Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    dzonka22
    26. okt 2019    Čítané 1789x

    ...ako si Alanko chalanko o sebe knihu napísal...

    Opäť sa nám chtiac či nechtiac naskytla príležitosť s pánom Alanom testovať. Popravde, testovať fotoknihu vôbec nieje také jednoduché  😝  Podľa mňa na fotoknihu musíš mať náladu, chuť a aj trochu zručnosti... Milujem fotky! Dokážu zachytiť veci, ktoré si v bežnom živote ani nevšimnete. Kto ako vyrástol...kto má aký úsmev... Zachytia silu okamihu na ktorú by ste už možno aj zabudli. Pri pozeraní fotiek sa vám vynárajú spomienky uložené v hlboko v hlave. A aj veci, ktoré ste nemali možnosť vidieť či zažiť. Držať v ruke reálne fotky je tak krásna vec! Vyhrabať všetky fotky a spraviť si krásny večer so spomienkami...

    Ja som mala za úlohu testovať CEWE FOTOKNIHU - KIDS. Je to 22 hrubých, matných strán, ktoré sú ako stvorené pre malé, šikovné rúčky. Kniha je v špirálovej väzbe, čím zaručuje jednoduché listovanie. Ja som knihu vytvorila tak, aby bola pre Alana zaujíma a aj náučná. Obsahuje fotky ako sa smeje či plače, maškrtí alebo obeduje, číta, telefonuje, spí... Pri jej tvorení som myslela na to, že to bude naša pomôcka pri tom, aby sa mu začal rozväzovať jazyk. Na fotkách sú zachytené jeho denné aktivity: umývanie rúk, tváre, zúbkov, sedenie na nočníku, prechádzky, výlety, kúpanie... Fotky nás, ako rodiny, či jeho s babkami. Takže táto kniha nieje len taká obyčajná CEWE fotokniha!       

                                Je to kniha, ktorú si vlastne "napísal" sám svojimi činnosťami.

    CEWE fotokniha - kids sa dá zatiaľ robiť iba online. Najdôležitejšie je vybrať tie správne fotky do vašej budúcej knihy. To vám podľa mňa zaberie najviac času😝  

    Ja som si v mobile spravila najskôr koláže fotografií, aby som do 22-stranovej knihy dokázala dostať čo najviac zachytených denných momentov.

    Potom som už iba priamo pri realizácii knihy dopĺňala text, ktorý som chcela mať pri fotke. Pridávala som aj rôzne kliparty, tých majú v ponuke neúrekom. Tak som mu do jeho knihy zapracovala jeho obľúbené zvieratá, hračky a tým budú fotky pre neho zaujímavejšie. Taktiež si do nej môžete namaľovať obrázok.

    Pre mňa by bolo lepšie, keby je tabuľka s klipartmi, výberom fotiek a celá ponukou väčšia, ľahšie by sa v nej dalo orientovať. Veľakrát sa mi stalo, že sa mi to celé zavrelo.

    Samotný klipart si môžete ľubovoľne premiestniť, zväčšiť či zmenšiť. Ja by som privítala aj možné natočenie do strán... V ponuke som, žiaľ, takú možnosť nenašla. Pri každej fotke sa vám v rohu zobrazí smajlík ohľadom kvality pridanej fotky. Určite je veľmi dôležité priebežné ukladanie vašej práce. Ja som na ikonu ULOŽIŤ PRODUKT klikala po dokončení každej strany, lebo sa mi párkrát stalo, že mi to celé zblblo a všetky kliparty mi ušli do stredu fotky. Nezostávalo nič iné, iba vymazať celú stranu... A keď sa s jednou stranou hráte aj pol hodinu, vyhľadávate správny obrázok, veľkosť či font písma, umiestnenie a zrazu vám to sekne... Viackrát som mala chuť tresnúť počítačom a ísť spať 😀 Ale poviem vám pravdu, že keď si dnes Alan listoval tú knihu, nevedel sa od nej odtrhnúť, bola som nadšená tak ako aj on! Určite to stálo za to! Je to krásny darček, spomienka, "učebnica", hračka...Tu naozaj platí: "Jaký si to uděláš, takový to máš." A nám sa to teda podarilo na 100 %.

