icon
1 / 1
avatar

Waw vyzerá neeeskutočne dobre 😋😋🍀🌸

Odpovedz
7. apr 2023
avatar

Napíšeš aky krém ? Vyzerá to mega

Odpovedz
7. apr 2023
avatar

mnaaam

Odpovedz
7. apr 2023
avatar

dala by som si veru 🙂

Odpovedz
7. apr 2023
avatar

Vyzerá super jedlý,počkám si na recept

Odpovedz
7. apr 2023
avatar

👍 😋 poprosim tiez receptik

Odpovedz
7. apr 2023
avatar
Odpovedz
7. apr 2023
avatar
Odpovedz
7. apr 2023
avatar

Recept by ma potešil , ďakujem ❤️

Odpovedz
7. apr 2023
avatar

Prave dnes mrkvovy

Odpovedz
7. apr 2023
avatar

Super napad, spravim veru aj ja 🙂 Len dnes sme sa po 6 dnoch vratili z dovolenky a chystam sa len makove linecke a mafiny vo velkonocnych formickach, ale spravim veru aj mrkvovy.
Mozem poprosit tvoj recept? S tym kremom to vyzera lakavo ☺️ Dakujem!

Odpovedz
7. apr 2023
avatar

Poprosím overený receptík,keby si pridala 😉

Odpovedz
8. apr 2023
avatar

. Dakujem

Odpovedz
8. apr 2023
avatar

Zltkove rezy a kávové rezy. Linecké, medovníčky, koka sušienky a možno este šuhajdy...chcem ešte baranceka zajtra ráno, no uvidím

Odpovedz
8. apr 2023
avatar

Tak ten vyzera nadherne 🙂

Odpovedz
8. apr 2023
avatar

Ja som mrkvový ešte nerobila, recept by potešil🙂

Odpovedz
8. apr 2023
avatar
dominika_c
autorAMBASÁDORKA

Ahojte 🙂 Ospravedlňujem sa, že až teraz, ale nejako som počas sviatkov nevedela, kde je sever 🙂 Verím, že recept ešte poslúži, páči sa:

Korpus:

130 g hladká múka
30 g ovsené vločky
200 g (trstinový) cukor
2 vajíčka
250 g nastrúhaná mrkva
80 g mleté orechy
180 ml kokosový olej
1 čl sódy bikarbóny
1 čl prášku do pečiva
1 čl škorica
1 čl citrónový kôra

Plnka:

90 g maslo
200 g cream cheese
práškový cukor podľa chuti

Krém okolo torty:

200 g cream cheese
200 g mascarpone
200 ml smotana na šľahanie
javorový sirup alebo cukor podľa chuti

Všetky sypké ingrediencie zmiešame v miske. Vajcia s cukrom vymiešame do peny, pridáme sypké ingrediencie a olej. Nakoniec primiešame orechy a mrkvu (po nastrúhaní z nej trošku vytlačte šťavu).
Pečieme pri 175°C.

Maslo izbovej tepoty vymiešame s cukrom. Pridáme cream cheese a premiešame. Dávajte pozor, aby mali obe suroviny rovnakú teplotu. Inak sa môže plnka zraziť.

Vychladnutý korpus prerežeme, potrieme kyslastým lekvárom a plnkou.

Šľahačku vyšľaháme do takmer tuha. V druhej mise premiešame cream cheese a mascarpone, osladíme javorovým sirupom (môžete však použiť aj cukor alebo med), pridáme šľahačku a domiešame dotuha. Krémom potrieme tortu a necháme v chladničku stuhnúť.

@babyfon1, @barrborka, @blondi2, @brendaa, @ester83, @ivinkapink, @jana455, @kakawah, @katja2012, @katkaseiner, @lori76, @maculik, @michala.s, @monikaaa7, @nikialexa, @petamich, @zuzulienka03

Odpovedz
12. apr 2023
avatar

Jeeej ďakujem ❤️🌸

Odpovedz
13. apr 2023