Knihu s receptami nemám. Robím v ňom vývar, kačku, rybu so zemiakmi, rebierka, krkovičku, morčacie stehno, kura.....
@lenus81 a máš na to nejaké specialne recepty alebo si len prispôsobila svoje klasické?
@lenus81 a máš na to nejaké specialne recepty alebo si len prispôsobila svoje klasické?
@gerrwie_girl nemám. Robím ako v rúre, len teda na inej teplote a iný čas.
@lenus81 a máš na to nejaké specialne recepty alebo si len prispôsobila svoje klasické?
@gerrwie_girl nepouzivam sice pomaly hrniec, ale ked tak rozmyslam co robim pomalym pecenim v rure, tak napriklad svieckova, plnene papriky aj kapusta, gulase, trhane maso, cilli con carne a vsetky ragu k cestovinam ake si vies predstavit, perkelty. V konecnom dosledku kazde jedlo, ktore potrebje dlehe dusenie. Ja by som ho vyuzila aj na fazulove jedla kazdeho prevedenia, alebo hoc aj na zahustovanie paradajkoveho pretlaku. Kamoska v nom zahustuje lekvare, ktore vari bez cukru.
@gerrwie_girl nepouzivam sice pomaly hrniec, ale ked tak rozmyslam co robim pomalym pecenim v rure, tak napriklad svieckova, plnene papriky aj kapusta, gulase, trhane maso, cilli con carne a vsetky ragu k cestovinam ake si vies predstavit, perkelty. V konecnom dosledku kazde jedlo, ktore potrebje dlehe dusenie. Ja by som ho vyuzila aj na fazulove jedla kazdeho prevedenia, alebo hoc aj na zahustovanie paradajkoveho pretlaku. Kamoska v nom zahustuje lekvare, ktore vari bez cukru.
@viestta super, dakujem 🙂. Len ja nie som až taka zdatna gazdiná, ja si asi predsalen budem musieť zadovážiť knihu 😀.
Odveci sa opytam,ale, aky to ma objem? Vyjde v nom len porcia pre rodinu na 1 obed?
@iwesska tento moj ma 6l. Je to teda dosť veľké 🙂.
@iwesska ja mám 6l a 3l. Ten 3l je pre rodinu na jeden obed akurát
@gerrwie_girl
@lenus81 6l je dost super, do 5l zvyknem varit polievku na 2 dni. Mam praveze 3 l tlakac a segedinsky na 2 dni sa mi tam uz nezmesti,takze to by bolo pre nas malo.
Ja robievam aj trhane mäso. Dám vždy jeden deň do marinády a večer zapnem a ráno je hotové. Mám presne ten istý hrniec.
Ja robievam aj trhane mäso. Dám vždy jeden deň do marinády a večer zapnem a ráno je hotové. Mám presne ten istý hrniec.
@weronkakralinska vieš mi pls napísať recept? 🙂
@weronkakralinska vieš mi pls napísať recept? 🙂
@gerrwie_girl čo mám to dám 😂. Ale tak olej , bravčové pečené, pivo, horčica je taký základ potom čo mi napadne tam pridám 😂


Knihu s receptami nemám. Robím v ňom vývar, kačku, rybu so zemiakmi, rebierka, krkovičku, morčacie stehno, kura.....