1 / 1

Keď som bola malá, mala som takú kačičku v guli ☺️

Recenzia pridaná pre krúžky 🍀🍀

Autor komentár zmazal

Napísaná recenzia na krúžky a aj tablet 😊🍀🍀

perfektne

21. apr 2022

Hotovo 🙂 Recenzia pre spievajúci hrniec.

Hotovo

21. apr 2022

Máme vaše hracie deky a sme s nimi spokojný, synček sa tam určitý čas dokáže prehrať sám, máme aj mnoho iných hračiek ale ešte sme maličký aby sme ich udržali ale verím že časom budú obľúbené

21. apr 2022

napisala som recenziu na hru Dostihy a sazky

21. apr 2022

Nakolko ma nasa dcerka rada pesnicky, kupili sme hovoriacu psickovu sestricku 🙂 sice musi este trosku podrast,ale uz teraz sa na nu usmieva 😊

@tericen
@matejkoo
@lilijana
Baby ak chcete byť zaradené do súťaže recenziu na produkty fisher-price napíšte do centra recenzii - link nájdete v príspevku, alebo sa tam viete dostať aj cez hlavnú stránku 🙂🙏🏻❤️

21. apr 2022

@domichrumi ja som napísala v tom centre recenzii, len tam uviedlo, že admin recenziu musí schváliť 🙂

Hotovo

21. apr 2022

Máme macka a bez neho naša princezná nezaspi. Je to úžasná vec. Mame aj mobil . Veľmi ju to baví . Kvalitné dobre veci je táto značka. Veľmi by sa naša princezná ❤️ potešila výhre. ❤️❤️❤️

Recenzia poslaná . ❤️

Pridané

Súťažím

Recenzia pridana 😊

22. apr 2022

To by bola krasna vyhra k narodeninam 🙂

22. apr 2022

Hračiek od Fisher Price ma náš drobec veľa. Zo všetkých najobľúbenejší je hovoriaci psík. Dokáže sa s nim veľmi dlho prehrať. Čo je na nezaplatenie keď potrebujem napríklad dovariť. Má mnoho funkcií, takže myslím, že ešte dlho bude Marekov najlepší ,,kamarát". 🙂

.😊👌

22. apr 2022

Mame vela hraciek od FP,ale myslim,ze najvacsou klasikou su pyramida z kruzkov ,to asi nechyba v ziadnej domacnosti s detmi😊

Tesime sa 🙂

22. apr 2022

Psik od fisher price je super zabavka😊

😊👍

Pridala som recenzie 💙

22. apr 2022

Hračiek od Fisher-Price máme niekoľko. Sú krásne edukačné, kreatívne, hravé a farebné. Jednoducho nie je im čo vytknúť ❤️

22. apr 2022

Napísala som recenziu na tablet. Potešil by nás lenochod

Autor komentár zmazal

My máme váhu, naša 1,5 ročná Tamarka ju dostala na Vianoce, veľmi rada sa s ňou hrá, váha spieva, rozpráva čo má pridať a miešať. A tak mam v kuchyni pomocníčku

22. apr 2022

recenzia napísana, hovoriaci hrniec je úžasne milá hračka

22. apr 2022

hovoriaci psík je synčekova najmilšia hudobná hračka 🥰