Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    ivanka2121
    14. okt 2017    Čítané 87x

    Ako sme testovali PROFIMED

    Prvýkrát sme sa zapojili do testovania a hneď nás vybrali, takže radosť bola preveliķá. Na umývanie zúbkov si s manželom veľmi potrpíme, takže už sme len čakali na kúriera, ktorým bol nakoniec náš kamarát. Markusko sa veľmi tešil na rozbalovanie balíčka a Leo mu s radosťou pomáhal.

    Balíček obsahoval:

    • Zubnú kefku Tepe
    • Zubnú pastu
    • Tetovačky v tvare zúbka
    • Masážnu kefku
    • Gelík na zúbky 

    Prvé, čo sme vyskúšali bola tetovačka, tá Markuska hneď zaujala a o chvíľu ju mal už na ruke 😉

    Večer  sme sa pustili už do testovania a testovali sme dva týždne. Budem hodnotiť postupne, takže najprv zubná kefka. Musím povedať, že kefka nám naozaj sadla.

    Markusko si ju veľmi obľúbil a už svoju starú vobec nechcel, kefka je pekná aj dizajnovo, ale hlavne je praktická. Zúbky som Markuskovi vždy dočistovala a naozaj sa mi s touto kefkou výborne manipulovalo, takže za nás ma táto kefka veľké ÁNO!

    Zubná pasta je s jahodovou príchuťou čo nám veľmi nevyhovovalo ale nejako sme si zvykli a umývali si s ňou. Veľké plus mala pasta, že tak veľmi nepenila, pretože Markusko to nemá rád a mne to vyhovovalo tiež, pretože si nezašpinil pyžamo a samozrejme aj to, že neobsahuje toľko flouridov, pretože vždy nejaké množstvo pasty prehltne.

    Masážna kefka na prst mala u nás taktiež obrovský úspech. Leonard si ju hneď obľúbil ako ju vyskúšal. Kefka je mäkkučká s príjemného materiálu a kedže Leovi idú momentálne zúbky, tak mu riadne vymasírovala ďasienka spolu s gélikom, ktorý je síce tuhší, ale hlavne zabral. Leovi som dala aj hocikedy cez deň kefku do rúk a sam si masiroval dasienka, alebo mu pomáhal aj Markusko .

    Nakoniec sa chcem poďakovať firme PROFIMED, že nás vybrali na testovanie týchto produktov a určite ak budú ďalšie radi ich vyskúšame, pretože sme si tieto produkty obľúbili.