icon
1 / 1
avatar

Wauuuu... klobúk dole! Vyzerá byť prudko jedlá...mňam! Si šikulka 😘

Odpovedz
19. júl 2017
avatar

Prenádherná👍👏

Odpovedz
19. júl 2017
avatar

Mohla by si mi prosim povedat aku plnku si tam robila?

Odpovedz
19. júl 2017
avatar

krásna a vôbec to nebolo podľa mňa jednoduché, toto už stojí za pochvaľu

Odpovedz
20. júl 2017
avatar
dominika_c
autorAMBASÁDORKA

@ada0021 dakujem krasne 😘
@eri2510 vdaka 🙂
@janka3112 su tam dve, mantinely su swiss meringue buttercream a vnutri je mascarpone+cream cheese+slahacka a ovocie 🙂
@magda1953 dakujem 🙂 veru, clovek si pomysli, ze ved to je len take nacapkane na sebe a pritom je to vacsia robota ako tie potahovane 🙂

Odpovedz
21. júl 2017
avatar

@dominika_c hmmm...to mi vobec nenapadlo, ze sa robia mantinely 😲 este ze viem, lebo o mesiac chcem nieco skusit aj ja, samozrejme nie az tak velke...

Odpovedz
22. júl 2017
avatar
dominika_c
autorAMBASÁDORKA

@janka3112 nemusia sa asi robit, ale takuto velku tortu som robila prvykrat a bala som sa, ci to vydrzi bez ujmy, tak som radsej spravila. So swiss meringue buttercream mam super skusenosti, supe drzi. Ale chutovo je to na mna prilis maslove, nechcela som tym plnit celu tortu, tak dovnutra som dala mascarpone krem 🙂

Odpovedz
22. júl 2017
avatar

Mohla by som ta poprosit nejaky osvedceny recept na korpus? Nejaky svetly ak by sa dalo. Este by som sa rada opytala tu plnku do vnutra. Viem ze si spominala mascarpone, a ovocie. To tam do toho mozem normalne naukladat alebo to mam nejako premiesat alebo ako? Dakujem pekne

Odpovedz
24. aug 2017