Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    ivana_stehlik
    28. aug 2019    Čítané 912x

    Z piva rastie nielen brucho...

    Ale podľa rád našich babičiek aj vlasy. Dávnejšie sa spoliehalo len na prírodné produkty, ktoré začínajú byť znovu populárne aj dnes. A pivo medzi ne rozhodne patrí.

    Oficiálne testovanie pivnej kozmetiky značky Manufaktura mám za sebou, ale v testování ďalej pokračujem. A veľmi ma to baví.

    V balíčku boli 3 produkty, ku ktorým píšem moje pocity a dojmy.

    1. Šampón snov

    Patrí medzi moju topku. Vôňa je príjemná, taká svieža, nevtieravá. Vlasy som mala po umytí na dotyk pevnejšie s nádychom objemu. Na to, ako si umývam vlasy skoro každý deň, tak po tomto pivnom šampóne vydržia 3 dni úplne v pohode bez známky zamastenia. Z čoho som bola milo prekvapená.

    2. Posilňujúca a ochranná pivná vlasová maska

    Nikdy som nejako extra nepoužívala masky na vlasy. Vždy som prišla s veľkým nadšením domov s nejakou novou maskou na vlasy a používala som ju maximálne 2 týždne a potom bola odložená niekde v kútiku kúpeľne, kde na ňu akurát padal prach. A bolo to hlavne z toho dôvodu, že sa mi z masky robili chrastičky v hlave. Trošku som sa obávala, ako to bude vyzerať s touto maskou. A? Chrastičky sa mi pomaly vytrácajú.
    Maska je príjemná na vlasy, ale ja nejako necítim skoro žiadnu vôňu. Niekedy je pre mňa problém ju nechať pôsobiť vo vlasoch viac ako 3 minúty. Manufaktura uvádza, že čím máte suchšie vlasy, tým dlhšie by ste ju mali nechať pôsobiť. Snáď sa k tomu časom dopracujem️.

    3. Unikátne aktivačné sérum proti vypadávaniu vlasov a na podporu rastu nových vlasov

    Toto sérum, veru, chválim. Nemôžem síce po dvoch týždňoch povedať, že mi narástla koňská hriva. Ale vypadávanie vlasov sa minimalizivalo a hlavne sa mi tlačia malé vlásky na predku hlavy. Po pôrode to bola s vypadáváním vlasov čistá katastrofa. A konečne začínajú ožívať. Popravde, vôňa séra je pre mňa nič moc. Na môj vkus je dosť chmeľovo kvasnicová. Každopádne som zvedavá, ako budú moje vlasy vyzerať po 3 mesiacoch. Oceňujem praktický rozprašovač, kde je aplikácia séra do vlasov nenáročná a rýchla. Uvidíme, či mi vyraší na hlave až 28 200 nových vlasov ako je uvedené na obale.

    A nakoniec:

    Dávam týmto produtkom z pivnej rady palec hore. Na pohľad vyzerajú tieto produkty krásne. Páči sa mi, že preferujú lokálne prírodné suroviny a spolupracujú s domácimi dodávateľmi. A hlavne nie sú testované na zvieratkách.

    Ďakujem MK, že ma vybrali na toto testovanie. 

    Ivka