icon
1 / 1
avatar

receeeptik prosiiim 🙂

Odpovedz
10. mar 2017
avatar

Mnaaaam

Odpovedz
10. mar 2017
avatar

toto musím vyskúšať 😉 Môžem poprosiť receptík? 😘

Odpovedz
10. mar 2017
avatar

Vyzeraju bozsky 😍

Odpovedz
10. mar 2017
avatar

Vyzera to uzasne,prosim recept 🙂

Odpovedz
10. mar 2017
avatar
Odpovedz
10. mar 2017
avatar

Mnam...ze aku chut som dostala...daj recept prosim ta...dakujem

Odpovedz
10. mar 2017
avatar

Mnaaam ja som.mala dnes ale s grankom a velaaaa😂

Odpovedz
10. mar 2017
avatar
dominika_c
autorAMBASÁDORKA

@simca401
@zuzula25
@mirstan
@liv1
@veve060
@teuflerin
@janka54321
@orieska325

dakujem, bola to naozaj dobrota 🙂
vychadzala som s tohto receptu: https://varecha.pravda.sk/recepty/tvarohove-gul...
Akurat som pridala do cesta trstinovy cukor a davala som namiesto casti krupice aj spaldovu muku.

Spravila som si karamel podla tohto receptu, akurat som tentokrat vynechala sol a spravila som klasicky karamel: https://www.modrykonik.sk/blog/dominika_c/album...
Jablcka som osupala a nakrajala na male kusky a podusila. Potom som ich primiesala ku karamelu.

Odpovedz
10. mar 2017
avatar
dominika_c
autorAMBASÁDORKA

Pozeram, ze sa neotvoril odkaz na karamel, tak kopirujem, aby ste ho v albume nemuseli hladat ;)

Slaný karamel

2 hrnčeky kr. cukru
11 PL masla izbovej teploty
1 hrnček smotany na šľahanie izbovej teploty
Soľ
Cukor dáme do hrnca alebo panvičky s vysokým okrajom (použila som teflónový povrch). Na strednom ohni zohrievame cukor, keď sa začne roztápať, premiešavame. Spravia sa hrudky, ale to nevadí, stále miešajte a oni sa postupne roztopia.
Keď je cukor celkom roztopený, nemiešame, iba občas zakrúžime hrncom a necháme ho až pokiaľ nedosiahne teplotu 175st. Vtedy pridáme maslo. Pozor, je to hotová alchýmia a karamel začne bublať. Odstavíme z ohňa a pomaly pridáme šľahačku. Znova to bude bublať, tak opatrne. Pridáme soľ a miešame pokiaľ nevznikne hladká zmes.

Odpovedz
10. mar 2017
avatar

@dominika_c ďakujem 😘

Odpovedz
10. mar 2017
avatar

Super dakujem

Odpovedz
11. mar 2017
avatar
dominika_c
autorAMBASÁDORKA

@mirstan
@teuflerin rado sa stalo 🙂

Odpovedz
11. mar 2017