domichrumi
13. nov 2019
2821 

Ružové prasiatko ako hovoriaca pokladnička

Táto nevšedná pokladnička je vhodná pre deti od pol roka. Zábavnou formou zoznámi malých drobcov s číslami a počítaním. My máme prasiatko doma už pár týždňov a preto je to u nás top hračka, ktorá nás sprevádza do každej miestnosti v byte 😀 .

Súčasťou prasiatka sú aj farebné žetónové mince. Na každej strane mince je napísaná číslica a okolo číslice sú zobrazené rôzne tvary. Tak môžete svojmu špuntíkovy nenútene vysvetliť to, aké majú mince čísla, ako sa ktorá farba volá a aké geometrické tvary sa na minciach nachádzajú. 

Takouto nenútenou formou sa dieťatko najviac naučí a zapamätá si. Vďaka vhadzovaniu mincí si cibrí jemnú motoriku a úchop. Len čo mincu vhodí do pokladníčky, prasiatko začne počítať. Koľko mincí vhodí toľko čísel prasiatko povie. 

Lilka sa doslova vyžíva vo vhadzovaní mincí do prasiatka. Niekedy jej však robí radosť skladanie minci na seba do “veže” alebo ich vyberanie z prasiatka a následné ukladanie do radu…. 

Potom ako vhodíte do pokladničky všetky mince, prasiatko začne spievať rôzne pesničky a potom sa rozvibruje. Toho vibrovania sme sa na začiatku dosť zľakli, keďže sme to vôbec nečakali, ale teraz sa z toho Lilka veľmi teší a smeje. 

Keď sú už všetky mince v pokladničke, netreba ju rozbíjať 😉 stačí ak ju spredu otvoríte a mince sa vysypú von. Takto zábava pokračuje dookola. Navyše prasiatko okrem čísel pri vhadzovaní hovorí všelijaké hlášky. V pesničkách prasiatko spomína čísla, aj protiklady, šetrenie atď….

Ak sa chce dieťatko zabávať bez mincí, stačí ak prasiatku stlačí rypáčik. Veselá pokladnička po stlačení povie nejakú hlášku a zavibruje čím sa točí ako keby dookola.

Súčasťou balenia sú aj 2 AA batérie a pokladnička sa dá nastaviť do dvoch zvukových režimov. Na zadnej strane sa nachádza páčka, ktorou prasiatko vypnete, zapnete a pridáte hlasitosť.

Pokladnička prasiatko je u nás ako som spomínala veľmi obľúbená. Lilke zažiarili oči od prvého momentu ako ju uvidela. Potom sa hneď pustila do vhadzovania mincí a počítania. Mne sa na minciach páči aj množstvo farieb, tvarov a čísla s ktorými sa môžeme zoznámiť a nenápadne sa niečo nové naučiť. Táto didaktická hračka deti rozhodne zaujme a ponúkne im nielen chvíľkovú zábavu ale rozvoj ich potenciálu.

#recenzia #fisherprice

U nás bude pod stromčekom 🙂 nie som síce úplne zástanca zvukových hračiek, ale táto sa im veľmi podarila 🙂

13. nov 2019

@mummylina verím že sa Lina poteší 😉👌
Aj mne sa s pokladňou táto hračka veľmi páči.🙂👏🏼

13. nov 2019

Ja sa rozhodujem či na Vianoce prasiatko alebo pokladňu 😁 tento rok sa im tie veci tak podarili 👍

14. nov 2019

@1kriosa1 😊🙏🏻 No ja by som sa nevedela rozhodnúť, možno snáď pokladňu využije aj na dlhšie predsa len ju to zabaví aj keď bude väčšia 😉 ale zasa prasiatko je akurát take na jej vek 😜 tak máš to ťažké 😂🙈

14. nov 2019

milunke, dakujem za tip na darcek 🙂

14. nov 2019

@luba_buba verím že poteší 😘🙏🏻

15. nov 2019

@domichrumi ja moc nie som za hovoriace hracky, mame napr taky darovany laptop detsky inej znacky (sama by som to v zivote nekupila) a tam je tak otrasny hlas nahraty, ze sa to neda pocuvat. Prasiatko ma pekny hlas prosim? Zaujalo ma to, lebo si myslim ze zaujme aj 8 mesacnu dcerku aj 2,5rocnu 🙂

15. nov 2019

Hlas má naozaj pekný,jemný a veselý

15. nov 2019

@luba_buba zaujme určite aj väčšie deti, najmä farebnosťou minci aj číslami možno aj rypačikom 😉 a hlas má jemný presne ako píše
@ruzickaa je to podobný hlas ako má psíček 😉✌🏼

15. nov 2019
15. nov 2019

Ahojte. Nemate ho niekto na predaj?

10. feb 2022

Pekný večer, nepredáva niekto prosím nevyužité prasiatko od Fischera? Ďakujem renh@centrum.sk

20. nov 2022

@domichrumi mozem sa spytat ci ho niekto nema na predaj? Neviem ho uz nikde zohnat 😔 malinka sa s nim hrala u znamej a strasne ju bavilo

20. nov 2022

@sabka19 skús meknut bazár 😊

21. nov 2022

Začni písať komentár...

Odošli