eva_eset
21. nov 2016
61 

ESET Anti-Theft

#eset #eset_anti_theft #dni_s_eset

Mnohí z nás už isto zažili situáciu, keď prišli o svoje zariadenie, či už stratou alebo krádežou. Ani jedna z týchto možností nikoho nepoteší. ESET nám však ponúka možnosť, ako sa k zariadeniu dostať späť, vďaka funkcii ESET Anti-Theft.

Čo všetko táto funkcia ponúka a ako sa používa sa dozviete v tomto článku.

S ESET Anti-Theft máte možnosť sledovať, či vaše zariadenie niekto používa a lokalizovať jeho polohu pomocou IP adresy, čím narastá šanca, že sa zariadenie nájde a vaše osobné dáta nebudú odcudzené či zneužité. S pomocou sietí v dosahu, ESET Anti-Theft lokalizuje polohu vášho zariadenia na mape, aby vám pomohol ho získať späť.

Pomocou printscreenov obrazovky a fotografií z webkamery môžete zistiť, kto vaše zariadenie používa a čo na ňom robí. 

Ak sa vaše zariadenie stratilo, môžete na ňom zobraziť správu s ľubovoľným textom, napríklad vaším menom a adresou alebo kontaktnými údajmi. Nálezca tak bude hneď vedieť, komu a kam má zariadenie odovzdať. 

Aktívne chráni vaše dáta a údaje pred zneužitím a to všetko môžete spustiť jednoducho zo svojho účtu na my.eset.com. Po prihlásení môžete zmeniť stav svojho zariadenia na stratené a to aktivuje automatické monitorovanie, ktoré vám umožní prezerať fotografie z web kamery a snímky plochy obrazovky. Keď svoje zariadenie nájdete stačí iba vo svojom účte opäť zmeniť jeho stav.

Pozrite si ako to funguje: 

 

Začni písať komentár...

Odošli