icon
1 / 1
avatar

Mozem poprosiť recept? Ďakujem

Odpovedz
18. okt 2021
avatar

prosim prosim aj to zavaras alebo len otocis hore vieckom po náliati do poharikov? lebo robila som dva roky dozadu slivkovu nutelu s presneli mi skoro vsetky 😭

Odpovedz
18. okt 2021
avatar
Odpovedz
18. okt 2021
avatar

Aj ja poprosim recept

Odpovedz
18. okt 2021
avatar

Poprosím receptík, ďakujem pekne😊

Odpovedz
18. okt 2021
avatar
Odpovedz
18. okt 2021
avatar

Dobrý deň. Napíšete prosím recept? Ďakujem.

Odpovedz
18. okt 2021
avatar
Odpovedz
18. okt 2021
avatar

Môžem aj ja poprosiť? Ďakujem

Odpovedz
18. okt 2021
avatar

Poprosím recept 🙂

Odpovedz
18. okt 2021
avatar

PPripájam sa😉

Odpovedz
18. okt 2021
avatar

@jaruska18
@kajkag
@nadherna
@zuzi0911
@kaja082
@zorkavero
@piass
@lusinda2000
@januska908
@kuko55
@jaruska18 dievcata nech sa paci recept. Ja robievam dost od oka 😅 ale prave tuto varku som si vazila lebo aj svagrinka chce recept. 2 kg-uz osupanych, ocistenych jablk. 2 pudingove cokoladove prasky, 10 dkg cukru, 1 PL kakaa, 350 g cokolady-ja kupujem nugatovu cokoladu v kauflande. Ale pouzit mozte aj mliecnu, horku ci varovu. Jablka nakrajam na mensie kusky, dam do hrnca a troska podlejem vodou. Chvilku dusim kym nezmaknu, to je do 10 min. Premiesavam, az sa nepripali spodok. Potom rozmixujem ponornym mixerom. V miske zmiesam cukor, pudingy a kakao a primiesam k jablckam. Pridam cokoladu nalamanu na kusky a miesam kym sa vsetko spoji.Necham pobublat 2-3 minutky a nalievam do poharikov. Otocim hore dnom, zabalim do deky a necham vychladnut. Cukor je orientacny, my mame sladucke jablka takze ho davam len troska. Aj cokolada to osladi. Mozte experimentovat podla vlastnej chuti 😊

Odpovedz
19. okt 2021
avatar

@beababy nesterizujem nikdy nic 😅 pohariky umyjem, vysusim, nalejem nutelu, zatvorim a otocim hore dnom. Dam do deky a necham vychladnut do druheho dna. Nepouzivam konzervanty, nikdy sa mi nic nepokazilo. Zaklad su dobre a ciste viecka,aby dobre tesnili. Drzim palce, urcite sa podari a nepokazi ✊

Odpovedz
19. okt 2021
avatar
Odpovedz
19. okt 2021
avatar

Ďakujem ❤️

Odpovedz
19. okt 2021
avatar

Vyzera dobre 🙂. Ja som robila zo sliviek, tiez je vyborna. Toho roku skusim jablkovu. Vdaka za recept

Odpovedz
19. okt 2021
avatar

@herriett ano, aj slivkova je dobra aj ked nam slivkova moc nechuti-slivky ma rad len manzel 😅 a ta chut sliviek preraza dost tak nasim to vadilo. Jablcka su jemnejsie tak tato nam chuti vsetkym 😃

Odpovedz
19. okt 2021
avatar

cize vam vyslo tychto 7 poharikov? 🙂

Odpovedz
19. okt 2021
avatar

@aerdna11 z tej davky mi vyslo 8 plnych poharikov po 315 ml a este mi ostalo pol pohara 😊

Odpovedz
19. okt 2021
avatar

Ja zhanam taketo viecka, odkial ich mas?

Odpovedz
19. okt 2021
avatar

@stevvvka ja mam cele pohariky z obchodu Tedi, ale take farebne vselijake viecka som aj v metre videla

Odpovedz
19. okt 2021
avatar

Túto kombináciu som nikdy nepochopila a ešte to nazvať nutella, to je zločin voči skutočnej nutelle 😁 robievala to aj moja starká, ktorá ale že fakt nevedela dobre variť a toto zlo to v mojich očiach ešte podčiarkovalo 🤭 ale tak hlavne že vám chutí ☺️

Odpovedz
19. okt 2021
avatar
Odpovedz
19. okt 2021
avatar

@foxyfox vsak jasne, kazdy podla svojej chuti
😉 skutocna nutella je nutricne dost ko, preto ju u nas doma pouzivame len vynimocne 😊

Odpovedz
19. okt 2021
avatar

@hranolka22 veď aj my, už ani neviem koľko mesiacov mám doma neotvorenú 😁

Odpovedz
19. okt 2021
avatar

Ja robievam zo sliviek a keď mi príde chuť, som schopná zjesť celý pohárik 🤐😀 s cestovinami, palacinkami, s rožkom alebo len tak s ovocím a so šľahačkou 👍

@beababy Ako bolo písané, treba mať naozaj čisté poháriky a viečka, vždy vyutieram dosucha pred plnením. A ja neprevraciam hore dnom, nepáči sa mi mať potom také "ogebrené" aj poháriky a aj viečka 😉 dám do zaváracieho hrnca, nechám výjsť na 100st, a tak mám aj istotu, že sa nič nepokazí 👍

Odpovedz
19. okt 2021
avatar

Mam veľa hrušiek, myslite, ze môžem skúsiť????

Odpovedz
19. okt 2021
avatar

@mariannka1 myslite hrusiek? Urcite sa da aj z toho, len by som asi pridala este puding-kvoli zahusteniu kedze hrusky su viac vodnate ako jablka 😊

Odpovedz
19. okt 2021
avatar

@foxyfox mamina tiež raz skusala zo sliviek,no viac to nerobila.Nechutilo nam to

Odpovedz
19. okt 2021
avatar

@hranolka22 ja vzdy viecka zalejem vriacou vodou aby sa vydenzifikovali tak preto tomu nerozumiem

Odpovedz
19. okt 2021
avatar

@hranolka22 dobrý večer, prosím vás používate pud. Cokol. Prasok mliečny alebo ku ktorému treba dat vodu?

Odpovedz
19. okt 2021
avatar

@hranolka22 prepáčte myslela som mlieko... Posledne slovo

Odpovedz
19. okt 2021
avatar

@inaz pouzivam praskovy puding dr. Oetker, nic nepridavam, len ten prasok do jablk

Odpovedz
19. okt 2021
avatar

@hranolka22 ďakujem

Odpovedz
19. okt 2021