hryzula
14. nov 2016
123 

Testovanie dm výrobkov

#test_dm6

Milý Modrý koník a dm-ka, ďakujem za túto skvelú možnosť vyskúšať balíček od Vás. Nakoľko chystáme posledné veci pre nášho Maximka, ktorý príde čoskoro na svet, bolo skvelé na chvíľku odbočiť od neodkladných povinností

Výrobok č.1 - Termoska

Ďakujem, ďakujem, ďakujem!!! Mathimu som tento rok poriešila termoskovú fľašu popredu no dlhšie som sa zaoberala myšlienkou ako budem nosiť čaj ja! My sme totiž veľmi čajovo pozitívni a je to náš najobľúbenejší nápoj, ktorý pijeme vlastne celý deň a preto je pre mna termoska top výrobok a to z 3hľadís - dizajn, ktorý je ozaj nádherný, -veľkosť, ktorá sa dokonale zmestí aj do držiaka na kočíku, - a v neposlednom rade výdrž, ktorá zabezpečí, že čaj ostane celú prechádzku teplučký.

Výrobok č. 2 - osviežovač textílií

S očakávaním príchodu nového člena rodiny sme boli nútení poriešiť nový gauč, ktorý by viac vyhovoval našim potrebám. No odkedy gauč prišiel, stále som cítila taký ten smrad od výroby. A preto som neváhala ani sekundu a použila tento osviežovať textilií. Ani Vám nebudem hovoriť aká som bola prekvapená keď po vyschnutí gauč krásne voňal a po pôvodnom smrade nebolo ani stopy!!! Za nás maximálne odporúčanie!

Výrobok č. 3 - vôňa do auta

Počas testovacieho týždňa moje autíčko skončilo v servise a na toto obdobie som jazdila na druhom aute, v ktorom jazdí aj pes. Psa som mala dlhé roky, takže mi jeho zápach nevadí, no napriek tomu mi dobre padlo, že som mala možnosť si tam dať novú "voňačku". Ako šofér som vôňu pocítila hneď, bola veľmi prijemná, nenásilná, žiadne sladké ovocie, z ktorého by sa Vám mohla točiť hlava. Jedinou nevýhodou bolo, že za 4 dni som si na voňu zvykla a už som ju nevnímala. No nevnímala som ani voňu, psa takže účel splnila.

Výrobok č. 4 - telové mlieko Vanilka&Kokos

V krémovaní som dosť lajdák a preto som sa tešila, že teraz budem nútená si na to dávať pozor a krémovať sa ozaj pravidelne. Pre ešte lepší pocit som si kvôli tomu aj oholila nohy testovanie krému by som rozdelila do dvoch kategórií a to funkčnosť a vôňa. Čo sa týka funkčnosti môžem maximalne odporúčať, telo vynikajúco hydratuje, no pokožka zároveň neostáva zbytočne mastná. Čo sa týka vône, ja výrazné vône milujem a vyhľadávam ich no citlivejšie nošteky by s tým mohli mať trošku problém.

Výrobok č. 5 - soľný kúpel pre nohy

Nebudem Vám klamať, ale v 38tt tehotenstva to bol pre mňa neuveriteľný oddych a relax len tak nerušene sedieť a vychutnávať si nič nerobenie a teplú vodu! Dokonca aj teraz pri písaní tejto recenzie mám nôžky v lavóriku soľ má univarzálnu vôňu, po pridaní do teplej vody vytvorip jemnú penu na povrchu a má úžasnú zmäkčujúcu vlastnosť.

Výrobok č. 6 - hydratačné kapsule

Neviem prečo som si celý čas myslela, že to bude nejaký olejček. O to väčsie bolo moje prekvapenie, že sa jedná o gél, rsp. že kapsula má po otvorení gélovú textúru. No ešte väčšie bolo moje prekvapenie keď som si gél naniesla na tvar!!! Ten dokonalý jemný pocit je neopísateľný! Napriek tomu, že v 25 ešte nemám vrásky, určite si z času na čas doprajem takúto kúru!

Výrobok č. 7 -silonky

Ako som už vyššie spomínala, momentálne som v 38tt tehotenstva takže toto bol výrobok, ktorý som otestovať nemohla. Môžem však zhodnotiť, že pred tehotenstvom som bola s touto značkou spokojná a rada som si ju kupovala. Pri tomto konkrétnom kuse by mi však nevyhovovala hnedosivá farba.

Výrobok č. 8 - olivový olej

Tento olivový olej som vyskúšala prvýkrát, napriek tomu, že v Dmke nakupujem potraviny často, ešte som nemala príležitosť siahnuť po tomto výrobku. Osobne musím povedať, že olivy ako také neľúbim a tak pre mňa nie je lákavá ani voňa a chuť olivového oleja. No tento olej vonia nádherne! Absolútne som nepredpokladala, že ma tak očarí a že ho budem tak rada používať!

Výrobok č. 9 - tekvicová pomazánka

Ako vegetarián som sa veľmi tešila na ochutnávanie tejto pomazánky. O to vačšie bolo moje sklamanie už po prvom súste. Absolútne mi nechutila a popravde už nikdy by som si ju nekúpila. Toto je jediný výrobok, ktorému dávam Nie!

Výrobok č. 10 - voda po holení

Konečne prišiel na rad aj náš tatinko. A keďže chlapi v tomto nie sú extrémne výreční, môžem napísať len toľko, že sa mu voda po holení pozdávala, na pokožke neštípala a pekne ju zjemnila a ukludnila. Za seba môžem doplniť, že ju určite ocenia ľudia, ktorí nemajú v láske výrazné vône, nakoľko táto voda po holení vonia ozaj jemne a nie tak typicky agresívne mužsky.

Výrobok č. 11 - ovocná taštička

Mathiho najobľúbenejšia! Napriek tomu, že sa snažím aby jedol domáce výživy a nie kupované, v stave núdze mám vždy v zásove nejaku babylove taštičku. Táto padla za obeť v nanosekunde preto nemám lepšiu fotku.

Výrobok č. 12 - knižka pre batoľatá do vody

Mathiho táto knižka vzhľadom na vek moc nezaujala a Maximkovi ju do bazénika doručiť neviem takže na plnohodnotné využitie si knižka bude musieť počkať z maikovského pihľadu však veľmi oceňujem dizajn zvieratiek, knižka je ozaj milá a kľudne by som ju zakúpila ako pre svoje deti tak aj ako darček

Výrobok č. 13 - prací prášok na čierne oblečenie

V neposlednom rade nesmiem zabudnúť zhodnotit tento prací prášok! Musím sa priznať, že denkmit pracie prášky som nikdy neskúšala a bola to veľká chyba! Aj keď neviem posúdiť či sa čierne oblečenie stalo ešte čiernejším, viem povedať, ze napriek nízkej teplote (40st) mi úplne dokonale vypralo všetko prádlo. Trošku som sa obávala vone keďže nepoužívame aviváž, no po vybratí z práčky som cítila len čistotu a žiadnu chémiu.

Ešte raz ďakujem za možnosť testovať tieto výrobky a verím, že Vam moja recenzia pomohla pri rozhodovaní sa o kúpe

14. nov 2016

Začni písať komentár...

Odošli