dominika_sk
9. máj 2017
485 

Ako som si uvedomila, že to potrebujem aj keď mám len 26

Obyčajne sa nezpájam do zdieľacích súťaží ani do testovania rôznych produktov, ale manufaktúra ma ako mamu zaujala lebo je to kategória produktov trošku drahších a nie každá z nás si môže dovoliť platiť a testovať kozmetické výrobky.

Povedala som si teda že to skúsim a vyšlo to.  O pár dní mi prišiel balíček s decentným balením tohoto kozmetického produktu a keďže synove ruky boli rýchlejšie ako moje, z balenia ostali len útržky a zistila som že na "tyčinke" nie je popis ako ju mám používať.

Je to najlepšie ráno? Večer? Alebo niekoľkokrát za deň? Masáž aplikátorom má trvať minútu, dve, tri? No nevadí, oficiálna stránka manufakúry určite bude písať viac, ale na moje prekvapenie sa ani tu nenechádzali informácie ako často treba nanášať krém a ani v akej vrstve. Takže to ostalo jedine na mojej ženskej intuícii, a teda krém som nanášala okolo očí a pier v tenkej vrstve krúživými pohybmi dvakrát denne ráno pred líčením a večer pred spaním asi minútu každé oko a pol minúty okolo pier.

Krém sa nanáša veľmi dobre vďaka svojej redšej konzistencii, nenecháva mastnú pokožku a rýchlo sa vstrebáva, aplikátor je šikovná vec, vďaka ktorej som nevytlačila z tuby príliš veľa krému zbytočne a navyše sa s ním veľmi dobre a presne nanáša.

Ako bonus tento produkt krásne a nenásilne vonia. Kým som začala hodnotiť nejaké účinky, dala som tejto značke týždeň čas, aj keď prvý dojem je rozhodne dôležitý.
Po použití som od začiatku videla že koža okolo očí je pružnejšia, vypnutejšia, zmizli opuchy viečok a koža bola vláčna a hydratovaná. Poctivo som pristupovala k dodržiavaniu ranného aj večerného rituálu, ale dlhodobejší výsledok som si zatiaľ nevšimla. Ani po dvoch týždňoch.
Z môjho pozorovania môžem povedať, že účinok vidno počas troch až štyroch hodín od aplikácie, potom ho treba naniesť znovu, najmä ak sa používa na zmiernenie opuchov. 
Na záver by som dodala, že tomuto produktu by som dala 8 bodov z 10. Mínus jeden bod za cenu 13,15 € za 8 ml a mínus druhý bod za krátkodobý účinok.

#test_manufaktura

Tie nechty pomoc

9. máj 2017

Tiež si neviem predstaviť ako mama také az moc dlhé nechty

9. máj 2017
Komentár bol odstránený

@mirkamurko
@ranya slečinky zlate, mne sa tiež nepačite a nekomentujem to 😂

9. máj 2017

@dominika_sk ja som komentovala nechty,nie vás 😉 ste veľmi pekná maminka a vidno že dbate o seba ale tie nechty sú podľa mňa moc dlhé a neprakticke 🙂

9. máj 2017

@mirkamurko ale to nemožete vedieť lebo ste to neskusili😉 keď poviem ja že ja vaše brucho je velke, neesteticke a neprakticke tiež to nie je komentovsnie vas ale niečoho čo nosite ?!

9. máj 2017

Začni písať komentár...

Odošli