57 / 127
    Ochutnávka na svadbu

    mnaaam, tak taketo by som si dala 🙂

    18. máj 2013

    nedas mi prosim recept na tie pracliky? to su robene tou vykrajovackou?

    18. máj 2013

    @brnka áno, sú robené vykrajovačkou podľa tohto receptu, len miesto salajky som dávala prášok do pečiva a rastlinný tuk som dala palmarin: http://varecha.pravda.sk/recepty/pracliky/1777-...

    18. máj 2013

    @fattamorgana dakujem 🙂

    18. máj 2013

    prosim ta, nedala by si mi recept na tu roladu s olivami ?? dakujem

    24. máj 2013

    @fattamorgana si poklad - dakujem 🙂

    24. máj 2013

    @fattamorgana prosim Ta a daju sa tie pracliky robit aj dopredu? Ja viem, ze najlepsie je to cerstve, ale keby som to urobila 2 dni dopredu a zavrela do plechovice, bude to jedle?

    25. máj 2013

    @brnka praclíky v pohode vydržia, ony sú celkovo také tvrdšie (keďže tam ide eidam) a aj o 2 dni budú ešte chrumkavé, takže myslím, že sa zjedia 🙂 čo by som nerobila dopredu je čokoľvek z kysnutého cesta.

    25. máj 2013

    @fattamorgana ok, dakujem pekne 🙂

    25. máj 2013