1 / 1

    Koľko toho dáš do jednej šálky?

    11. máj 2020

    Ja tiež. Robím ale odvar na lupiny malej . V zime zvyknem si robiť čaj. Pamätám si keď mi ho babka davala piť denne pp pol litra povinne.Bola som podviživena a čaj okrem čistenia krvy, čistej pleti ,dáva aj chuť do jedla. Pribrala som vtedy za rok 10 kg . 😊

    11. máj 2020

    @vikuska2012 jaj vážne že chuť do jedla? Už ho nepijem😬ja že práve odvodnuje. Ale poraďte koľko dávate a pijete čistý? Mne teda vôbec nechutí a pijem cajiky len bez cukru a medu☹️rozmýšľala som že tam pridám mätu.

    11. máj 2020

    @danaholanova skús ak ti zachuti. Ja som ho pila keď som mala 13 r so stipcom na nose. 🙈😂smrdel mi .najlepšie sú bylinky neochutene, nech majú svoj účinok. Ale kľudne si daj med. Ja som si nan za rok zvykla ,tak teraz mi nerobi problém. das si par listkov na dva dc vody ,lebo on je potom horký. luhuje sa krátko .Par minut možno. A babka to vycitala v knizke ako zvýšiť chuť do jedla . A prhlava tam bola odporúčana tiež . Veď sama uvidíš či budeš mať pocit väčšieho apetitu a hladu .

    11. máj 2020

    Ja ju už pijem tretí deň . V čistej prírode nazbierané. Ja zas čítala, že žihľava pomáha pri chudnutí .

    11. máj 2020

    @adulikka možno aj hej ,keď čisti krv . Veď ono stačí najesť viac a určite sa nepriberie . 😊 Bábka ma knihu zdravie z Božej lekárne a tam to je . Ale tak môže mať viac účinkov, prečo nie .

    11. máj 2020

    myslela som nejest viac 🙈 Menší príjem kalórií a vyšší výdaj energie = chudnutie . Teda ja sa toho držím keď potrebujem zhodiť.

    11. máj 2020

    Len bacha s ňou. Odôvodňuje.. Môžte po dlhom užívaní cítiť točenie hlavy, nízky tlak a mat pocit na odpadnutie

    12. máj 2020
    eilish
    autor

    @galioska primerane, nie vela, tak akurát 🙈

    12. máj 2020

    @janalehotska ja ju pijem len dva týždne v kuse viac nie

    12. máj 2020

    @eilish to je koľko za hrsť čerstvého zaliať horúcou vodou a nechať koľko minút?

    12. máj 2020

    @janalehotska ja nám vysoký nech znižuje tlak😀

    12. máj 2020