    Na konci si nezabudnite celú fotoknihu prekontrolovať, aby sa vám tam nedostala žiadna chybička. A už iba objednať, zaplatiť, vybrať miesto dodania či druh dopravy a čakať na krásne prekvapenie. Nezabúdajte na časovú rezervu! Knihu vám nevedia spraviť z jedného dňa na druhý. Ja som našu objednala vlastne už v pondelok ráno (14.10), keďže som ju dokončila o 1 v noci a poštárka nám ju doniesla ako na zavolanie tento piatok (25.10)! Som rada, že túto recenziu píšem už po tom, čo som si ju mohla prelistovať a hlavne vidieť Alanovu reakciu! 

    S čistým svedomím tu môžem napísať, že ju odporúčam všetkými desiatimi!!! Je naozaj krásna! Nevšedná, zaujímavá a kvalitná!

    @konik_testuje Ďakujeme za možnosť testovania a ak sa bude testovať aj CEWE HEXXAS, tak už teraz sa hlásime! 😀

    Dúfam, že sme vás nenudili! 😝 ha ha ha

    S pozdravom

    Dobovci

    dzonka22
    8. okt 2018    Čítané 537x

    Ako Alanko chalanko testoval

    ... nedalo sa mi spať. Celú noc som hľadela do stropu  a moji chlapi spokojne odfukovali. To je paradox však?! Dieťa spinká a jeho mama nemôže spať. Haha, možno keby máme doma motýli kolotoč už vtedy, testovanie ani nevyhrám... Keďže som teda nemohla spať,  začala som brázdiť internetom a náhodne natrafila na ponuku súťažiť o testovanie hračiek Fisher-Price. Napísala pár „neodolateľných“  viet  a čo sa nestalo?! Vybrali nás.

    O pár dní mi boli doručené testovacie hračky -  psík, kolotoč a projektor... Boli sme u babky a tak hračky zaujali naozaj všetky „deti“  🙂

    Ale tak poďme na to pekne postupne. Jednoznačne som čakala, že najväčší úspech bude mať Fisher-Price psík. Verím tomu, že tohto psíka pozná skoro každé dieťa. My máme doma jeho staršieho, aj anglicky hovoriaceho predchodcu. Alanko sa veľmi rád s nimi  hráva. Najzaujímavejšie je určite pre neho blikajúce srdiečko. Na psíkovi  sa  jednoducho dajú nastaviť tri úrovne a tak sa prispôsobí tempu vášho dieťaťa.  Psík spieva milé piesne a teda musím povedať, že som rada, že sa spomalila rýchlosť jeho  rozprávania a neskôr môžu deti spievať  s ním. V prvej úrovni sa dajú naučiť základné farby, časti tela, abecedu. Pri druhej úrovni psík nabáda dieťa robiť rôzne  pokyny ako posielať pusinku, tlieskať, dupať, hľadať časti tela. Tretia úroveň je už pre šikovné deti, ktoré si už vedia predstaviť rôzne situácie a spolu mávajú kamarátom, umývajú si ruky, dupú či tancujú.

    Alan, keď mal náladu dokázal sa so psíkom hrať aj cez pol hodinku, inokedy ho bez ľútosti vyhodil z kočíka....  Veľmi rád mu stláča srdiečko a objíma ho. Psík už pri kúpe obsahuje batérie takže sa dieťa  s ním hneď môže zabávať. A jedna veľmi dôležitá vec!!! DÁ SA STÍŠIŤ!!!! A aj vypnúť 🙂 Aj keď na toto sme už pri hračkách z tejto firmy zvyknutí. Jedna veľká nevýhoda je to, že sa psík nedá oprať ale to sa už asi inak ovplyvniť nedá, keďže psík má byť mäkký a prítulný.

    Motýli kolotoč .... No... Ani neviem ako začať... Dlho sme všetci hľadali tých motýľov a prišli sme na to, že našich motýľov asi zožrali medvede. Inak to vysvetliť neviem lebo teda tento dizajn ma veru neuchvátil. Priam by ma asi odradil od kúpy. Aj keď mňa osobne nikdy veľmi nelákali tieto plastové postieľkové čudá. ALE! Je tu veľké ALE!

