55 / 275
    Tekvicový cream cheese koláč

    mozem poprosit recept 🙂 dakovala

    18. nov 2015

    korpus: 200 g pomletých ovsených vločiek, 100 g rozpusteného masla, 1 čl vanilky, 50 g brezového cukru, všetky spolu zmiešať, natlačiť prstami do vymastenej tortovej formy (26 cm, vytiahnuť aj trošku na kraje)a piecť na 180 stupňov 10 minút (podľa užívateľky luciferova)
    - tekvicové pyré: 1 stredne veľkú bielu domácu tekvicu ošúpať, napariť 20 minút do mäkka, potom rozmixovať, pridať trošku vody, cukor 2-3 PL podľa chuti, 1 vajíčko, 1 balík kakaového pudingu, pomiešať, vyliať na upečený korpus a piecť na 180 stupňov cca 20 minút
    - cream cheese plnka: 1 balenie 5% cream cheese ( z lidlu), 150 g tvarohu, 100 g bieleho jogurtu, 1 vajíčko (alebo 2, ak chcete pevnejšiu konzistenciu), med ( asi 5 PL) podľa chuti, všetko zmiešať, naliať na tekvicovú vrstvu a piecť na 180 stupňov cca 50 min, stred ostane taký trasľavý, ale v chladničke ešte dotuhne
    - orechy: na panvicu 2 PL medu, 1 PL cukru, nechať skaramelizovať a obaliť v tomto vlašské orechy

    18. nov 2015

    inšpirácia na recept u @katkadr https://www.modrykonik.sk/blog/katkadr/album/ke...
    u mňa v upravenej verzii 🙂

    18. nov 2015

    Ale krasne sa ti podaril..

    18. nov 2015

    @kuklovasimona páči sa 🙂
    @katkadr ďakujem, hlavne ho je dosť, zajtra nemusím piecť 🙂

    18. nov 2015

    dakujem 🙂 pojdem zajtra vyskusat 🙂

    18. nov 2015
    Komentár bol odstránený

    @kuklovasimona tak nech chuti 🙂

    18. nov 2015