Ahojte maminky.
    Taká otázka, ste tu niektoré, čo ste sa po rozvode zase vydali? Neľutujete to? Predsa 2. x vstúpiť do manželstva...
    Som rozvedená, s Ex mám 2 dcéry, s priateľom bývam 3 roky, máme spolu syna. Chcel by si ma vziať ❤️ Svadba asi len taká, minimum, doma oslava. Obaja čoskoro 35 rokov...
    Aký máte na to názor? Mali ste niečo podobné? On ešte ženatý nebol, aj keď mal dlhý vzťah, nejak to nepovažoval za potrebné. Teraz zmenil názor, aby sme boli oficiálne rodina. Ja som už nad ďalšou svadbou nerozmýšľala, ale tak zasa, prečo nie? 😊 Vychovávame spolu aj moje dcéry z predošlého manželstva ( 9 a 7 rokov), tie sa stále pýtajú - kedy už bude svadba.
    Ale strach predsa je, čo ak sa zase niečo pokazí...
    Predošlé manželstvo trvalo cca 7 rokov, a prežila som si svoje, podvádzanie, urážky, vyhrážky atď. Až som musela doslova utiecť s deťmi, s 1 igelitkou. Vtedy nás vzal k sebe môj terajší priateľ. On to chcel už skôr, aj keď sme boli len kamaráti. No asi osud to zahral takto. Lebo ja som bojovala, kým sa dalo, že snáď raz bude dobre, až som skončila na liekoch. On bol tu pre mňa, aj keď len cez telefón, počúval môj plač. Hoc aj o 2 v noci.
    Predstava pekná, len či ozaj ísť do toho. Aj keď sa mi nesplní môj sen o bielych šatác a krásnej svadbe. No svadba nieje len o tom.
    Vychádzame spolu dobre, asi ako všade, sem tam hádka, či výmena názorov a potom už dobre.