eliniatko
    Správa bola zmenená    30. apr 2020    

    Ahojte maminky, babuľky, priateľky aj (zatiaľ) neznáme. Chcela by som vás o niečo poprosiť. Asi väčšina nevie, ale okrem kočíkov skladám, hrám a spievam pesničky. Je to taká melancholická, melodická, trošku alternatívna indie hudba, takže mi je jasné, že nie každému sa bude páčiť - tak je to so všetkým umením, je mi jasné, a nikoho nenútim. Robím to hlavne pre seba, ale nie tak dávno som si spravila aj youtube account, kde mám zatiaľ len pár videí. Veľa ľudí o tom nevie, ako hovorím, preto tam veľa ľudí nejak nechodí - ale, aby som si mohla kanál rozšíriť, pridať viac popisiek, "about" video a tak podobne, potrebujem 100 ľudí, čo kanál odoberajú (subscriberov). Ak by niektoré zaujímala hudba, a možno aj moja tvorba, nepomohli by ste mi, že by ste mi kanál odoberali? Spamovať vás nebudem, videjká nám zaberajú kopu času tak nie sú vydávané nejak vo veľkom, a piesne tam sú zatiaľ 4.

    Kanál je tu, postujem pod mojím druhým "ja", &tilly. Je potrené dať klik na "odoberať kanál", nič viac. https://www.youtube.com/channel/UCbDYQTs9_KMSMh... Pomôžete mi viac ako si myslíte, a trošku snáď aj domácej tvorbe 🙂 Z odberu ani za pozretie taký malý umelec nemá nijaké peniažky, nesnažím sa na vás získať ani si spraviť reklamu - zárobok - chcela by som sa len viac realizovať, ale za to, že si to robím len tak pre seba, ma youtube penalizuje a očakáva subscriberov... tak preto vás prosím a ďakujem.

    Veľmi pekne ďakujem každej, a rada pošlem za odber srdiečka, ak sa o ne prihlásite tu komentom napr. Veľa lásky ešte želám, buďte zdravé, ste všetky úžasné a vždy, keď sa tu na MK poobzerám, teším sa, že my maminy si vieme takto pomáhať, podeliť, poradiť a podržať. ❤️