Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Dobre ranko

    Ach jaj....všetko je na p...celý týždeň...tatino bol v nemocnici.dnes som šla pre neho...po ceste domov,kúsok -pár kilometrov k mojím rodičom sme ostali stat...auto pokazené,odtahovka to istila,čo sa ešte všetko do....!!!!!

    Dnešný deň bol kokos ťažký........od utorka nás tatino horúčky a povyhadzovany....na deti sama.dnes ráno šiel doktorovi, horúčky neklesli,a hneď ho poslal na infekčné do trenčína.tak rýchlo Terezku zaviesť do škôlky,zbaliť malého,a ísť tatiana zaviesť do tn....po hodine čakania,volá chod domov a zbaľ mi veci,ostávam v nemocníc.tak rýchlo z trenčína na myjavu zaviesť malého k babke.odtiaľ na starú túru,zbaliť veci,zaviesť do trenčína.odtiaľ zas pre Terku do škôlky,pre malého k babke a domov.unavená som ako pes...popritom som dala prať dve práčky,a už budem len čakať kým deti zaspia...

    Prosím baby existujú ešte plienky na plávanie???sak nemôžem nikde kúpiť....

    Och joj,,,to je tak ked sa deturence jasia a dopadne niekedy zle ☹

    Nevládzem....Šimi zas má antibiotiká,ale už je to lepšie.,.a k tomu je to maly cecek,nič spraviť,stále pri mne...a k tomu ja mám zimnicu,39 horúčka...hlavne že som dobrala teraz antibiotiká... Ale všetko mi mamičky vydržíme.

    Jedného sa striasieme, a zas čosi druhé pride