Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    ericia
    9. jún 2021    Čítané 76x

    Ako sme s drobčekom HiPP Prvú lyžičku testovali

    Rozmýšľam, ako mám začať. Ešte pred tehotenstvom, kedy sme čakali nášho vytúženého drobčeka, som si celé dni pozerala, ktorá kozmetika, ktoré potraviny budú pre synčeka najlepšie. Rozhodla som sa pre značku HiPP. Všetku kozmetiku pre synčeka mám práve tejto značky. A teda vôbec neľutujem a som veľmi spokojná.

    Ale aby som sa dostala k veci... Hneď ako som zbadala, že je možnosť sa prihlásiť do testovania príkrmov od mojej obľúbenej značky, okamžite som sa prihlásila. Strašne som sa potešila, že z toľkých žien vybrali práve mňa a môjho synčeka. Netrpezlivo sme čakali kedy príde kuriér s balíčkom príkrmov. 

    To bolo radosti, keď prišiel balíček 🙂

    Začali sme s mrkvou, ktorá sa odporúča ako prvá. Dva dni predtým som mu už uvarila mrkvu, tak tú od HiPP jedol vlastne už tretí deň, ako sa odporúča. Popravde ju zjedol rýchlejšie ako tú, ktorú som mu uvarila predtým ja. Ako ďalší som zaradila do synčekovho jedálnička paštrnák. Myslela som si, že táto zelenina nebude vôbec dobre chutiť a synček ju nebude chcieť. Ale opak bol pravdou. Zjedol úplne všetko a to dokonca priamo z pohárika, ohriate vo vodnom kúpeli. Musím napísať, že mimo dom je super si zobrať pohárik a ísť a nemusela som rozmýšľať, kde a ako uvarím, uskladním príkrm.

    Postupovali sme ďalej s brokolicou, ktorá nám s manželom chutí obom. Verili sme, že aj nášmu synčekovi bude táto zelenina chutiť. Zjedol asi polku príkrmu a viac nechcel. Táto zelenina nebude patriť k jeho obľúbeným. Uvidím ešte, ako mu bude chutiť v kombinácii s inou zeleninou. Brokolicu som mu už viac samotnú nedala. Ako ďalšiu ochutnal bielu mrkvu a tekvicu. Tekvicu mal jeden deň samostatnú a posledný deň som skúsila pridať k nej aj teľacie mäsko. Samozrejme, zjedol všetko. 

    Čo napísať na záver? Určite pozitívna je pre mňa konzistencia, chuť a šikovná veľkosť pohárikov - aj keď nášmu hladošovi bolo málo a musel sa "dotlačiť" mliekom. 😀 Verím tejto značke, tak určite aj zloženie je BIO ako píšu. 

    Mamičkám tieto príkrmy odporúčam. Nemyslím každý deň, ale napríklad, keď idete mimo dom, keď sa vám nechce dať variť ani tú jednu mrkvu či brokolicu, a aj tých pár minút naviac strávite s drobčekom. 

    Ja už mám nakúpené ďalšie dobroty tejto značky. 

    #hipp_prva_lyzicka_skusenosti27 #test_hipp_prva_lyzicka #recenzia

    ericia
    Správa bola zmenená    7. jún 2021    

    Včera mal Maťko maslovu tekvicku a dnes mu uvarím hokaido ❤️ velmi mu chutila veru 🙏 tak dúfam, že bude aj hokaido
    #test_hipp_prva_lyzicka