ipfoto
    31. mar 2016    Čítané 10x

    Igi Petrilla - fotograf

    Fotografovaniu detičiek a rodinnej fotografii sa venujem už dlhé roky, preto skúsenosti a trpezlivosť sa odzrkadľujú na výslednej práci, či sú to svadby (www.fotosvadba-ip.sk), budúce mamičky – tehuľky, rodinné udalosti, narodeniny, výročia, krstiny, 1. sv prijímania, karnevaly, detské párty a iné aktivity či už v materských školách, alebo na súkromných akciách.

    Mám rád stylovanú fotografiu vo vlastnom ateliéry (hlavne ak je vonku nepriaznivé počasie, alebo aj z iných dôvodov, je možné urobiť improvizovaný ateliér aj u Vás doma), ale exteriér a krásna príroda majú svoje neoceniteľné čaro, kde sa naplno prejavuje detská radosť zo života.

    Základom kvalitnej fotografie je dobré svetlo, a zodpovedajúce technické vybavenie, ale to ešte nerobí fotografiu zaujímavou, ten pravý emočný náboj dodáva okrem doplnkov a rekvizít práve trpezlivosť a predvídavosť.

    Ale aj tá najkrajšia fotografia, ktorá je len na pevnom disku počitača nemá žiadnú výpovednú hodnotu, pokiaľ nie je zhmotnená do nejakej reálnej podoby. Na mieste Vám viem vytlačiť fotografie 10×15 cm, po dokonalejšej retuši je vaša fotka pripravená na plátno a natiahnutá na rám, alebo do fotoknhy, prípadne do Vášho prvého detského fotobooku, no a najväčšej obľube sa stále tešia magnetky 6×9 cm na chladničky, alebo aj pre babičky …