Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    kaja082
    1. jún 2019    Čítané 251x

    KetoDiet a moje skúsenosti s ňou

    Na začiatok sa chcem poďakovať za možnosť testovať túto veľa ospevovanú KetoDiet. Keď ma vybrali, bola som šťastná, že sa všetko pohne dopredu, že schudnem a naštartujem svoj metabolizmus. 

    Som mamička (29 rokov) na rodičovskej už skoro 6 rokov. Mám veľa kíl navyše, ktoré som začala naberať počas tehu. Počas prvého tehotenstva som pribrala cca 25 kg, hneď prišlo druhé tehu, ďalších plus 15 kg a zaklincovalo to tretie moje tehu. 

    Nemala som na seba vôbec čas, žiaden makeup, mastné vlasy a váhu som už vôbec nemala kedy riešiť. Keď som konečne v dvoch rokoch najmladšej dcérky začala niečo so sebou robiť, prišla tá správa, ktorá ma úprimne potešila: ,,Bola si vybratá na testovanie produktov KetoDiet." Môj balíček prišiel v stredu a od štvrtka som išla na to. 

    Ako prvý som si vybrala banánový proteínový nápoj. Banány mam rada, no napr. banánovú zmrzlinu nie, a tá aróma mi ju pripomínala. Lenže som bola príjemne prekvapená. Nápoj chutil dobre a aj zasýtil, čomu som zo začiatku neverila. 

    Druhú som si dala instantnú paradajkovú polievku s rezancami a poviem vám, dostáva odo mňa 5 hviezdičiek z 5. Odvtedy som sa vždy tešila, kedy už konečne bude polievka v jedálničku, ktorý som si v prvý deň sama zostavila, keď som ešte nepoznala chute. 

    Puding... Ach ten nešťastný puding. Konzistencia a vôňa, ako ozajstný puding, no chuť nič pre mňa. Pridala som si tam vždy chia semiačka, čo ho trosku zachránilo. Priznám sa, pár balení z neho mi aj ostalo, už som ho nedokázala dojesť. 

    Smoothie si doma moc nerobievame. Nebola som z neho nadšená, no pekne voňalo a obsahovalo aj kúsky ovocia. Zarábala som si ho s 200 ml studenej vody. Dala som si ho, keď som sa potrebovala osviežiť. 

    Moja druhá najobľúbenejšia vaječná omeleta, ktorú som si vždy upgrade-dla čerstvými šampiňónmi a kopou zeleniny. Bola to rýchlovka, zriedila som prášok s vodou v šejkri a usmažila, najedla som sa dosýta, odporúčam. 

    Palacinky všeobecne nemusím, no vôňa tejto ma prekvapila. Ale tam to aj končí. Nechutila mi, cítila som v nej niečo, čo mi vadilo. Ale každému pasuje niečo iné, lebo môj manžel povedal, že je perfektná 😁

    Ako cenu útechy počas testovania som si pri balení koláčov na oslavu dopriala croissant s maslovou príchuťou. Škoda, že som ich nedostala viac. Odporúčam, mňam.  

    Kávu pijem dlhé roky, no nesladenú. Proteínová káva bola chuťovo super. Pripomínala mi horúcu čokoládu, no toto bola ľadová čokoláda. Takisto môj obľúbený produkt, až som ju zabudla odfotiť, tak mi chutila☕

    Žeby najlepšie na koniec? Za odmenu, po oslave, kde som sa ponúkla iba zeleninou, no celý čas som myslela iba na ne. Proteínové chipsy chilli. Nesklamali. Voňavé, chrumkavé, pikantné, čo mám rada. S polievkou moje naj jedlo. Tiež ich mohlo byť v balíčku viac, rada by som ešte testovala 😊

    S pitným režimom som ani predtým nemala problém, vypijem minimálne 2 litre čistej vody + zelený čaj denne. S KetoDiet sa mi podarilo schudnúť 3 kg, za tak krátky čas - testovala som 9 dní. Veľmi sa tomu výsledku teším. 

    V chudnutí pokračujem aj naďalej. No vyberám si cestu zdravej stravy, veľa zeleniny a pohybu. Každý má právo vyskúšať si čokoľvek a podľa toho sa rozhodnúť, čo mu vyhovuje. Veľa ženám sa testovanie nepáčilo, vadilo im na ploche MK. Ja nikoho neodsudzujem a neškatulkujem, či drží takú či onakú diétu. Ja som skúsila, poďakovala a rozhodla sa. KetoDiet ma nakopla, a preto sa nevzdám.