    Musím skonštatovať, že kolotoč bol jednoznačne najpoužívanejšou vecou z týchto  troch hračiek. Zvuk prírody nás naozaj (s hrdosťou môžem použiť materský plurál) uspal všetkých troch... Kolotoč frčí každý večer a aj každý poobedný spánok! A tu by som mu vyčítala ďalšiu vec – v pohode by som prijala aj program, kde by tie žaby kvákali až dokiaľ by som ho ja nevypla. Inak sa vždy cca po polhodine úplne nepovšimnuteľne pomaličky vypne sám. Ale cez poobedný spánok sa mi páči to, že vlastne jemne prehlučí  všetky vonkajšie ruchy, ktoré by mohli Alana zobudiť a práve preto by som prijala ten režim nonstop. Kolotoč ďalej ponúka aj rôzne príjemné melódie či biely šum, zvuky  sa jednoducho prepínajú. Tak isto aj preblikujúcu hviezdnu oblohu, ktorá sa dá samostatne vypnúť. Má dve úrovne hlasitosti a dá sa použiť aj ako samostatné svetlo s hudbou do budúcna. A aby som teda nezabudla na to najdôležitejšie... Točiace sa medveďo-motýle,  ktoré udržia aj 10kg záťaž v podobe nášho naozaj testujúceho chlapčiska. Batérie nie sú súčasťou balenia, ale náš kolotoč stále šľape na tých istých a to som mu teda doprala iba lacnejší druh  alkalických. Diaľkové ovládanie som nepoužívala, lebo som teda zatiaľ neprišla na to kedy vlastne funguje 🤣 možno keby mám kolotoč inak namontovaný na postieľke. Možno by som predišla aj tomu, že Alan párkrát dostal nechtiac kolotočom po hlave 😝 možno...možno. Keby sa mi chcelo preložiť kolotoč na inú stranu... Pritom sa veľmi  jednoducho aj skladá aj montuje.

    Odhliadnuc od dizajnu je to fajn vec, ktorá nám osobne viackrát pomohla pri ľahšom uspávaní Alana a vlastne párkrát dostal aj nás 😀

    A tak sa dostávame k poslednej testovacej hračke – Projektor, Motýľov kamarát pre krajšie sny. Tu som čakala 100% úspech. Alan má veľmi rád svetielka. A tento projektor naozaj veľmi pekne svieti! Ale po pravde ho zaujal asi najmenej. Síce sa ho naučil náhodne sám spustiť a prepínať svetielka, hudbu či šum, dokázal ho zabaviť iba na chvíľu. Dá sa na ňom nastaviť časovač hrania 10, 20, 30 minútový. Súčasne, alebo aj samostatne spustiť svietiacu oblohu, alebo farebne sa meniacu lampu a tak isto už spomínanú hudbu alebo šum, nastavenie hlasitosti už je samozrejmé, dosť mi vadí divné drnčanie  pri hudbe. Súčasťou projektora je aj opäť plyšový medveďo-motýľ,  ktorý sa dá aj prať v práčke ale ten zostal u nášho pánka úplne bez povšimnutia. Tento projektor si viem predstaviť ako fajn pomocníka na cestách, dovolenkách či prázdninách lebo je ľahký a viacúčelový. Funguje na batériách, ktoré nie sú  súčasťou balenia.

    Takže, keď to všetko zhrniem a pozriem sa na to dnes... Nedá sa odhadnúť čo sa bude páčiť vášmu dieťaťu. To, čo vyhovuje nášmu chlapčiskovi,  nemusí vyhovovať jeho kamarátovi. Ja som si myslela, že pre Alana bude kolotoč úplne to posledné, najmenej používané a projektor bude top... A je to presne naopak 🙂 Máme veľa hračiek od Fisher-Price a teda musím poznamenať, že sú to veľmi kvalitné veci. Hračky, ktoré už otestovalo veľa detí, pomaličky sa dedia a stále vedia očariť. Veľmi sa mi páči to, že veľa hračiek „rastie“ s dieťaťom, takže nie sú iba na sezónu. Určite ich odporúčam, a aj keď by vás neočarila ani jedna z týchto troch hračiek, Fisher-Price má pre vás široký sortiment hračiek pre vašich drobcov.

    @konik_testuje Ďakujeme za možnosť testovania.

    S pozdravom 15-mesačný chalanko Alanko a mamča Janča.