
O moj boze ten korpus vyzera uzasne!!!
@piiiipiii
@matula77
@monicm
@zoizoi dakujem vam kraaasne 🙂
@elmelpel dakujem 🙂 joj, to veru bola. skladala som ju priamo na mieste, ale uz len to samotne dolne poschodie bolo tazke ako fras :P este k tomu bola plnka z mascarpone, takze si tu vahu vies predstavit :D
@dankaa78 dakujem 🙂 beriem ;)
@bartaloska dakujem 🙂 to bola kovbojka, korpus som rezala s pravítkom a trvalo mi to neskutocne dlho, aby bol rovnaký :D
@ejmylia ahoj 🙂 ja som to spravila tak, ze som si dala krem do zdobiaceho sacku s gulatym, hladkym nadstavcom a spravila som vzdy ako keby mantinely. az potom som vyplnala stred 🙂 ale poviem ti, ze takato nahacka bola narocnejsia hlavne na cas ako potahovana. ono si clovek povie, ze ved taka nedokoncena, jednoducha a pritom piplacka 🙂
@dominika_c Ono takmer vždy tie "jednoduché" sú náročnejšie. Ja o takejto snívam, že mi raz niekto takú spraví. Lebo torty stále pečiem pre rodinu ja. Tak možno sa raz aj ja dočkám, že niekto upečie mne. A práve takáto by bola že super.
@dominika_c ja som váhala či dať do sáčku alebo nie a hovorím si že veď nie natriem to na džem že to bude super a nebolo 😀 budem to teda musieť nabudúce takto vyskúšať, ďakujeeeem 🙂
