gabesz1
11. máj 2018
608 

Pozor na internetový obchod - parfumy. website

Ahojte dievčatá!

Chcem sa s vami podeliť o moju skúsenosť s internetovým obchodom ktorý  má link: https://www.parfumy.website/shop/?advertId=40000740164&&language=sk&currentHost=www.parfumy.website - náhodou som našla túto stránku, ktorá sa mi zdala solídna, ale po obdržaní som zistila, že ani obsah, ani fľaša ani obal nezodpovedá originálu - dokonca ani sa nepodobá! Po prevzatí balíka som ihneď odpísala na možnosť vrátiť zásielku. Oni mi odpísali, že vrátenie nie je možné nakoľko som už použila. Avšak z ich strany žiadne bezpečnosté balenie nebolo, mohli poslať kľudne už použitý parfém!!  Mali ste už niekto s mnou udanou stranou skúsenosti?  Mne sa zdá, že je to strana podfukárov, nakoľko som ani jednu recenziu nenašla!  

Prepáč ale tebe tie sumy neboli podozrivé? .. Vsak to je jasne ako facka, ze to su len napodobeniny.. takze v tomto pripade si fakt nemyslim, ze by mali suhlasit s vratenim

11. máj 2018
Komentár bol odstránený

Ved ani nikde neuvadzaju ze to je original parfum...ani nazov ani nic...takze za cenu 16€ je uplne jasne celemu svetu ze to je iba nejaka podobna vona...🤷🏻‍♀️🤪

11. máj 2018

* ten smajlik tam nemal byt(preklep)

11. máj 2018

Soi posles uplne zbytocne, maju jasne uvedene, ze predavaju alternativny vyrobok a v podmienkach, ze vone sa len podobaju na zobrazene produkty. S tymto nikde nepochodis. Nabuduce pocuvat zdravy sedliacky rozum.

11. máj 2018

@gabesz1 napis na SOI, zavazdaju aj ked sa tvaria ze to maju akoze osetrene .. @simonkazga

11. máj 2018

Však ale pri voniach máš napísané, že alternatívny výrobok teda napodobenina 😂 snáď si si nemyslela, že za 16 eur dostaneš originál. Sorry ale darmo sa rozculujes.

11. máj 2018

SOI nic neporiesi...v podmienkach maju jasne napisane o co sa jedna: "Balenie parfémov

Toto sú prestížne a starostlivo vybrané talianske Eau de Parfum produkty, ktoré obsahujú všetky vonné nôty parfémov zobrazených na obrázkoch. Univerzálne, hermeticky uzavreté fľaštičky umožňujú ochranu a ideálne podmienky pre parfém, pričom zároveň poskytujú ideálnu kombináciu ceny a kvality. Nákupom v tomto Webshope dávate na javo, že súhlasíte s Podmienkami, ako aj, že ste si vedomí vzhľadu balenia.

Značky parfémov zobrazených na tejto stránke slúžia výlučne pre porovnanie. Značky patria majiteľom, my nie sme distribútori ich ochranných známok a nie sme majitelia ich licencií. Všetky vône sú označené číslami na obale a sú profesionálne vytvorené kombináciou vôni vonných rodín, ktoré používali aj „známe výrobky“, ktorými sa tieto vône inšpirovali."

Stacilo si poriadne precitat podmienky predaja - citam ich zakazdym ked sa mi nejaky esho zda byt az prilis "lacny"

11. máj 2018
gabesz1
autor

Áno, Simonka! Máš pravdu! Aj tak som plánovala! Už som im odpísala, že keď majú negativistický prístup - tak ich dám na ŠOI! Zatiaľ nereagovali, no nenechám to tak!

12. máj 2018
gabesz1
autor

@kacicka248
Kacicka - ci sú to prestížne, alebo nie, ja to tak nenechám! Ak by boli prestížne, tak reklamáciu uznajú bez mihnutia oka!!!!! Lebo len raz som fúkla- a už ma hlava rozbolela! Prestížne firmy takéto podmienky nemajú ( Oni si to nemôžu dovoliť - lebo sú prestížne) . Teda tu o prestíži vôbec nejde! Tie ich podmienky sú interné, teda právne neobstojí! S ŠOI pochodím, lebo viem na koho sa obrátiť!!! Teda tak!

12. máj 2018
Komentár bol odstránený
Komentár bol odstránený

@gabesz1 urcite podaj podnet na SOI aj trestne oznamenie, nesmu klamat spotrebitela a pouzivat fotografie parfumov chranenych ochrannymi znamkami. Navyse ide o nekalosutazne konanie takze by si uspela aj s nahradou skody na sude.

12. máj 2018
gabesz1
autor

Presne! Náš pravdu! Vieš, zarážajúce na tom všetkom je, že sa ,, oháňajú " vlastnými vnútornými predpismi, a namiesto toho, aby sa snažili o nejakú nápravu, tak ma odbijú vetou: ,, Zásielku však, bohužiaľ, nie je možné vrátiť, kedže ide o kozmetické výrobky, resp. parfémy, ktoré po otvorení nie je možné vrátiť.

Táto informácia, ako aj ostatné údaje, sú uvedené na internetovej stránke obchodu v časti "Podmienky".

S pozdravom,

Andrea Fialová

The Perfume Shop
Ale ich ,, parfémy" neboli nijakou ochrannou fóliou zapečatené! No, tomu sa hovorí solídnosť!

12. máj 2018
gabesz1
autor

@barbara1984 - Ja sa nerozčuľujem! Ja som sa podelila s mojou negatívnou ,, skúsenosťou" a hotovo - bez soory! 🙂

12. máj 2018
gabesz1
autor

@hubena2211 - Smajlíky ma nezaujímajú! 🙂

12. máj 2018

Začni písať komentár...

Odošli