1 / 1

    Čo ak to tam zabudli? Prebaľovali v aute, hodili a potom išli preč a zabudli.

    9. nov 2018
    Komentár bol odstránený

    @misskate1 presne tiez ma to napadlo,preco hned narazat na domacnost boze moj!

    9. nov 2018

    🤭🤭 To sa stalo aj mne 🤷‍♀️ ja som si na to spomenula, az ked sme odtial odisli, sice nie na parkovisku, ale v parku

    9. nov 2018

    Alebo im to vypadlo a nevsimli si. Mne tiez dnes pri skladani kocika do auta vypadla flaska a upozornil ma na to az syn.

    9. nov 2018

    Možno to mali ako zarážku aby im neutieklo auto.

    9. nov 2018

    Ja to nedokazem pochopit, spinavu plienku hodit o zem, ked som napr na parkovisku? Ved ju hned zabalim do sacku a odlozim ju k sebe do auta a doma vyhodim, alebo hned na mieste odhodim do kosa.

    9. nov 2018

    @evkakorcek hodím na zem, oblečiem dieťa,zdvihnem a zahodím plienku do kosa. Zatiaľ môže byť na zemi predsa. Veď je zabalená

    9. nov 2018

    V živote som pri prebaľovani nehodila špinavú plienku na zem, mám len jedny kríže, nechce sa mi ohýbať, keď netreba 🙂 oveľa pohodlnejšie je rovno ju upratať do sáčku. Ale neviem si ani predstaviť zabudnúť ju tam. Veď keď sa otočím a idem ku svojmu sedadlu, predsa vidím, že mi dačo zavadzia pod nohami

    9. nov 2018

    @thoughtfulweirdo no presne aj ja sa na to takto divam.

    9. nov 2018

    @evkakorcek no moju ked prebalujem, tak hadzem plienku na zem, lebo sa tak za nou vrti, natahuje, ze je nemozne jej dat cistu a obliect ju. A to sa mi stalo v parku, v kociku som prebalila, dala na zem, nedzitym ona hysak (neznasa obliekanie), starsianieco kecala a proste som ju tam zabudla

    9. nov 2018

    A co sa tyka toho odlozenia na zem to nedava logiku, pretoze ja som parkovala na pravo od tohto auta a to auto pri ktorom su plienky, vedla mna parkovalo od rana cely den, takze to muselo byt auto v predu, ktore tam uz ale nebolo. A polozit plienky takto ku kolesu auta?
    To museli pohodit proste a viac si to nevsimat.....

    9. nov 2018

    @evkakorcek chod radšej riešiť co budeš zajtra variť 😉

    9. nov 2018
    Komentár bol odstránený

    @suzihu bryndzove halušky 😉

    9. nov 2018

    Prepáč, ale z teba mal byť asi detektív 😀 nesúdim pokiaľ neviem. To že ty si v živote na nič nezabudla neznamená, že nemohol zabudnúť aj niekto iný... tiež si myslím, že prebalovali v aute a hodili na zem a zabudli... ja napríklad použitú plienku do auta nedávam, ale zahodím ju do najbližšieho koša v obchodnom dome, nedaj boh dňa, že ju náhodou zabudnem buď na aute alebo pri aute. Hneď budem vycapená na koňovi ako hrozná matka 😀

    9. nov 2018

    @eliska189 ano ja som detektiv, aj v praci ma tak prezivaju 😀 no ty to aspon zahodis do najblizsieho kosa 🙂

    9. nov 2018

    @suzihu skor by mala ist hladat dalsie plienky po parkovisku a fotit ich a davat na konika

    10. nov 2018

    @ivka232 cely den som nic nerobila, iba hladala pohodene plienky po parkovisku. A wualaaa nasla som. No bala som sa ze nic nenajdem a nebudem to moct zavesit na konika. Pretoze zdrbat niekoho pohladi moje malinke ego...... Jezisiii!!

    10. nov 2018

    Ty absolútne neberies do úvahy, že to tam mohol niekto zabudnúť.

    10. nov 2018

    @evkakorcek kľud, čím vehementnejšie sa tu obhajuješ, tým zúfalejšie pôsobíš. Skrátka teba iritujú plienky hodené na zemi, ostatné sa ti tu snažia vysvetliť že to tam ozaj mohli zabudnúť. Sú tam 2 veľkosti, teda asi prebalovali dve deti, a skus si prebaliť jedno zatiaľ čo ti druhe reve v kocari alebo v sedačke, skončíš jedného ideš na ďalšie, zatiaľ čo ten prvý lieta okolo a dávaš pozor že by ho dačo neprešlo, a to co prebaluješ sa ti krúti a reve a ešte ho treba obliekat. Ver že to poznám. A preto sa nebudem tu ešte pohorsovat ako to asi vyzerá u nich doma keď si dovolili zabudnúť plienku na zemi. No ako asi. Môžu mať bordel lebo sú tam malé deti a možno tam majú ešte čistejšie ako máš ty. Ty si maj doma kľudne vylízané, rovnako ako máš v hlave keď sa nedokážeš trochu povzniesť lebo niekto nie je taký dokonalý ako ty.

    10. nov 2018

    @matazirafa ja netvrdim ze som dokonala, to vôbec nie..... Ale keby ich niekto zabudol tak by predsa neboli pri kolese ineho auta. Ale to je jedno..... Asi to len mna takto rozhorcilo. Ale Uz je toho az moc niekedy.

    10. nov 2018