Tak to budem asi za trula ja obyčajnú jodidovanu
@lara6
@10zabka videli ste v obchode aj čiernu himalajsku ? trošku smrdi .. ako po vajciach ale tiež velmi výživná
@alzbetka71 určite nie, tu si len treba uvedomiť paradox - je to vec,ktoru použivame denno denne tak prečo do nej neinvestovať ? ved sol je priam zdravá našmu telu
kupite trcoha drahšie ale verte tomu že aj menej soliť budete lebo to bude to dobré orechové 🙂
@dusanplichta nie, len tú ružovú 🙂
@10zabka nebojte sa experimentovaaať 🙂
@dusanplichta ja sa nebojím, len som ju ešte nevidela. Experimentujem rada 😉
@dusanplichta ano,sice je tmavšie červená 🙂 len tak na dochutenie
Pouzivam hrubu morksu sol, jemnu morsku sol, "obycajnu" sol a fleur de sel, vsetko podla potreby.
Hrubu morsku na varenie cestovin, pecenie velkych zemiakov. Jemnu morsku na dovoelnke, lebo tam nekupim obycajnu stredoeuropsku 😉 Obyjacnu na bezne veci. Fleur de sel iba na dochutenie fajnovych veci.
Himalajsku som nemala a ani nechcem. Kamoska robi v labaku a raz jednu mali na rozbor dakujem, neprosim 😉
Do polievky nebudem vsypat fleur de sel a na steak nebudem sypat hrubu morksu 😉
@alzbetka71 som v tom s tebou 😂
z témy soľ som zmätená - teraz je v móde používať morskú soľ ale minule v TV nejaký pánko sa zabával na tom ako ľudia platia za drahú morskú sol a pritom moria sú znečistené super odpadom a soľ v soľných baniach leží v čistom prostredí nedotknutá niekoľko storočí...... ale priznám sa viac som sa o to nezaujímala - osobne sa snažím moc nesoliť a používam zatiaľ klasickú soľ ............

Morskú udenu,himalájsku,alebo žiadnu 🙂