Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    gerci90
    Správa bola zmenená    21. apr 2023    

    Ahojte viete mi poradiť nejaké ubytko pre 4 dospel.a 2 deti v polke augusta v Chorvátsku? 🙏 Ďakujem pekne

    Prosím Vás 🙏 viete o nejakej súkromnej ambulancii alergolog/ imunolog pre deti. V Žilinskom okrese alebo Banská Bystrica, Zvolen Atď? SÚRNE 🙏🙏🙏 ĎAKUJEM

    🌼12🌼
    Dieťa moje, ❤️ dnes máš svoj deň a ja taktiež a to len vďaka tebe 😊 aj keď som mala ledva 19 rokov 😎 a to najťažšie rozhodnutie: buď/ alebo,?! Som rada, že som si vybrala Teba a tak 12 rokov hrdo nosím najkrajší a najpodstatnejši titul v živote a to byť mamou...
    Tvojou mamou! 👩‍❤️‍👩
    Áno, viem ,niesom dokonalá matka a tiež robím chyby(ktoré sa nie ľahko zabúdajú) ,ale verím že za tých 12 rokov som ti dala zo seba to najlepšie čo som vedela že moja prítomnosť bola a ešte dúfam dlho bude pre teba nevyhnutná, aby sa naše dni spolu začínali aj končili .
    Chcem byť naďalej tvojim liekom na tvoje slzy a príčinou tvojej radosti .
    Chcem,aby si vedela, že sú dni jasnejšie,aj zamračené,ale každé majú svoju hodnotu. Že neexistujú víťazí, ale ani porazení ,lebo život neni boj len občasné pády, po ktorých sa opäť postavíš a dokážeš ísť ďalej !.Ale ja viem, že ty LILI 🥰, si poradíš ,lebo už teraz si pre nás dokonalá (až na tú matiku 😆) rozumná, empatická, kamarátska, flegmoška z neopísateľným humorom ale zato obrovským nadhľadom na celý svet.
    Tak všetko najlepšie Klinčuška 😁

    😂🤦🤣🤣🤣🤣

    gerci90
    Správa bola zmenená    26. feb 2018    

    Telove mlieko?/ aKú VôŇu mÁš NaJrAdŠeJ tY?

    ..pre mňa je vanilka TOP!
    #yvesrocherslovensko

    Moja školáčka.👧
    Vlasy najradšej v gumke zviazané po celý deň, v škole nezavadzajú pri písaní či čitaní a doma pri hre. Gumku dáva z vlasov dolu až večer.
    Preto má sklon k lámavosti vlasov.
    Ale doma máme zázrak ,ktorý nanášame po umytí .
    Malinový ocot od Yves Rocher. Vlasy ostávajú nielen lesklé a jemné, ale dlho po vysušení nádherne voňajú malinami.
    Raspberry vinegar je zložením iba prírodneho pôvodu,bez silikónov a parabenov.
    Rozhodne stojí za vyskúšanie 👍
    #yvesrocherslovensko

    Tento rok sme stavili na starú klasiku 😉
    A na stromčeku sú iba domác.ozdoby...medovníky,orechy,suš.pomaranč ..ach tá vôňa ...❤️

    A ešte raz - môj handmade veniec 🙂

    gerci90
    11. dec 2017    Čítané 340x

    Ďakujem Yves Rocher

    Ked mi na MK "vyskočila" IP  - Zapoj sa do testovania YVES ROCHER, tak mi to nedalo a kedže mám od YR špirálu, a nedám na ňu dopustiť, tak som sa nato vrhla a hneď ma zaujalo čo sa nachádza v tejto ponuke! Vianočná edícia ma chytila za srdce a začala som písmenkovať.

    Len keď som videla koľko komentárov sa už pod príspevkom nachádza, tak som myslela, že šanca je pre mňa mizivá. Ale ako sa vraví NIKDY NEHOVOR NIKDY, tak sa veru stalo a na mňa sa štastie usmialo a tím Yves Rocher som zaujala práve ja a môj komentár.

