1 / 1

    Trest? Kto normalny by medzi nich isiel?? To len na margo politickej kultury na sk 😇

    1. okt 2023
    emjee
    autor

    @eli3k podielat sa neznamena hned byt na kandidatke. Podielat sa, znamena aj precitat si a porozumiet volebnym programom a ist volit, volebna ucast 68% znamena, ze tretina volicov "ma na haku".

    1. okt 2023

    @emjee tak ano. Uz rozumie. Som to pochopila, akoze mame byt politicky cinni vsetci. Druha vec je, ci pre nas narod je demokraticka forma statu to prave?? Mozno by na zaciatok nezaskodila vlada odbornikov plus nejakym sposobom zakomponovat "hlas ludi". Ale uz je NESKORO.

    1. okt 2023

    @eli3k však sme mali poslednú vládu vymenovanú prezidentkou a nedostali ani dôveru poslancov parlamentu, Slovensko si zaslúži čo má

    1. okt 2023

    @lucka_ke ale to sa dostavame k mojmu prispevku, kto normalny by medzi nich siel??
    Slovensko si to nezasluzi. Po tolkych rokoch odriekania, utahovania opaskov pri zavane slobody, viery v lepsi zivot, otocku si nezasluzi! Tam sme uz boli...

    1. okt 2023

    @eli3k len jednu vec som ti z komentu neuverila, utahovanie opaskov. Prave az prilis dobre sa slovaci maju ( aj tu na mk to vidno) , kto bol zobrak bude este vacsi zobrak a ten kto bol bohaty bude mat este viac. Staci byt charakterom tichy chrapun a toto ma vacsina slovakov v malicku. A jedeme dal.

    1. okt 2023

    @galioska tichy chrapun 👍 velmi vystizne si to napisala. Mas v tomto pravdu, vseobecne to na sk asi sedi. Ja som to myslela subjektivne, na moje okolie.

    1. okt 2023

    To je tak tisicrocia, mne by sa velmi pacila vlada, kde by boli rozumni pragmaticki a eticki ludia (vysoky moralny kredit, nez ohladu na vierovyznanie). Taki, co by slusne komunikovali a mali dlhodobe ciele, aby systematicky zlepsovali uroven krajiny a nehladali len sposob ako sa obohatit. No ako som pisala na ludi plati chlieb a hry, u nas su hry v style hlucnej a hubatej politiky. Inak by tu neboli take typy ako Blaha.
    Slusni ludia na to nemaju zaludok, stitia sa nasilia. Drzme si palce🍀

    1. okt 2023

    Ja som sa tiez potesila, ze to Uhrikovi nevyslo, ale teraz spatne, mozno by bolo lepsie, keby tam boli oni namiesto sns, s nimi by nesiel hlas do koalicie, bola by jemne vacsia sanca na koaliciu s ps a sas...

    2. okt 2023