiku a nosí ju všade 👍 bol top darček k narodeninám... určite odporúčam

6. okt 2022

Tie su kraaaaasne 😍

7. okt 2022
7. okt 2022

Začni písať komentár...

Odošli