    Do pár dní balík skutočne dorazil. Len žial osud niekedy prinesie aj starosti a problémy a radosť s telefonátu od kuriéra, vystriedal strach s telefonát  dceérinej učitelky! Kedže mala dcéra školský úraz a zlomenú pravú ruku, neostávalo mi toľko času ako som plánovala pridávať dojmi s testovania na koníka ako mamičky, ktoré boli spolu so mnou vybraté. Ale testovala som napriek tomu denne. Veď, kto by odolal takému balíku.

    Ako prvé som vytiahla sviečku, večer pri vínku a sálajucom teple z krbu v prítomnosti manžela. Ved po zlých správach treba trochu aj odľahčiť, a tak som sa mužovi pochválila, akú super ženu doma má, čo zaujala aj Y.R. 🙂 Muž síce najprv nechápal či mi ostal ešte kahanček "zo vše svätých" lebo dizajn je skutočne na prvý pohľad podobný. Po chvíli však aj sám pochopil, že zjavnie nie, lebo vôňa lesných plodov už prevoňala miestnosť a aj dizajn sviečky pri horení bol uplné iný ako od obyčajného kahanca! Takže si myslím že to bol aj zámer. Sviečka dizajnovo obyčajná a jednoduchá no pri zapálení vás pohltí vôňa raz-dva.

    Na balík sa vrhla aj dcéra (však žena) :D Prvé čo ju zaujalo boli balzamy na pery. Tie si chodila "rúžovať" aj potajomky a iba striedala vône. Raz voňala vanilkou raz ako lesná bobuľa 🙂 Kedže balzam je dostatočne tuhý, neláme sa, netreba ho mazat každú chvíľu je zároveň jemný k perám a nezanecháva žiaden film, a tak je vhodný do terajšieho počasia, lebo si mýslím že pery by sme mali chrániť tiež a premastiť ich do zimy. Naše rána sa niesli zrazu s tým, že bez natretia pier sa s domu neodišlo: "Lebo vieš, mami, na sádru či ortézu som Miška nenalákala, tak na tento voňavý balzam sa mi to podarí určite . 🙂 " A veru áno, kto by odolal perám, ktoré voňajú ovocím či sladkou vanilkou?! 

    Ďalej som rozmýšlala, ako zapojiť aj rodinu či priatelov, nech aj od nich padne dáka recenzia. A tak mi napadlo, muž má v nedeľu narodky a doma má oslavu, do kúpelne dám Y.R. tekuté mydlo s odkazom " skús a skomentuj" a recenzie sa budú len tak sypať!

    A podarilo sa, už od dverí boli typy, kedže vôňa vanilky rozvoňala celú kúpeľňu, tak niektorí hádali, že ide o vanilkový stromček do auta, iní mysleli že vypekám vanilkové rožky už od začiatku decembra 🙂 Ale nie, bol to zázrak na umývanie rúk na umývadle.

    Každého zaujala perleťová farba, hustota mydla, skutočne super pení a rozvonia každú pokožku, dokonca aj tu chlapskú po cigaretke :P  Takže mydlo u nás zožalo úspech a hovorilo sa o ňom viac ako o oslávencovi 🙂 

    Ked už sme v tej kúpelni, testoval sa tu aj sprchový gél Yves Rocher, jemne dočervena sfarbený gél, ktorý nie je extra hustý, ale zato pení dostatočne (len treba väčšie množstvo naniesť), rýchlo sa rozotrie do pokožky. Sprchový gél je s vôňou lesných plodov. Jedinú nevýhodu pre mňa nesie to, že sa tažšie otvára. A popravde mám rada "sprcháče", po ktorých ešte voniam aj mimo vane a tento to žial nesplňa! 

    Kedže sprchový gél ma neoslovil a k telovému mlieku, sa musím priznať, som nebola dáko intenzívne nikdy naklonená, tak to som mala takú malú výzvu sama pre seba!

