evil15
14. jan 2018
384 

Zazrak menom dieta

Ahojte idem sa podelit o svoj/nas pribeh mozno niekomu pomoze a mozno len pohladi dusu.No v kazdom pripade ak co i len jednej z Vas vycari usmev budem velmi rada.

Doma mame uz jednu velku slecnu,  ktora v Maji oslavy uz 8 rokov.Ked mala ani nie 3 sme sa rozhodli ze je cas na surodenca.Ale osud to zariadil tak ze dlhych 7 mesiacov som sa davala naporiadok zo zdravotnych dovodov mala som polyp a vysledky neboliatak ruzove.V novembri 2013 nam dr oznamil ze vsetko je v poriadku a mozeme sa zacat snazit.Rok a pol a nic 😭 boli sme poslany na vysetrenia, diagniza znema PCOS a hormonalna nerovnovaha (dufam ze som to spravne prelozila,nezijeme na svk) Bolo nam povedane ze bez liekov je nasa sanca na otehotnenie boli  velmi male ... V Septembri 2015 sme boli poslany na kliniku kde nam po dalsich vysetreniach nasadili liecbu.December  2015 som nasla // bola som stastna a tesila ako dam pod stromcek ten najkrajsi darcek.Ako sa hovori CLOVEK MIENI A PAN BOH MENI ... Zial tehotenstvo bolo mimomaternicove a hned ma brali do nemocnice na akutnu operaciu. Ked som sla 21.12.2015 na operacku jedine co som vedela ze nech to dopadne akokolvek doma mam krasnu princeznu. Laparoskopia dopadla na okolnosti dobre odobrali mi len lavy vajickovod. Po 3 mesiacoch od operacie sme zase nasadili liecbu. Nic sa nedialo len vedlajsie ucinky sa zhorsovali. Az v Septembri 2016 som povedala dost a vysadila liecbu a odisla z kliniky. Potrebovala som cas sa dat dokopy. Citila som sa zle, smutna , neschopna, no proste na dne. Zivot sa zacal menit az v lete 2017 kedy sme zacali s manzelom  rozmyslat pozitivne skoro stale a uzivat si zivot taky aky je. Sance na tehotenstvo boli male ale my sme si povedali ked to pride pride to.  

A december 2017 bol ten mesiac po Vianociach mi bolo divne ze este nemam MS. Tak som  26.12 nabehla do lekarne kupila test a tu sa objavili // jak bic a hned 😀 Radoat vystriedal strach ci je vsetko ako ma.Po ultrazvuku a krvy kde vsetko nasvecuje ze vsetko je ako ma k nam v septembri pribudne babo a mozno aj dve 😀😀😀 

Caka nas dlha cesta este ale verime ze vsetko bude ako ma a nasa trnista cesta nam prinesie vytuzeny uzlik stastia  💞💞💞

Baby nevzdavajte sa drzte hlavy pevne hore a budte stastne ono to pride raz 💗💞💗💞💗

Nech všetko dobre dopadne 🍀🍀 krásny článok

14. jan 2018
evil15
autor

@veronika131993 urcite ano 😍😍😍

14. jan 2018

Moc moc moc vam to prajeeeeeem ❤️

14. jan 2018
evil15
autor

@kika7 dakujem srdiecko 💗💗💗 vsetko bude dobre 💞💞💞

14. jan 2018

gratulujem veľa šťastia želám

14. jan 2018

Miška gratulujem a držím palce aby všetko dobre dopadlo ❤❤❤

15. jan 2018

Začni písať komentár...

Odošli