Aké sú najviac využívané služby

Najviac využívaná služba pri zahájení zdravého životného štýlu a zdravého chudnutia je kombinácia testu potravinovej intolerancie na 59 základných potravín s meraním zloženia tela a bazálneho metabolizmu (tzn. aká je vaša schopnosť spaľovať kalórie pri súčasnej postave).

Všetko dohromady s odbornou konzultáciou (jedálniček na mieru, rozpis jednotlivých vhodných jedál - potraviny podľa vašej individuálnej schopnosti trávenia aj s podpornými odbornými materiálmi) stojí 159€.

Treba prísť osobne do nášho Dietologického centra - Interklinik VITAL do budovy Relax centra na Einsteinovej ulici v Bratislave.

                                                                        Keď sa dostavíte na konzultáciu, najskôr vám urobíme odber krvi z prsta.

Hodinu trvá samotná analýza. Vy sa zatiaľ môžete ísť pozrieť do veľkého obchodného centra (oproti peši cca 5-10min), alebo zájdete v rámci budovy na osvieženie do kaviarne.

Potom nasleduje osobné stretnutie s interpretáciou výsledkou a poradenstvom, ktoré trvá 120 min.

Dostanete presnú informáciu, ktoré z nižšie uvedených potravín sú Vami tolerované. A do akej miery (silná, stredne silná resp. slabá forma intolerancie).

Prehľad testovaných potravín:

Obilniny : pšenica, kukurica, tvrdá pšenica, glutén (lepok), ovos, ryža, raž

Orechy: mandle, para orechy, kešu, kakaové zrná, píniové orechy, vlašské orechy,

Strukoviny: hrach, šošovica, fazuľa, sója

Mäso: hovädzie, kuracie, jahňacie, bravčové

Ryby: sladkovodné ryby (losos, pstruh), kôrovce (krevety, garnáty, kraby, homáre, mušle), tuniak, ryby s bielym mäsom (treska, treska škvrnitá, platesa)

Zelenina: brokolica, kapusta, mrkva, zeler, uhorka, pór, korenie (červené, zelené, žlté), zemiaky, paradajky

Ovocie: jablká, čierne ríbezle, grepfruity, melóny (ananásový melón, vodný melón), olivy, pomaranče & citróny, jahody

Iné: Vajcia (celé), kravské mlieko, cesnak, zázvor, hríby, čaj, kvasnice

Potom ešte odmeriame "štartovnú pozíciu" - tzn. aké je zloženie tela a spalovanie bazálneho metabolizmu na začiatku nášho nového spoločného programu.

 Celkový čas pre odber a konzultáciu je tak dohromady 180 min, keby ste chcela mať vyriešené všetko naraz pri jednej ceste. Je veľmi dôležité  sa presne dohodnúť na recepcii pri objednávaní, pretože musia byť všetky služby v rámci našej kliniky koordinované.

A máte možnosť využiť krásny detský kútik v budove Relax centra. Vy sa pôjdete starať o seba a o maličké bude super postarané 🙂

Je potrebné kontrolné vyšetrenie, kedy a koľko to stojí?

Áno.

Kontroľné vyšetrenie trvá 60 min. Skladá sa z dietologickej konzultácie a opakovaného merania zloženia tela a bazálneho metabolizmu. Jeho cena je 35€.

1/ Pri redukčnom režime je vhodné prísť cca po mesiaci, aby sme videli, ako všetko funguje 🙂. Porovnať, či sa hmotnosť nestratila na úkor svalov (v tom prípade ttotiž zistíme, že máte v strave málo bielkovín a preto presne upravíme ďalší jedálniček).

Takisto porovnáme, či ste schudla tukovú hmotu len podkožne, alebo či sa podarilo odstrániť aj vnutrobrušný tuk (ktorý je najviac nebezpečný zo zdravotných dôvodov). To všetko totiž meriame.

Zistíme, ako pijete - ako je hydratované vaše telo (pretože meriame aj vodu v tele - v bunkách aj mimobunkovú vodu).

2/ Pri overení zdravotného aspektu potravinovej intolerancie je vhodné prísť na kontrolné vyšetrenie po 3 mesiacoch. Povieme si, ako ďalej postupovať v prípade škodlivých potravín, ako ich vyskúšame zaradiť postupne do života.

Začni písať komentár...

Odošli