    Nikdy som nebola nato "namazať" sa po každom sprchovaní, ale toto telové mlieko ma lákalo a tak vždy čo som vyliezla s vane (a teda ja som v tomto kačka, sprchujem sa aj  2x do dňa, milujem teplú sprchu - hlavne v tomto období), tak som sa natierala zakaždým. Super konzistencia ma dostala a to že sa vstrebe do pokožky ihned po natretí ani nevravím! Pokožka neostane mastná ale práve naopak hebká, vláčna voňavá. Doslova som sa stala závislou.... Akurát na zahryznutie 🙂 -Veď sladká vanilka :P

    V balíku ostali ešte krémy na ruky a toaletná voda. Ako som si zvykla na telové mlieko, tak ma dostal aj krém na ruky. V tomto období sa mi priam žiada premastiť ruky a krémy od Yves Rocher sú nato ako stvorené. Flakón je akurát do ruky, zmestí sa aj do menšej kabelky a nielenže spĺňa funkciu premastenia rúk, ale aj krásne vonia. Obe vôňe som si začlenila do každodenného kolebehu a vanilka putovala so mnou v kabelke, keď som šla von a lesné plody ma čakali v práci, keď bolo treba písať na počítači aby ruky neboli suché. A kedže Yves Rocher je prírodna kozmetika - vaša citlivá pokožka, či atopická sa vám určite poďakuje, keď jej doprajete takúto starostlivosť 🙂

    No a na záver prišla na rad aj toaletná voda. Neviem či už pri toľkej vanilke a produktov s nej som sa jej nasýtila ale toaletná voda ma neoslovila vôbec! V tomto prípade mi príde, že je pre mňa príliš tažká a skôr by som ju doporučila starším dámam. Myslím, že mladšie ročníky privítaju skôr nejakú korenistú či sexi vôňu. ;) Ale musím uznať, že vôňa dlho drží na oblečení a cítiť ju fakt všade 🙂 

    Tak a sme na konci, ja už ledva kukám, lebo tento článok nahadzujem už po 3x za každym mi to vymazalo :D Neskor som si všimla že text sa dá aj uložiť, nevadí, blondína 🙂)))

    Chcem sa poďakovať tímu Modrého koníka aj Yves Rocheru, že mi dal možnosť stať sa vašou súčasťou a že aj list ježiškovi je o čosi bohatší o vaše produkty. Lebo skutočne je z čoho vyberať! 

    Ps.1:Milé zvedavky, ak ste sa dočítali až sem, tak vám ďakujem a sebe gratulujem, že sa mi to predsa len podarilo nahrať :D Za chyby sa ospravedlňujem, v tomto fakt nie som perfektná a nevyhľadávam každú chybičku ;) Komu mega vadí, ešte raz prepáčte.!

    Ps.2: Vianočná edícia Yves Rocher je dokonalá a hlavne obal potešil zrak detí, ale aj dospelích 🙂 Vydarená edícia 🙂 ! Ď-a-k-u-j-e-m.

    Ako inak začať deň v práci ako rannou kávou?! A kedže nám už "udrela"pani zima ,pociťujem čoraz viac pocit suchých ruk a preto vždy po ruke mám čarovný krém Yves Rocher (vôňa lesn.plodov) rozvoniava všade 🙂 A tak si vychutnávam dúšky kávy s hebkými voňavými rukami 🙂 #test_yvesrocher3
    Pekny deň dievčatá ,aj keď niekomu pracovný 🙄

    #test_yvesrocher3
    Keď ježiško prišiel skôr ❤..
    Vôňa vanilky a lesn.plodov zaváňala už s rúk doručovateľa balíka (inak fešačisko) 😝
    Tešim sa na TESTovanie..kukajte ,sledujte budete mať čo pri kávičke čítať... 😉

    :D bože toto moje staršie dieťa je expert :D maly ležka v kresielku a zaspaval,ale padla mu dudka tak sa rozplakal,kricim na Lili s wcka ze mu padol cumlik ze plače,nech ho trosku namoci a da mu do ust a pohojda ho. !Pridem o chvilu k malemu a ten cely pofrkany vodou,reku Lili to co je taky pofrkany?! A ona : ved ty si mi ho kazala trošku namočit :D :D :D