DEŤOM Z LÁSKY-adresná pomoc onkologicky chorým deťom
    Milí naši pomocníci, končí sa ďalší rok našej pôsobnosti a nás veľmi teší, že sme našli aj tento rok toľko nových pomocníkov a prispievateľov, či už pravidelných ,alebo jednorázových..... Každá pomoc je dôležitá a my si vážime každučkého eura či hračky, čo ste nám pre choré detičky poslali! Minulý týždeň sme boli detičkám urobiť predvianočnú radosť na onkologii v Bratislave a doniesli sme obrovskú kopu darčekov A to všetko vďaka vám !!!! Máte obrovské srdiečka, viete čo je jediná hodnota v živote - zdravie...... a uvedomujete si, že práve to je to čo týmto detičkám chýba a že vy to "šťastie" máte , a preto ste sa rozhodli darovať aspoň kúsok pomoci pre tieto detičky, ktoré to "šťastie" nemali a bojujú so zákernou chorobou Chorobou menom rakovina, ktorá už mnohé detičky odprevadila medzi anjelikov..... A našou ľudskou povinnosťou je pomáhať druhým...... a tým , že pomôžete práve takto ťažko chorým detičkám a ich rodinkám , tak váha pomoci je dvojnásobná, pretože tu naozaj ide často o mesiace, dni, hodiny..... no my vravíme, ked dieťatko sa čo i len raz usmeje vďaka našej pomoci, je to úspech, je to význam, prečo to robíme, prečo pomáhame!
    A preto vás prosím, aby sme mohli v našej pomoci pokračovať aj budúci rok dávam do pozornosti naše číslo účtu v SLSP:
    č.ú. 5066240907/0900
    IBAN: SK8809000000005066240907, BIC: GIBASKBX
    Na toto číslo môžte posielať vaše dobrovoľné príspevky, z ktorých my potom budeme robiť tie krásne veci ako doteraz..... Za posledné obdobie sme toho veľa spoločne dokázali a verte, že každučké euro nám veľmi pomohlo a aj v najbližšom období budeme vašu pomoc potrebovať, lebo plánov je veľa
    Všetky naše činnosti, akcie, pomoci, fotky si môžte pozrieť na našej www stránke: www.detomzlasky.sk a v prípade otázok môžte písať na náš mail: detomzlasky@gmail.com , alebo tel. 0903/366516 .
    Náš synček Lukáško doteraz úspešne bojuje s leukémiou a veríme, že to tak aj ostane a že aj ostatné detičky budú mať to "šťastie" a svoj boj vyhrajú!!!!!! Lukáško bol dôvod prečo sme s pomocou začali a jemu vďačíme za veľa a každý kto má dieťa, tak vie čo je pre neho v živote to najcennejšie.......
    Ešte raz obrovské ĎAKUJEME všetkým čo ste nám doteraz pomáhali a aj tým , čo si tento príspevok čítate a rozhodnete sa pridať a pomôcť.
    S úctou Foltýnovci a naše www.detomzlasky.sk
    a prosím ZDIELAJTE aj na FB: www.facebook.com/detomzlasky , aby sa o nás dozvedelo čo najviac ľudí 🙂