Ak ja poprosím recept 😉ďakujem
vyzera úžasne😋
Krásny 🙂
@maggie5, @klaudifk, @jaskovat, @ofinka19799, @majerkovam, @janullka123456, @vanilka9, @ella282, @rybka08, @aylin689, @sunnyke
dakujem vam, pridam hned, ako budem doma 🙂 🙂
Aj ja poprosim 🙏
vyzera úžasne😋
Vauuuu
@maggie5, @klaudifk, @jaskovat, @ofinka19799, @majerkovam, @janullka123456, @vanilka9, @ella282, @rybka08, @aylin689, @sunnyke, @dominika_c, @dadamka, @zuzcav, @margaretka75, @ivankagemini, @kajkosilvika, @ilbruk, @zuzulienka03
dakujem vam, kocky 🙂 paci sa, pridavam recept:
260g hladká múka
4ks škoricový cukor
300g trstinový cukor
4 vajcia
500g nastrúhaná mrkva
180g mleté orechy
350ml kokosový olej
2 čl sódy bikarbóny
2 čl prášok do pečiva
2 čl škorica
½ čl perníkové korenie
štipka soli
Plnka:
150g maslo
300g cream cheese
cukor
Krém:
300g mascarpone
300ml smotana na šľahanie
vanilkový cukor
Všetky sypké ingrediencie zmiešame. Vajcia s cukrom vymiešame dopenista, pridáme sypké ingrediencie a olej. Nakoniec primiešame orechy a mrkvu (po nastrúhaní z nej trošku vytlačte šťavu).
Nalejeme na klasický veľký plech s papierom na pečenie a pečieme pri 175°C.
Zmäknuté maslo vymiešame s cukrom. Pridáme cream cheese a premiešame. Dávajte pozor, aby mali obe suroviny približne rovnakú teplotu. Inak sa môže plnka zraziť.
Vychladnutý korpus prerežeme, potrieme kyslastým lekvárom a plnkou.
Šľahačku vyšľaháme takmer dotuha. V druhej mise premiešame mascarpone s cukrom podľa chuti, pridáme šľahačku a domiešame dotuha. Krém dáme do zdobiaceho vrecka a ozdobíme koláč. Môžeme však iba potrieť. Necháme v chladničku stuhnúť, najlepšie cez noc.

Nezvyknem pytat recepty, ale az sem mi zavonal, mozem poprosit?😊